Şimdi Ara

AMD RX 590 Sisteme İşlemci ve Anakart Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibariyle ilk defa bilgisayar topluyorum. Ekran kartı olarak AMD RX 590 aldım işlemci ve anakart olarak hangisini önerirsiniz 1000-1500 TL bütçem var AMD ya da Intel fark etmez yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü hiç anlamıyorum bu işlerden. :(

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asusun giriş seviye anakart alabilirsin ASUS PRIME B450M-K 485 tl civarlarında işlemci olarak amd ryzen 2600 bakabilirsin 780 790 tl civarlarında
  • b450m vdh pro plus + rx 590 nitro+ 2x8 ddr4 lpx ram + ryzen 1600 12 nm sorunsuz

• burak.yurttass B kullanıcısına yanıt
    Hocam ASUS Tuf B450+ 3200 MHz ve amd 2600x düşünüyorum ikisi uyumlu olur mu? Birde anakartlarda neye dikkat etmeliyim MHz sayısına mı?

• Hocam öncelikle güzel tercih yapmışsın asus tuf b450 plus gaming corsair 3000mhz veya 3200 mhz ram al fakat 2600x almana gerek yok arada çok ufak fark var gerçeken aradaki fiyat farkına değmiyor malesef.. anakart alırken öncelikle kasanın boyutunu hesaplaman gerek mini atx kasa alırsan bu anakartı takamazsın onun dışında anakartın desteklemiş olduğu ram mhz hızına dikkat etmek gerekir. Senin alacağın asuas tuf b450 plus gaming 64gb maksimum ram ve 3466 mhz o.c yapabilmeni destekliyor
  • giga b450m s2h ve r5 2600
  • burak.yurttass B kullanıcısına yanıt
    Peki 3400G almaya değer mi az daha eklesem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE B365M AUROS ELITE Intel B365 Soket 8-9. Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b365m-auros-elite-intel-b365-soket-8-9-nesil-1151-ddr4-2666mhz-anakart.html

Hocam bu şekilli oyun kartları daha iyi değil mi sanki senin attığın çok boş duruyor

• Anakart olarak msi b450 gaming plus ve işlemci olarak r5 2600 bakabilirsiniz.
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    https://www.itopya.com/msi-b450m-mortar-titanium-3466mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-matx-anakart/

Hocam anakart olarak bunu alsam diğerine göre ne farkları vardır şu anakartlardan hiç anlamıyorum bu kadar anakarta para vermeye değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: emresert.8

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-b365m-auros-elite-intel-b365-soket-8-9-nesil-1151-ddr4-2666mhz-anakart.html

Hocam bu şekilli oyun kartları daha iyi değil mi sanki senin attığın çok boş duruyor
    Hocam boş dediğin kart asusun b450 cipsetine sahip olup doluluk olanında en iyilerinden bir tanesi gigabyt karta bence bulaşma msı yada asus tercih et

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• emresert.8 E kullanıcısına yanıt
    Hocam 3400g izlemci Apu sistem ekran kartı olmayan sistemlerde kullanılıyor. İşlemci ekran kartı olarak kullanıyor bence gerek yok fakat bütçeniz varsa ryzen 5 3600 bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresert.8

https://www.itopya.com/msi-b450m-mortar-titanium-3466mhzoc-ddr4-soket-am4-m2-hdmi-dp-matx-anakart/

Hocam anakart olarak bunu alsam diğerine göre ne farkları vardır şu anakartlardan hiç anlamıyorum bu kadar anakarta para vermeye değer mi?
    Aynı işleve sahip iki anakartta b450 chipsetli tasarımsal olarak biri beyaz diğeri siyah.

Temel farklar
    B450 gaming plus atx
    b450m mortar titanium mikro-atx daha kısa boyutu.
    B450 gaming plus display port yok onboard olarak
    b450m mortar titanium DVI-D çıkışı yok onboard olarak
    b450m mortar titanium type c çıkışı var.
    B450 gaming plus sata3 girişi 6 adet
    b450m mortar titanium sata3 girişi 4 adet
    B450 gaming plus pcı-ex1 4 adet
    b450m mortar titanium pcı-ex1 2 adet

• emresert.8 E kullanıcısına yanıt
    öncelikle koydugun anakart intel uyumlu bir anakart

zaten 2600 ve 3600 ü çok fazla derecede oc yapmazsın

o yüzden düsük bir b450 işini görür ama illa uzun dönem düşüncen varsa b450m tomohavk max bakman gerek
  • MSI B450M Mortar Max AMD B450 3466MHz DDR4 mATX Anakart

Arkadaşlar bunu almaya karar verdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.