|
AMD Ryzen 9000 işlemcilerin fiyatı ortaya çıktı
-
-
fiyatları uygun, ama işlemciler yeni nesil değilde güncelleme gibi oldu.
-
puhahahahhahahaaaa muhahahahhaaaaaa
-
ilginc tespitler cogu duzgun ve tutarli ama su 13500 7800x3d yorumun tutarsiz zaten islemci oyun odakli cikti ve o dedigin intel islemcinin icinden gecer her oyunda yani karsilastirman bence dengesiz zaten amd cogunlukla oyunculari ele gecirmeye calisiyor.
ayrica sende bir intel fanboy gibi konusunca soylediklerin ciddiyetini kaybediyor malesef ama islemcilere gelirsek suan icin alinabilirligi yok gibi 7000 bin serisi gayet yeterli ve guclu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Osman bey nasılsınız efendim?
-
dünya tarihinde intel, tokatlattığı cpu sunu (13500), tokatladığı (7800X3D) cpunun %30 aşşağısına satmamıştır, eğer intel bile ki tokatlıyor %20 pahalı satar aşağıya satmaz sattırmaz aldırmaz vermez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzer01 -- 18 Haziran 2024; 15:54:28 >
-
9800x3d'nin piyasaya çıkarken fiyatı önemli. Çoğu kişi ona ve xxxx3d modellerini bekleyecektir
-5800x3d sahibiyim
-
intel fanboyu değil intel pazarlama müdürü gibi birşey arkadaş. her amd haberinde buna benzer yorumlar görebilirsin.
-
Yazdıklarımı bir daha oku.
Gerekirse bir daha oku. Anlayacaksın.
-
E kardeşim toplam güçte 7800X3D'yi parça parça eden, tokat manyağı yapan, suya götürüp susuz getiren, duvardan duvara vuran 6+8 çekirdekli 13500 bile şu anda sadece 244 dolara amazondan alınabiliyorsa
bundan ne anlıyor ve anlatıyordun...
-
İntelin ciddi anlamda ısınma ve yüksek elektrik tüketim problemi var. Testlerde yüksek puan alabilir fakat ısınınca performans düşüşü oluyor ve tüketim inanılmaz derecede yükseliyor. Düşük nm üretim sürecinde AMD TSMC sayesinde baya öne geçti. 9000 serisi yeni mimari, düşük tüketim az ısınma sayesinde avantaj yakaladı. İntel uygun fiyatlı işlemci satabilir ama uzun vadede tükettiği enerji ile çok pahalıya gelecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
13500 nerde 7800x3d yi parcalamis?
İntel acayip ısınıyor.Elimde iki adet gaming laptop var.
Biri ryzen5 6600h vga 3050ti digeri i7 12650h 3050 ti vga.
İntel acayip isiniyo ayni ayarlarda oyun aciyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar 2016 da çıkan am4 soket için işlemci üretiyor intel her sene soket değiştiriyor. biraz akıllandılar da aynı soketi birkaç sene kullanıyorlar şimdi. yeni bir intel sistem için tüm sistemi değiştiriyorsun neredeyse işlemcisi ucuz ama genel bütçede pahalıya geliyor yine.
fiyatları uygun, ama işlemciler yeni nesil değilde güncelleme gibi oldu.
|
puhahahahhahahaaaa muhahahahhaaaaaa
|
İntelin ciddi anlamda ısınma ve yüksek elektrik tüketim problemi var. Testlerde yüksek puan alabilir fakat ısınınca performans düşüşü oluyor ve tüketim inanılmaz derecede yükseliyor. Düşük nm üretim sürecinde AMD TSMC sayesinde baya öne geçti. 9000 serisi yeni mimari, düşük tüketim az ısınma sayesinde avantaj yakaladı. İntel uygun fiyatlı işlemci satabilir ama uzun vadede tükettiği enerji ile çok pahalıya gelecektir.
|
9800x3d'nin piyasaya çıkarken fiyatı önemli. Çoğu kişi ona ve xxxx3d modellerini bekleyecektir
-5800x3d sahibiyim |
intel fanboyu değil intel pazarlama müdürü gibi birşey arkadaş. her amd haberinde buna benzer yorumlar görebilirsin.
|
Benzer içerikler
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- video boyutu küçültme
- twitter mavi tik ücreti
- whatsapp aramaları sessize alma
- twitter ücretli mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X