Bildirim
AMD X6 Soğutucu [ Kararsızım ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yokmu öneride bulunacak -
Amacın nedir bu soğutucuyu almada. Aşırı oc yapacaksan noctua DH-14 almanı tavsiye ederim. Yok normal bi soğutucu olsun istiyosan Gelid tranquillo aldım ben aynı işlemciye. masaüstünde 5-6 derece fark ediyor ve hiç ses yok fanda. Yükte ise 15 derece fark ediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: fikretbavuk
Amacın nedir bu soğutucuyu almada. Aşırı oc yapacaksan noctua DH-14 almanı tavsiye ederim. Yok normal bi soğutucu olsun istiyosan Gelid tranquillo aldım ben aynı işlemciye. masaüstünde 5-6 derece fark ediyor ve hiç ses yok fanda. Yükte ise 15 derece fark ediyor.
ilk başta saol önerin için oc falan yapmicam Gelid tranquillo baktım saol önerin için sessiz olması daha iyi saol önerin için -
o zaman kesinlikle gelid al. çok sessiz. ben gece bilg açık bırakıyodum. stok fanda uyuyamıyodum. şimdi ses bile duymuyorum hdd den başka. -
quote:
o zaman kesinlikle gelid al. çok sessiz. ben gece bilg açık bırakıyodum. stok fanda uyuyamıyodum. şimdi ses bile duymuyorum hdd den başka.
gelid i vatan comp.da bulabilirim inş. -
orda yok. ben hızlıal.com dan aldım. yalnız kargoyu yurtiçi seç ordan alcaksan. ayrıca şimdi alıp ocakta ödüyosun bonusa bilgin olsun. birde sanalmarketim var ordanda alabilirsin. -
quote:
orda yok. ben hızlıal.com dan aldım. yalnız kargoyu yurtiçi seç ordan alcaksan. ayrıca şimdi alıp ocakta ödüyosun bonusa bilgin olsun. birde sanalmarketim var ordanda alabilirsin.
saol önrin için kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X