Şimdi Ara

## AMD X2 3800+ vs. Intel Conroe E6300 ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: phobia

quote:

Orjinalden alıntı: trulli

oc yapmsyscsk default halde rahat rahat iş görecek işlemci isteyenler x3800 i düşünebilirlerki o tür kullanıcı azımsanmayacak kadar fazla.her zaman sölediğim gibi herkes canını çıkarmıyo sisteminin..

85$ a nforce 550 alıp yanına da 180$ a 380+ alarak pek çok uygulamada sorun çıkarmayan bi sisteme sahip olursunuz.
    aradaki 100$ farkı da ekran kartına eklemek de olası.

dolayısı ile oyun ağırlıklı kullanacaklar 6300 ve 7600gt ikilisi yerine 3800 ve 7900gt ikilisini tercih etmek bana daha mantıklı geliyo açıkcası.

katılıyorum oc yapmadan bilgisayarını kullanacak bayağı bir kişi var, ayrıca işin içine oc girince ekstra soğutucu, daha iyi güç kaynağı vs eklenince masraf çok artıyo, tabi ki performans da

conroe'ların oc potansiyeli nasıl bu kadar yüksek olabiliyo, ayrıca bu kadar yüksek hızda sorunsuz çalşıyosa neden düşük hızlarla satılıyo testlerde ve forumda 2.6 vs rahat görülüyo da

imzamda gördüğün sistemlerin hepsi stok fanla yapılmış olup. günlük kullanılmıştır. ve biri hariç hepsi 300 watt psu ile çvede kendi soğutuculalrı ile soğutulmaktadır.neymiş demekki büyük paralar vermedende o.c. yapılabiliyomuş.bilmiyosan öğrenmek için daha geç değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: KAPTAN54
    neden neden. bu soruyu neden amd içinde soran olmadı aacaba. siz amd fetişistliğine devam ede durun.sizin hayatınızda görmediğiniz kadar birçok amd sistemle uğraştım ama marka fanatikliği yapmıyorum.kalite ve performansta kim iyi ise onun hakkını vermek lazım. tabi birazda ileri görüşlü olabilmek lazım.işte forumları buyüzden sevmiyorum.insanlara bişeyler doğru anlatılmaya çalışıyor 2-3 kişide bunu baltalama çalışıyor.acaba bukadar gerçekler ortada iken amd diye yırtınanların sözüm ona f/p diye olmayan bu kozu kullanmaya çalışmalarının altında acaba başka sebepler olabilirmi

conroe çok çok iyi bi işlemci zaten kimsenin o konuda şüphesi yok olamazda.

ama ben bi işlemciye 210$ ve anakarta 150$ vermem mesela.ve benim gibi düşünen bi sürü adam tanıyorum,ayrıca hem türkiyede hemde birçok ülkede gene bu tip düşünen insanların olduğu da muhakkak.

yani ben 260$ a benim işim rahatlıkla görecek bi kombinasyon varken neden gidip 360$ vereyim?100$ cebimde kalsın veya sistemin başka bi parçasına kullanayim.

gelecek diyosun,şu anda hala 2002 yılının mimarisine sahip işlemci kullanıyorum.her türlü işimi halen yapabiliyorum.tek sorunu şu olur her taraf 64bit olunca işe yaramaz.o zamanda değiştirilir haliyle.
    yakın dönemde de bi test yapıldı burda iyi bi ekran kartıyla oyunlarda da hala yeterli olduğunu gördük.

intel conroe yu 150$ dan anakartını da 120$ dan satıyo da biz burda böle konuşulmuyo.

e böle olunca amd benim için gene 1. seçenek olarak kalıyo.bunda fanatiklik boyutundan ziyade ekonomik şartlar daha ön planda.

buna da saygı göstermek gerek diye düşünüyorum..

