Şimdi Ara

AMD Sistem Topluyorum [Tamamlandı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2k lık sisteme neden fullhd monitör aldın ?
  • hocam Allah'ını seversen şu kablo düzenine bi el at.
    Hepsini topla birleştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın güzel olmuş sistem.

• Ram olarak ne aldınız acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_74 -- 31 Ağustos 2019; 21:43:53 >
  • up
  • bu sistemi kim aldırdı ise bravo ona. anakart 1500 tl işlemci 1400 tl. ekran full hd. çok yanlış sistem olmuş. monitörünüzü iade edebiliyorsanız edip 2k alın işlemciniz çok rahatlar.
  • GüvenlikMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsi benim tercihim. İlerleyen zamanlarda 2k olan ikinci bir monitör alacağım. Bu monitör laptop ile kullanırken almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Dilenci -- 14 Aralık 2019; 13:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GüvenlikMurat

bu sistemi kim aldırdı ise bravo ona. anakart 1500 tl işlemci 1400 tl. ekran full hd. çok yanlış sistem olmuş. monitörünüzü iade edebiliyorsanız edip 2k alın işlemciniz çok rahatlar.
    x570LER ilk çıktığında 25 dolar steam kod+sıvı soğutma hediyesi vardı. Mesela bende de 3600 ve x570 edge wifi var. Anakart b450m parasına gelmişti kampanya ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 14 Aralık 2019; 14:7:56 >
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı kampanyadan yararlandım. Monitör kasa anakart Steam kodu geldi. Anakarta sıvı soğutma ve SSD kazandım, kasaya da kulaklık hediyesi geldi.
    2k + FHD iki monitör kullanacağım bu sistemi. Eğer soğuyup tekrar laptopa geçmezsem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.