Bildirim
AMD üçüncü çeyrek gelir beklentisini aşağı çekti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok iyi. Demek ki Intel'den para almamasına (geçtiğimiz çeyreklerde Intel'den 1.45Milyar USD aldığı zaman kâr açıklamıştı diye söyledim) rağmen yine de kâr açıklıyor. Yani çok az düşse de geçtiğimiz senelerde sürekli zarar yazdığı için bana iyi geldi. Demek ki artık zarar bitti kâra döndü. Sevindim. -
fiyatlar hiç düşmüyor ki şöyle güzel bir indirim olsa bir laptop düşünüyorum. bakalım şu fusion'a i5'lerin fiyatlarını indirecek mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: OverClocKing
Çok iyi. Demek ki Intel'den para almamasına (geçtiğimiz çeyreklerde Intel'den 1.45Milyar USD aldığı zaman kâr açıklamıştı diye söyledim) rağmen yine de kâr açıklıyor. Yani çok az düşse de geçtiğimiz senelerde sürekli zarar yazdığı için bana iyi geldi. Demek ki artık zarar bitti kâra döndü. Sevindim.
kar açıklamıyoki gelir beklentisini açıklıyo,ki 1.65milyar dolar net gelir elde etse bile bunu zarar olarak açıklayabilirde,o dönemde büyük yatırım yapmıştır yada ödenmesi gerek borcu vardır mesela -
Evet doğru. Umarım iyiye gider. -
Güveniyoruz amd'ye... :) -
AMD gelir beklentisini aşağıya çeker, ama kullanıcıları tersine yukarıya çeker.
Çünkü fanatikler daha iyi bilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X