Bildirim
AMD sisteme ram önerisi
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
HI-LEVEL 4 GB (2x2GB ) Dual Kit 1333 Mhz
Nova Bilgisayarda 200 TL -
Eğer WorldCard ile sipariş verebilirsen;
PATRIOT VIPER II CL7 1333MHZ 4GB --- 270 TL X6 taksitli
http://www.vatanbilgisayar.com/patriot-pv234g1333llk-4gb-(2*2gb)-viper-ii-ddr3-1333mhz-cl7-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=45094 -
270 tl vereceksen, LEON-X'in yazdığı gerçekten de güzel. -
RAM den hiç anlamıyorum.Ama 1333 biraz az değil mi? Gerçi ram ler cl7 ama kafam karıştı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Death666
RAM den hiç anlamıyorum.Ama 1333 biraz az değil mi? Gerçi ram ler cl7 ama kafam karıştı.
ramde frekans önemli değil yani 1333 ile 1600 arasında fark yok önemli olan kaç kanal olduğu bide boyutu vede gecikmesi -
1600mhz'e herkes takmış durumda ama bir şeye yaramıyor malesef Kabaca oyunlarda 1-2 fps fark eder
Testleri var forumda ve web'te, bir de anakarta 1600mhz gördürmek için aşırı bir zaman kaybedeceksin bu sefer de anakart mı ram mi sorunlu diye başlık açık uğraşacaksın.
1333mhz sonrası boş yatırımdır dostum, önemli alan düşük zamanlı ram kullanmaktır... -
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
1600mhz'e herkes takmış durumda ama bir şeye yaramıyor malesef Kabaca oyunlarda 1-2 fps fark eder
Testleri var forumda ve web'te, bir de anakarta 1600mhz gördürmek için aşırı bir zaman kaybedeceksin bu sefer de anakart mı ram mi sorunlu diye başlık açık uğraşacaksın.
1333mhz sonrası boş yatırımdır dostum, önemli alan düşük zamanlı ram kullanmaktır...
evet katılıyorum kısacası -
-
Teşekkürler bilgiler için.1333 alabilirim o zaman.Gigabyte'ın sitesinde Patriot desteklenen ramler arasında değil.Bu sorun yaratır mı? -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X