• quote:

quote:

neden neden. bu soruyu neden amd içinde soran olmadı aacaba. siz amd fetişistliğine devam ede durun.sizin hayatınızda görmediğiniz kadar birçok amd sistemle uğraştım ama marka fanatikliği yapmıyorum.kalite ve performansta kim iyi ise onun hakkını vermek lazım. tabi birazda ileri görüşlü olabilmek lazım.işte forumları buyüzden sevmiyorum.insanlara bişeyler doğru anlatılmaya çalışıyor 2-3 kişide bunu baltalama çalışıyor.acaba bukadar gerçekler ortada iken amd diye yırtınanların sözüm ona f/p diye olmayan bu kozu kullanmaya çalışmalarının altında acaba başka sebepler olabilirmi

conroe çok çok iyi bi işlemci zaten kimsenin o konuda şüphesi yok olamazda.

ama ben bi işlemciye 210$ ve anakarta 150$ vermem mesela.ve benim gibi düşünen bi sürü adam tanıyorum,ayrıca hem türkiyede hemde birçok ülkede gene bu tip düşünen insanların olduğu da muhakkak.

yani ben 260$ a benim işim rahatlıkla görecek bi kombinasyon varken neden gidip 360$ vereyim?100$ cebimde kalsın veya sistemin başka bi parçasına kullanayim.

gelecek diyosun,şu anda hala 2002 yılının mimarisine sahip işlemci kullanıyorum.her türlü işimi halen yapabiliyorum.tek sorunu şu olur her taraf 64bit olunca işe yaramaz.o zamanda değiştirilir haliyle.
    yakın dönemde de bi test yapıldı burda iyi bi ekran kartıyla oyunlarda da hala yeterli olduğunu gördük.

intel conroe yu 150$ dan anakartını da 120$ dan satıyo da biz burda böle konuşulmuyo.

e böle olunca amd benim için gene 1. seçenek olarak kalıyo.bunda fanatiklik boyutundan ziyade ekonomik şartlar daha ön planda.

buna da saygı göstermek gerek diye düşünüyorum..

kimse kimsenin tercihine karışamaz ama yok 6300le x2 3800 arasında bariz farklasr yok onun için değmez gşbş olaylara girmayin. daha doğrusu performans olarak kimse karşılaştırmasın.yoksa herhalde herkes bütçesine göre konuşur. bu arada benim elimdeki sistem 4 yıllık yahu ne kt4 nede sempron çıkalı 4 sene olmadı.ona bakarsan abanada elimdeki tualatin yetiyor.yarın x2 3600 .çıkacak isteyende onuda alır.hata celeronda çift çekirdeğe geçiyor. bu tercih meselesidir.bende 100 usd lik pentium d 805 i yeğ görebilirm. hatta onu bi güzelde kastırabilirim.neden bütçem kısıtlıdrı derim ama tutupta ona alakasız rakipler türetmem. zaten bence iki farklı segmentteki işlemciyi kıysalamak mantıksız buyrun 9xx serisi ile kıyaslayın hatta daha eski 8xx seisi ile kıyaslayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: maybera

arakdaşım nforce550 diyorsun ona bakarsan conroe içinde 100usd ye GIGABYTE 945P-S3 var...isterneniz DQ6 ile 100usd lik boardları karşılaştırın

bu arada DS3 yerinede 965P-S3 ler var - 145usd...

bu arada conroe çok rahat 2.6ghz değil , 3.0ghz yapıyor -2 post aşağıda bir arkadaş demiş 2.6 diye - hatta 3ghz i de çok kolay geçiyor

%100 overclock default vcore ile bir insana hiç mi birşey ifade etmez ya ???

parası olmayan alsın nforce550 ile x2 3800 hatta bunu düşünenler yakında x2 3600 ede kral derler , e4200 den iyi derler...

bn abd den 320usd ye CONROE E6300 + GIGABYTE 965P-S3 ikilisini almak istiyorum , 3ghz stabil yapan ikili daha da yukarıya çıkar...%100 oc yaptım diyelim .

birde x2 3800 ve msı k9n platınıum aldık diyelim o da 290usd , oc yeteneği gigabyte kdr olan bir kart donanım olarak da güçlü...eşdeğer sayarsak bu boardları conroe ile amd arasındaki fark çook az oluyor...

siz nforce550 ile , gigabyte in p965 modellerini kıyaslıyorsunuz , çok saçma bir iş bu , 945 leri kıyaslayalım ozmn , 100usd ye 945p-s3 ...

yapmayın ya

yaw benim orda anakart kıyaslaması falan yaptığım yok nerden ne anlamlar çıkarıyosunuz hayret bişey.

