Şimdi Ara

AMD Sistem İçin Takasla Alınık Parçalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki AMD tabanlı sistemi takas yoluyla parça alarak yükseltmek istiyorum. Yükseltmeyi düşündüğüm şu anda sistemimde bulunan parçalar:

- Athlon II X2 240. İşlemci gayet güzel overclock oluyor, yerine alacağım işlemcide oldukça performans farkı olması lazım.
    - Powercolor 4770. Ya sistemimle bir uyumsuzluk var ya da hafif overclock özürlü çıktı kendileri Stok değerlerin çok az üzerine çıkabiliyor.
    - Samsung 320GB HD. Uygun fiyatlı varsa aynısından bir tane daha alıp raid yapabilirim ya da en az 750GB kapasiteli, sorunlu serilerden olmayan bir harddiskle takaslayabilirim.

- Yükseltme değil ama elimde Acer V223w 22" monitör var, bunu temiz daha ufak bir monitörle takas edebilirim.

Monitör 21.07.2009, diğer parçalar 15.09.2009 faturalı ve garantilidirler, hepsinin ilk sahibi benim. Takas edeceğim parçaların da faturalı ve garantili olması gerekiyor.

Takaslarda parçayı daha yüksek aynı tür parçayla değiştirmek öncelikli tercihimdir. Bunun dışında uygun teklif gelirse ( veya takasta aradaki farka karşılık) kullanabileceğim parçalar:

-Dükkanımdaki eşyalar
    -Mikrobox güneş enerjili şarj cihazı
    -Toshiba G900 telefon

Uygun teklif gelirse komple kasa takası da düşünebilirim (anakart Gigabyte M720-US3, kasa Gigabyte GZ-X5, 2x2GB A-DATA 1066 MHz CL5 Ram)

Alışverişler İstanbul'da elden gerçekleşecektir. Teklifleri özel mesaj ile yaparsanız daha çabuk cevap verebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 30 Eylül 2009; 15:10:38 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Remler ve monitör için satmak istersen nekadar fiyat düşünüyorsun.
  • Genel olarak uygun fiyatlı eşdeğer parça bulmadan satış düşünmüyorum. Ramlerden ise gayet memnunum, komple sistem takası dışında elden çıkarmayı düşünmüyorum.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.