Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Amd Ryzen 5 3600X + Amd Wraith Prism İşlemci Fanı

-
benim anlamadığım "boşluğu dolurur musunuz?" garantisi bitmiş ürün neden bu kadar pahalı?
-
Hocam evet ilanınızı gördüm, hemen satılmış hayırlı uğurlu olsun.
Sorunuza gelince ben "AMD Wraith Prism" fanıyla birlikte satıyorum. İşlemcinin piyasası 1900-2000 tl civarında.
5600 wraith prism fan ile mi geliyor bilmiyorum açıkçası, bunun için yorum yapamayacağım.
Kaldı ki sizin sattığınız işlemci de 1200-1300 e giderdi diye düşünüyorum ama 1000 den vererek hızlı bir satış yaptınız.
Orijinalden alıntı: xstrcsxsaa9q6wbmerhaba az önce 2600 sattım istediğiniz paranın yarısından azına ve su an 5600 bakıyorum kampanyalı fıyatı 2800tl
benim anlamadığım "boşluğu dolurur musunuz?" garantisi bitmiş ürün neden bu kadar pahalı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
açıklık için teşekkür ederim. dediğiniz gibi belki az daha pahalıya satılabılırdı ama ugrasmak ıstemedım.. 5600 aldım az once cunku buradan alacagım fıyatın 350 tl üzerine koyup adıma faturalı sıfır mal aldım..
iyi satıslar dılerım.
En Beğenilen Yanıtlar

Forumda bazı ilanlar sıfırından bile pahalı sarı siteyi geçti iyice
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X