x2 3800+ müthiş bişey dediğimizde yok.ama standart halde iyi bi işlemci yani neyi yapamaz ki şu zamanda?

orda anlatmak istediğim amd ile çok daha uygun kombinasyonlar seçilebileceği.sen gigabyte ı alsan bile gene 50$ ucuz oluyo.50$ bişey değil deyeceksin ama bişey işte.
    super pi m 20sn olsun diye uğraşmayacak insanlar için ilgi çekici uygun bi seçenek

sen hala tuturmuşun oc olanağı bilmem ne.ben orda ne yazdım oc yapmayacak düz kullanıcı için.
    siz herkesi kendiniz gibi sanıyosunuz.millet kasayı topluyo bi daha bozulana kadar tek bi vidasını bile açmıyo.forumu toplasan senin gibi düşünen 1000 kişi varsa dışarıda 5000 kişi dediğim gibi düşünür....

• quote:

kimse kimsenin tercihine karışamaz ama yok 6300le x2 3800 arasında bariz farklasr yok onun için değmez gşbş olaylara girmayin. daha doğrusu performans olarak kimse karşılaştırmasın.yoksa herhalde herkes bütçesine göre konuşur. bu arada benim elimdeki sistem 4 yıllık yahu ne kt4 nede sempron çıkalı 4 sene olmadı.ona bakarsan abanada elimdeki tualatin yetiyor.yarın x2 3600 .çıkacak isteyende onuda alır.hata celeronda çift çekirdeğe geçiyor. bu tercih meselesidir.bende 100 usd lik pentium d 805 i yeğ görebilirm. hatta onu bi güzelde kastırabilirim.neden bütçem kısıtlıdrı derim ama tutupta ona alakasız rakipler türetmem. zaten bence iki farklı segmentteki işlemciyi kıysalamak mantıksız buyrun 9xx serisi ile kıyaslayın hatta daha eski 8xx seisi ile kıyaslayın.

kt4 ler 2003 ün başında çıktı kt333 ve kt266 ların türevidir ki onlarda 2002 de çıkmışlarıdır.orda ben mimariyi kastetmiştin zaten.
    aynı şekilde xp lerde 2001 den beri piyasada.2002 yazında t-bred lilere geçmişlerdi benim xp 1900+ de onlardandı zaten.

sempron u da ben xp 1900+ üm bozulduğu için almıştım.sonuçta aynı mimari değişen bişey yok.hatta xp 1900+ 2200mhz e oc luydu daha bile iyidi şimdikinden.

biraz çok biliyomuş izlenimi veriyosun ama karşındakilere de biraz anlayışlı olursan daha iyi our.

hani öğrenmesyisen çok geç değil diyosun ya bende onu diyim sana

ediz:imla hataları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trulli -- 10 Ağustos 2006; 13:23:18 >

• quote:

quote:

kt4 ler 2003 ün başında çıktı kt333 ve kt266 ların türevidir ki onlarda 2002 de çıkmışlarıdır.orda ben mimariyi kastetmiştin zaten.
    aynı şekilde xp lerde 2001 den beri piyasada.2002 yazında t-bred lilere geçmişlerdi benim xp 1900+ de onlardandı zaten.

sempron u da ben xp 1900+ üm bozulduğu için almıştım.sonuçta aynı mimari değişen bişey yok.hatta xp 1900+ 2200mhz e oc luydu daha bile iyidi şimdikinden.

biraz çok biliyomuş izlenimi veriyosun ama karşındakilere de biraz anlayışlı olursan daha iyi our.

