Şimdi Ara

AMD üçüncü çeyrek gelir beklentisini aşağı çekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Geçtiğimiz ay yaptığı açıklama ile üçüncü çeyrek gelir beklentilerini, düşen bilgisayar satışlarına paralel olarak aşağı çeken Intel'den sonra benzer bir açıklama AMD'den de geldi. Kuzey Amerika ve Batı Avrupa'da beklentilerin altında seyreden dizüstü bilgisayar talebine bağlı olarak AMD, gelir beklentilerini düşürdü.

Önümüzdeki hafta ile birlikte sona erecek üçüncü çeyrek için gelir beklentisini azaltan AMD, Temmuz-Haziran-Ağustos döneminde, ikinci çeyreğin (1.65 milyar dolar) %1 ile %4 altında gelir elde edeceğini öngörüyor.

• Çok iyi. Demek ki Intel'den para almamasına (geçtiğimiz çeyreklerde Intel'den 1.45Milyar USD aldığı zaman kâr açıklamıştı diye söyledim) rağmen yine de kâr açıklıyor. Yani çok az düşse de geçtiğimiz senelerde sürekli zarar yazdığı için bana iyi geldi. Demek ki artık zarar bitti kâra döndü. Sevindim.
  • fiyatlar hiç düşmüyor ki şöyle güzel bir indirim olsa bir laptop düşünüyorum. bakalım şu fusion'a i5'lerin fiyatlarını indirecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Çok iyi. Demek ki Intel'den para almamasına (geçtiğimiz çeyreklerde Intel'den 1.45Milyar USD aldığı zaman kâr açıklamıştı diye söyledim) rağmen yine de kâr açıklıyor. Yani çok az düşse de geçtiğimiz senelerde sürekli zarar yazdığı için bana iyi geldi. Demek ki artık zarar bitti kâra döndü. Sevindim.

kar açıklamıyoki gelir beklentisini açıklıyo,ki 1.65milyar dolar net gelir elde etse bile bunu zarar olarak açıklayabilirde,o dönemde büyük yatırım yapmıştır yada ödenmesi gerek borcu vardır mesela
  • Evet doğru. Umarım iyiye gider.
  • Güveniyoruz amd'ye... :)
  • AMD gelir beklentisini aşağıya çeker, ama kullanıcıları tersine yukarıya çeker.

Çünkü fanatikler daha iyi bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.