Merhaba,
Yeni sistem aldıgımdam varolan hazır sistemimi satıyorum,
İşlemci Amd 5 2600x
Anakart MSI b450 anakart
Kasa Cooler Master HAF-X Full Tower
Ekran kartı MSI 5600xt ekran kartı
Ram 16gb 3000mhz
Diskler 500gb nvme m2ssd, 250 ve 500gb lık normal ssd
İşlemci Soğutucu Snowman t6
PSU 1000 wattlık cooler master
Yeni sistem toplayacaktım fakat ekran kartı bulamadıgım ve tekli ekran kartı fiyatlarından hazır sistem almak durumunda kaldım. Yoksa bu sistemden alacagım parcalar vardı. Bu sistemden herhangi bir sıkıntım yok, pandemi doneminde dogal olarak yogun kullanmısımdır. İşlemci ekran kartı yeteri kadar beslemediginden eger oyun oynayacaksam oncesinde Ryzen Master ile 1.4v 4.1ghz e overclock ediyorum internette bulunan optimize ayarlar ile BIOS uzerinden yapmadım.
Sistemde 2k oyunları bile oynayabiliyorum, Cyberpunk vs bircok oyunu 2k ile oynadım. 1080p de su aralar cogunlukla COD Warzone oynuyorum oyunun optimizesi kotu gercekci deger vermeyebilir size ortalama 100 fps dir. Benim kutuphanemdeki cogu oyunu High ayarlarda oynayabiliyorum.
Kasamdan cok memnunum, full tower buyuk kasadır. Sanırsam cooler master avrupa tarafından hale parcaları temin edilebilmekte, arka tekerleklerinden 1i kırıktır.
İstanbul ici elden satılıktır, alacak arkadası evimde misafir ederim cayımızı kahvemizi iceriz. Testlerini yapar o sekilde el sıkısırız.
İyi günler
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.