hani öğrenmesyisen çok geç değil diyosun ya bende onu diyim sana

ediz:imla hataları

super pi nin mantığını anlayamamaışsın.yoksa birkaç kişinini peşinden sürüklenip 6 ayda bşr skor uğruna sistem değiştiren kimse yok senin karşında kt4 lerin en zamn çıktığını 130 nm lik t-breadlerin hatat palaminoların ne olduğunu gayet iyi bilirim sen kafanı yorma onlaralada çok denem yapma fırsatım oldu. KT4 a-v ile 225 fsb gören fazlada kimse yoktu. hatırladığım kadarıyla
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=65307 sen benim kim olduğumu bırak ben 6300 ünde zaten o.c. sizde iyi olduğunu vurguluyorum ama elinde var olan x2 3800 lü sistemi skor uğruna değiştirmeye gerek yok diyorum amma. yeni sistem alacaklar en zından anakartların fiyatının düşmesi vede dahada oturması için bekleyebilirler.nede olsa biçok insan sistemini 3-4 yıldan önce değiştirmiyor. ben bu işi senenlerdir yapıyorum.kim hangi şartlarda bilgisayar alır çok iyi bilirim kafanı yorma öğreneceğim bişeyler olursada bundanda gocunmam. öle bir sorunum yok aslıana bakrsanız ben burda neyi tartışıyorum ki.ben neyin ne olduğunu zaten gayet iyi biliyorum. bi çok insnaın sadece baktığı sistemelri zaten tets etmne şansım oluyor.niye uğraşıyorum ki herkes herşeyi bilir olmuş.

• Valla ben şu cümleyi söyleyenleri hiç anlayamıyorum : " VALLA BEN OVERCLOCK YAPMICAM O YÜZDEN 6300 BANA GELMEZ"

YA KARDEŞİM NİYE YAPMIYOSUN.STANDART FANI KALACAK ÜZERİNDE İŞLEMCİ NORMAL ÜSTÜNDE ISINMAYACAK ,standart voltaj vereceksin , STABİL ÇALIŞACAK VE SEN GİDİP : BİOS AYARLARINDAN FSB Yİ 400 YAPMICAN

-- VE FX-62 GEÇMİCEN...........ÖYLE Mİ !!
    Öyle anlatıyorsunuz ki overclock için günde 30 mekik çekip 10 km koşmak lazım..

Valla ne diim Allah akıl fikir versin

Al 3800 amd yi otur o zaman...Ne dim

• amd tek geçerim ..geçenlerde bi dual core intel aldım arkadaşa..bin pişmanız..x2 ler fiyat/performans açısından oldukça doyurucu..bence conroe yi düşünmeye bile gerek yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerobi

amd tek geçerim ..geçenlerde bi dual core intel aldım arkadaşa..bin pişmanız..x2 ler fiyat/performans açısından oldukça doyurucu..bence conroe yi düşünmeye bile gerek yok..

böyle devam et..
    amd yi tek geçermiş peeeeeeeh....
  • quote:

super pi nin mantığını anlayamamaışsın.yoksa birkaç kişinini peşinden sürüklenip 6 ayda bşr skor uğruna sistem değiştiren kimse yok senin karşında kt4 lerin en zamn çıktığını 130 nm lik t-breadlerin hatat palaminoların ne olduğunu gayet iyi bilirim sen kafanı yorma onlaralada çok denem yapma fırsatım oldu. KT4 a-v ile 225 fsb gören fazlada kimse yoktu. hatırladığım kadarıyla
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=65307 sen benim kim olduğumu bırak ben 6300 ünde zaten o.c. sizde iyi olduğunu vurguluyorum ama elinde var olan x2 3800 lü sistemi skor uğruna değiştirmeye gerek yok diyorum amma. yeni sistem alacaklar en zından anakartların fiyatının düşmesi vede dahada oturması için bekleyebilirler.nede olsa biçok insan sistemini 3-4 yıldan önce değiştirmiyor. ben bu işi senenlerdir yapıyorum.kim hangi şartlarda bilgisayar alır çok iyi bilirim kafanı yorma öğreneceğim bişeyler olursada bundanda gocunmam. öle bir sorunum yok aslıana bakrsanız ben burda neyi tartışıyorum ki.ben neyin ne olduğunu zaten gayet iyi biliyorum. bi çok insnaın sadece baktığı sistemelri zaten tets etmne şansım oluyor.niye uğraşıyorum ki herkes herşeyi bilir olmuş.

gayet iyi biliyosan problem yok zaten ama çıkalı 4 sene olmadı dersen bende oraya yazarım.
    bizde hangi kendi donanımızı ne zaman aldığımızı biliyoruz.
    bişey bilmem için illa o işle uğraşmak da gerekmez.benimde hobim, merakım var zamanımı ayırıp orda burdan bişey okuyarak imkanınm oldukçada görerek vakit geçiriyorum.
    bende bunu anlamam zaten "ben bu işe yıllarımı verdim acaibimdir" gibilerinden bi olaya girilir.
    neyse mevzu o değil o konuya da dediğim gibi luzumsuz bi cümle yüzünden gelindi,kapanması gayet hayırlı olur..

