Şimdi Ara

## AMD Ryzen™ Platformu Kullanıcı İncelemeleri ## (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
25
Favori
75.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam noctua u12s Ryzen R7 1700 için idealmidir? Birde bu sogutucu için ayriyetten Am4 kit almam gerekirmi ve çift fan takılıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapGood -- 11 Mart 2017; 21:37:55 >
  • RapGood kullanıcısına yanıt
    inventus noctua distribütörü. am4 için special edition var onu alırsan tamamen uyumlu. ben nh-d15 kullanıyorum 1800x üzerinde yani çok araştırdım testlere karşılaştırmalara baktım bi çok sıvı soğutucudan iyi performans gösteriyordu. ben sıvı soğutucu kasada güzel durduğu için tercih ederdim ama hava soğutucu daha ucuz ve performanslı. şuan 1800x minimum 38 maksimum 70 derece görüyor. tabi değerler bana yine fazla geliyor ama sanırım ryzenler böyle. biryerde maksimum 75 başka biyerde 95 dereceye kadar işlemcinin kullanılabileceğini okumuştum. kullanan arkadaşlarda değerleri paylaşırsa daha da netletmiş olur
  • Hocam bunu buldum Ryzen ile uyumlu diyor.http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8400

Dark N10 Kasaya sığarmı bu? Şuan kullandıgım 212 evo var ve neredeyse cama degmek üzere sizce Dark N10 kasaya sıgarmı NOCTUA NH-U12S SE-AM4?
    evet kağıt üzerinde sığıyor 158h/125w/71d ölçüleri.
  • Hocam 212 evo boyutları şöyle. Tam emin olamadım sıgarmı diye.
    Boyutlar 120 x 80 x 159 mm (4.7 x 3.1 x 6.3 in)
    Soğutucu Boyutlar 116 x 51 x 159 mm (4.6 x 2.0 x 6.3 in)

NOCTUA NH-U12S SE-AM4
    Yüksekliği (fansız) : 158 mm
    Genişliği (fansız) : 125 mm
    Derinliği (fansız) : 45 mm
    Yüksekliği (fan ile) : 158 mm
    Genişliği (fan ile) : 125 mm
    Derinliği (fan ile) : 71 mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapGood

Hocam Ryzen R7 1700'ile kullanacaksınız degilmi? Bende alacagım sizin sogutucudan. Am4 kiti felan extradan almak gerekmiyor degilmi?

yok ben 1800x almayı düşünüyorum ona da yeter nt12s soğutucu şuan am4 aparatı varmı biliyorum ama ilerleyen günlerde eklerler pakete sanırım gerçi asusun hero model anakartını alırsan am3 uyumlu anakartı am4 kiti beklemene gerek kalmaz işlemciye takıldığında boyut kaç acaba? yada boşta dururken tam boyut kaç 14 mm diye biliyorum ben ama en doğru fatih hoca bilir onda var çünkü umarım bilgi verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mart 2017; 0:6:15 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam dedigim sogutucuda şöyle yazıyor Noctua NH-U12S SE-AM4 sadece AM4 sokete (RYZEN) tam destek sunmaktadır. Diğer işlemci soketleri için 115X ve 2011 montaj kiti satın alınmalıdır. Heralde kutu içinde geliyor am4 kit bunda. Ama kasama sıgacakmı sıgmicakmı diye tereddütteyim şuan.
  • quote:

Hocam dedigim sogutucuda şöyle yazıyor Noctua NH-U12S SE-AM4 sadece AM4 sokete (RYZEN) tam destek sunmaktadır. Diğer işlemci soketleri için 115X ve 2011 montaj kiti satın alınmalıdır. Heralde kutu içinde geliyor am4 kit bunda. Ama kasama sıgacakmı sıgmicakmı diye tereddütteyim şuan.
    http://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/dark-n10-usb-30-5-fanli-pencereli-fan-kontrol-bilgisayar-kasasi-P78196348?cid=601002&gclid=Cj0KEQiA3Y7GBRD29f-7kYuO1-ABEiQAodAvwBWfGg-9kY302YPWqPce1xLHlYTGwkc-L1TR3djn7GoaAun18P8HAQ&gclsrc=aw.ds senin kasa buysa 16 cm cpu fan uyumlu yazıyor doğruysa sığar. am4 aparat çıktı demekki koymuşlar intel içinde var kutu içeriğinde ama tam bakmadım hangi soketler var birde sen nt12s boyutunu yazınca bende şüphelendim benim kasaya sığacak mı diye ben soğutucuyu 14 cm sanıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mart 2017; 0:36:25 >

• quote:

Hocam noctua u12s Ryzen R7 1700 için idealmidir? Birde bu sogutucu için ayriyetten Am4 kit almam gerekirmi ve çift fan takılıyormu?

1800x için bile yeterli, am4 versiyonunu alırsanız içinde kit hazır geliyor, düz halini alırsanız kit te almanız gerekir
  • F.@.T.İ.H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Dark N10 kasa icin sıgarmı acaba bir fikriniz varmi bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Teşekkür ederim hocam. Dark N10 kasa icin sıgarmı acaba bir fikriniz varmi bu konuda.

161mm cpu alanı var kasanızın noctua u12s sorun çıkartmaz sizin kasanızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

1800x için bile yeterli, am4 versiyonunu alırsanız içinde kit hazır geliyor, düz halini alırsanız kit te almanız gerekir

teşekkürler hocam ben de baktım da benim kasa da 190 mm soğutucuyu destekli yormuş birde ilgimi çekti yabancı videolarda bu soğutucuyu takanlar hep macunu işlemcinin ortasına sıkıp macunu yaymadan takıyor soğutucuyu sizce yaymak daha mı iyi yoksa fark etmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 12 Mart 2017; 1:52:58 >

• Islemciniz ocli mi hocam? 3.9ghzde islemcim su an aida64 ile 1 saat biraktim max 75 derece gormus. Bosta 35-42 arasi degisiyor.

Hava sogutucum var bu arada. Battlefield 1de falan sicaklik 62 ila 71 derece arasi degisiyor. Degerlerim normal mi bilemedim internette fazla bilgi de yok henuz.

• quote:

kardeş yukarda yazdım ya 160 mm uyumlu diye kasana kafadan sallayıp yazmıyoruz bizde
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yorumu görmemişim kusura bakmayın.
    neyse ben aldım soğutucuyu dursun kenarda
    Fazla bile gelir ama evladiyelik olur. (garantisi de uzun) Memnun kalacağınızıda düşünüyorum. Alırsanız sıcaklıkları umarım paylaşırsınız. Bende düşünüyorum onu almayı.

• 75-80 derece için potansiyel hasar diyorlar ama bilmiyorum. Durum böyleyse 70'i geçmemesi tercih edilir tabi oyunlarda 60-70 arası çalışıyorsa sıkıntı yok.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    6 yıl garanti diyorda soğutucu sorun çıkaracağını sanmam stok soğutucu bile 7 yıldır sorunsuz bu ömürlük olur heralde
  • Difiction kullanıcısına yanıt
    hocam benim pc aida da 30 derece düşük değer gösteriyordu hwinfoyu kullanın tam değerler onda
    http://www.thetechrevolutionist.com/2017/03/does-amd-ryzen-7-1800x-run-hot-simple.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahice -- 12 Mart 2017; 10:0:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.