Şimdi Ara

AMD Wraith Prism RGB İşlemci Soğutucu [200 TL - Ücretsiz Kargo]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kıbrıs İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 ay önce aldığım Ryzen 7 3700X işlemcimin stock soğutucusudur. İşlemciyi aldığımda sıvı soğutucum henüz gelmemişti, bu nedenle 2 gün süresince yeni soğutucum gelene kadar kullandım sonrasında kutusuna kaldırdım. Hiçbir sorunu ve sıkıntısı yoktur.

Satılmıştır.

Kargoyu Kıbrıs'tan göndereceğim ve kargo ücretini kendim karşılayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argonath LXI -- 24 Kasım 2020; 20:35:43 >

• ilanı sahibinden get ile açma imkanın var mıdır? (aradaki fiyat farkı sorun olmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LvntKrkmz -- 23 Kasım 2020; 16:16:15 >
  • LvntKrkmz L kullanıcısına yanıt
    Maalesef, hiç kullanmadığım bir platform. GET ile hiçbir alış veya satış yapmadım daha önce herhangi bir sorun yaşamak istemiyorum onun için. Forumda da yeterli referansım olduğunu düşündüğümden farklı seçeneklere yönelmeyi tercih etmiyorum.
  • Hocam size tavsiyem zaten kargo için bayağı para ödeyeceksiniz ve elinize geçen belki de 150tl olacak. Onun yerine soğutucuyu saklayın ve ileride garanti işlemleri olunca soğutucusuz gönderilmediğini hatırlatırım.
  • Soğutucu tarafımca alınmıştır ödeme yapıldı kargo bekleniyor..!
  • @HakanKilla nickli kullanıcıya satılmıştır.

@spintirea Teşekkürler hocam, artık evde koyacak yer bulamıyorum kullanmadığım eşyalar için. Satmasam ya kaybolucak ya da çöpe gidecek. İşlemcimi Kıbrıs'tan aldım zaten garanti kapsamına girdiğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.