işin özü ucuza yeterli performans almak ve orasını burasını kurcalamayı sevemeyen kullanıcılar ki bu tip kullanıcı sayısı az değil,x2 3800+ ve conroe nunkilere göre daha ucuz anakartlar ile hem ekonomik hemde herişi yapabilensistemler kurabilirler.bu durumda da x2 3800+ gayet iyi bi seçenek.
    bütün demek istediğim buydu.
    conroe nun anakartları piyasaya yerleşir fiyatları da uygun olursa zaten bi sorunu kalmaz ki.performans isteyen conroe alır olur biter...

• Conroe düşünüyordum ama anakart muamması yüzünden vazgeçip x2 3800 siparişi verdim.
    İyi yaptığımı düşünüyorum.

Anakartlar ve ddr2 800 bellekler iyice oturup yaygınlaşmadan core2 duo almamak lazım diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

Conroe düşünüyordum ama anakart muamması yüzünden vazgeçip x2 3800 siparişi verdim.

Anakartlar ve ddr2 800 bellekler iyice oturup yaygınlaşmadan core2 duo almamak lazım diye düşünüyorum.

bende de x2 x3800 ağırlık kazanmaya başladı fiyat daha da inecek gibi geliyor...anakartlarıda çok uygun 100 dolar altında çok rahat bulunabiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerobi

amd tek geçerim ..geçenlerde bi dual core intel aldım arkadaşa..bin pişmanız..x2 ler fiyat/performans açısından oldukça doyurucu..bence conroe yi düşünmeye bile gerek yok..

Niye bin pişmansınız,açıklarmısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodec

quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

Conroe düşünüyordum ama anakart muamması yüzünden vazgeçip x2 3800 siparişi verdim.

bende de x2 x3800 ağırlık kazanmaya başladı fiyat daha da inecek gibi geliyor...anakartlarıda çok uygun 100 dolar altında çok rahat bulunabiliyor

150$+kdv gibi olur yakında.

300$lık anakart aldık zamanında INTEL için.
    Bence gereksiz çoğu insan için.

amd am2 3500+ işlemcili bir sistem toplamıştım performansı çok iyiydi.
    x2 3800 herhalde baya farkettirir.

• quote:

Orjinalden alıntı: maybera

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

o.c. yapılmasa bile 6300 standart hızında super pi 1m i 29 sn de tamamalarken x2 3800 ise 42 sn de tamamlıyor.60 usd için bile buna değer.ayrıca intel dinamik L2 ön bellek anlayışı ile veriye ulaşma katsayısını çok aza düşürerek amd'in önüne geçti. kaldıki x2 3800 ün L2 si ortada bu 2. fark. ayrıca amd kartlar için msi kullanan kaç kişi var.sorun yaşamayan acaba.ben sana kesinlikle katılmıyorum. ve ayrıca konuyu açan arkadaşada bu testler benim gördüğüm birçok testten nedense çok farklı hangisi gerçek kafamız karışıyor.şimdi bende buraya birçok test koyarım. 10 testten 2 sinde amd öne geçer.yapmayın gözünüzü seveyim heleki x2 3800 ile 6300 ü lütfen karşılaştırmayın.hele hele o.c. bahsini hiiiç açmayın stok halde bile 400 fsbleri rahat gören bi alet için amd ile kıyaslamayı bile düşünmeyin..

hocam kusura bakma ama siz bu SPI saçmalığını çok fazla abartıyorsunuz.
    sonuçlar yukarıda kim hangi uygulamalar üzerine yoğunlaşıyorsa fiyata da göre kendine göre yorum yapıp alabilir.
    herkes OC ile uğraşmaz,kaliteli,stabil,ucuz çift çekirdekli bir işlemci çoğu insanın işini görür..
    160+200küsür dolar yerine 100+180 dolar çoğu kişi için cazip olabilir,defaultta farklar bu kadar bariz de değilken...

