shadowdancer36 bu arkadaş benim sıvı soğutma ilanıma da yazdı 1500 teklif verdi kabul ettim ertesi gün kargo için anlaştık sonrasında ne arama ne cevaplara bakmak ertesi gün yazdığında bir sürü bahane ortağım 360 sıvı soğutma bakıyor yok fiyat yüksek yok kararsız kaldık dedi vs 2-3 gün oyaladı sonuç ucuza kapatmaya çalıştı arkadaşlar uzatmayayım kendisi de bu alışveriş konusunda vukuatlı ve bende blokludur etme bulma dünyası diyelim. |
AMD Ryzen 5 3600 + fan = 1800 tl (2. sayfa)
-
-
doğrudur iş yerimizdeki pc de kullanılmak üzere sıvı soğutma bakıyorduk aldık da 360mm arctic freezer2 sebebide 3800x i oc li kullanmamızdı ayrıca kullandığımız forum başta olmak üzere yabancı kaynaklardan yaptığımız araştırmalar sonucu 240mm sıvı soğutma olarak sattığın ürünün yetersiz olacağını diğer 240 lara göre yeteri kadar performans vermeyeceğini öğrendik. sıvı soğutma kullananların çoğu msi dan açıkca şikayet ediyor olay bu
techpowerupMSI Recalls MAG CoreLiquid 360R And 240R Coolers Hit by a Blockage Flawhttps://www.techpowerup.com/292806/msi-recalls-mag-coreliquid-360r-and-240r-coolers-hit-by-a-blockage-flaw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowdancer36 -- 20 Ekim 2022; 17:27:36 >
-
Kardeşim senin ile tartışmaya girecek değilim daha ne konuştuğunu bilmiyorsun 240 değil 280 sıvı soğutma ayrıca yetersiz madem niye teklif verip 2 gün boyunca oyalıyorsun bir de üstüne pazarlık yapmaya çalışıyorsun birde zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsun yetmiyor birde sattığım ürünü karalıyorsun bana şimdi whatsapp konuşmalarına attırma buraya daha fazla rezil etme kendini
-
Kimin zeytinyağ olduğu belli ben burada değilken yaz çiz engelle doğrudur pazarlık yaptık bir rakamda netleştik ancak yukarıda eklediğim link i attı ortağım o ürünün 240 280 360 serisinden uzak dur diyerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowdancer36 -- 22 Ekim 2022; 12:22:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seni niye blokladığımı bu yazışmalardan anlar arkadaşlar takdir forum üyelerinin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X