Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AMD X2 4400+ GİGABYTE M85M-US2H ANAKART Satın Al 18 Şubat 2013 15:28 1 1 AMD X2 4400+ GİGABYTE M85M-US2H ANAKART AMD ATHLON X2 4400+ İŞLEMCİ + STOK FANI GİGABYTE M85M-US2H ANAKART (KUTU VE İÇERİĞİ TAMDIR) GARANTİSİ BİTMİŞTİR. İKİSİ BİRDEN SATILIKTIR. FİYAT 100 TL DİR PARÇA SATIŞI DÜŞÜNMEDİĞİM İÇİN UYGUN FİYAT YAZIYORUM O.C. YAPILMAMIŞTIR.ŞU AN SİSTEMİMDE HALİ HAZIRDA KULLANILMAKTAYIM. SİSTEMİ GÜNCELLEME İSTEĞİMDEN SATIŞA ÇIKARDIM. ANAKART İNCELEME LİNKİ http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-m85m-us2h_11/ AMD Phenom™ II / Phenom / Athlon serisi işlemci desteği Yeni nesil AMD Phenom™II X6 işlemcileri destekler Dahili NVIDIA Lumenex™ Motoru Eşsiz sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1066 NVIDIA Hybrid SLI destekli PCI-E 2.0 x16 arayüz ile eşsiz grafik performansı Tümleşik SATA 3Gb/s ile RAID fonksiyonu Yüksek hız Gigabit Ethernet özelliği Tümleşik 6/8-Kanal High Definition ses CPU VRM'de katı kapasitör tasarımı Devrimci enerji tasarrufu tasarımı ile Easy Energy Saver (Kolay Enerji Tasarrufu) Teknolojisi Daha düşük çalışma sıcaklıkları için Ultra Durable 3 Klasik Teknolojisi ile kaliteli bakır soğutma HDCP destekli, dahili HDMI/DVI arayüz Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP Joshua-H61-uATX ANAKART ARIYORUM CORSAIR DOMINATOR 2X2 GB 1600 2 KİT AEROCOOL PGS VX-E PRO CORSAIR XMP PERFORMANCE DDR3 1600 MHZ