kardeş 100usd ye hangi anakarttan bahsediyorsun , gigabyte ds3 ün kalitesinde ve o kdr oc yapabildiği söylenen anakart MSI K9N PLATINIUM lar var o da belli değil ztn ne kdr yapacağı son ... bnm bildiğim 150usd ye kdr çıkıyor fiyatları....

gerçi sen default halde karşılaştırıyorsun ama conroe e6300 alıpta 3ghz yapmayan ancak 2-3 kişi görürsün kocaman forumda ilerde...

kısaca x2 3800 aldığı düşün , karşılaştırmak için default e6300 skoru bulamayacaksın...

bu arada haberiniz var mı bilmiyorum , E6300 default vcore ile %100 oc oldu anakartların bıoslarındaki sorunlar giderilirse daha da gider çok rahat
    550fsb yapar bu cpu

yahu güzel kardeşim..
    birincisi bütün bilgisayar kullanıcıları bu foruma takılıyor?
    ikincisi her bilgisayar kullanıcısı oc mi yapıyor?
    niye yazılanları okumadan cevap yazıyorsunuz yahu?
    oc yok diyorum.unut oc yok bitti.yok...
    birçok insan var aldığı işlemciye elini bile sürmeyen...

• Arkadaslar conroe ler cok performansli islemciler. x2 3800 ler de guzel islemciler. Ama bu saatten sonra x2 3800 alinmaz. Yeni sistem alacaklar core 2 lerden alsinlar. Sistemini upgrade yapacak olan s939 kullanicilari x2 serisine baksinlar. Core2 leri overclock yapmak cok kolay. Hem genelde x2 lerden daha az guc harciyorlar hem de hicbirseyi degistirmeden biosa girip fsp yi arttirarak cok cok performansli bir sistem yapilabilir. Birde ise su acidan bakin. x1900xtx gibi bir ekran kartinda bile opteron 165 ile e6300 arasindaki fark hissediliyorsa, daha performanssiz ekran kartlarinda x2 serisi ile core2 ler arasi fark daha cok hissedilir. Bunu da unutmamak lazim. Ayrica core2 alirsaniz ilerde 4 cekirdekli islemcilere gecebilirsiniz. Ama k8l lerin simdiki am2 anakartlara uyum saglayacagi kesin degil.
  • AMD die tutturanlar K8L i beklesinler :) (bnm gibi:D)
  • bu testler iyi oldu.içimi rahatlattı. x2 3800 almayı düşünüyordum ama e6300 kafamı kurcalıyordu. artık gönül rahatlığıyla 3800 alabilirim. o kadar fiyat farkından alacağım performans farkı benim işime gelmez. oc yapmayacağım zaten.
  • quote:

Bunu da unutmamak lazim. Ayrica core2 alirsaniz ilerde 4 cekirdekli islemcilere gecebilirsiniz.

bunun garantisini kim veriyor hoca?
    ben 915 anakart aldım baktımki çift çekirdekli işlemci desteklemiyor.en az 945 almalıymışım.
    945 alanlar bir süre sonra baktılarki anakartları Conroe desteklemiyor..haydaaa...hadi 965 veya 975 al..
    Quad core işlemcilere geçince bu anakartların destekleyeceğinin garantisini kim veriyor?
    söylentilerden bahsetmiyorum...
  • quote:

Orjinalden al�nt�: ilkerinan�

quote:

Bunu da unutmamak lazim. Ayrica core2 alirsaniz ilerde 4 cekirdekli islemcilere gecebilirsiniz.

bunun garantisini kim veriyor hoca?
    ben 915 anakart ald�m bakt�mki �ift �ekirdekli i�lemci desteklemiyor.en az 945 almal�ym���m.
    945 alanlar bir s�re sonra bakt�larki anakartlar� Conroe desteklemiyor..haydaaa...hadi 965 veya 975 al..
    Quad core i�lemcilere ge�ince bu anakartlar�n destekleyece�inin garantisini kim veriyor?
    s�ylentilerden bahsetmiyorum...

965 chipsetleri resmi olarak 4 cekirdekli islemci destegi veriyorlar kesin olarak. 975 lerde veriyor olmasi lazim ama emin degilim. Ornegin dq6 anakartindaki q lardan birisi quad core yani 4 cekirdekli islemci.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.