Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.570
Cevap
101
Favori
468.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reis varsa imkanın kdv indirimi + asusun kampanyası ile al şuan.bu bnm ilk gaming pc im olacak o yüzden almışken 100-200 fazla vereyim ama daha iyisi olsun kafasındayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rx 5700 asus rog strix modeli elime bugün geçti allah cezanı versin amd başka birşey demiyorum anında iade edicem pazartesi rtx ten başka alternatif yok maalesef nasıl bu kadar rezil yazılımlara sahipsiniz anlamıyorum ekran renkler değişikleşmeler oyundan atmalar fln bırak abi ya 400 tl daha verir asus rog strix rtx 2060 super alırım zaten ben ne diye bidaha amd aldımki rx 580 inimide sinirden satmıştım şimdi gene dejavu yaşattırdı bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 21 Eylül 2019; 23:15:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mvnmt35

    Rx 5700 asus rog strix modeli elime bugün geçti allah cezanı versin amd başka birşey demiyorum anında iade edicem pazartesi rtx ten başka alternatif yok maalesef nasıl bu kadar rezil yazılımlara sahipsiniz anlamıyorum ekran renkler değişikleşmeler oyundan atmalar fln bırak abi ya 400 tl daha verir asus rog strix rtx 2060 super alırım zaten ben ne diye bidaha amd aldımki rx 580 inimide sinirden satmıştım şimdi gene dejavu yaşattırdı bana
    Hocam ne gibi bir sorun çıktı bu kartı almayı planlıyordum yerine armor 2070 mi almalıyım? Kart çok iyi diyorlar bilemedim
  • Referans 5700 kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. OC yapınca oyundan atma oldu o da normal voltaj vermemiştim. Customlar gereksiz pahalı. Referans her işimi görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi nasil sorun yasiyorsunuz bilmiyorum , sanirim en son driverda oluyor bunlar , bende sapphire blower fanli rx 5700 var 19.7.5 driver ile hic sikinti yok , ekran 2K 144hz cozunurluk , ses cok hafif isinma 70 ,75 derecelerde. Amd de sapphiredan sasmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnaipCorder kullanıcısına yanıt
    Ben de bu Cuma Vatan Bilgisayar Bostancı mağazadaki tek RX 5700 XT kartı aldım 2929 TL'ye 6 taksitle iyi ki de öyle yapmışım Nitro+ almaya niyetliydim ama hiç kusura bakmasın 1-2 derece için 3.5K fiyat aşırı pahalı zaten onlar da zamanla 3K ve altı fiyatlara döner şuan kaymak tabakanın alması için fiyatlar aşırı şişirilmiş durumda olması gereken fiyatı zaten referans karttan en fazla 30-40 dolar daha yüksek Pulse modeli bile referans kartın sadece 10 dolar üstü listelenmişti ama bizim TR'deki satıcılar bu kartlar ilk gelen seriler diye fiyatı 3.3K'dan satışa açtılar halbuki olması gereken fiyat Vatan'ın fiyatı aslında neyse önceki kartım Asus ROG Strix GeForce RTX 2060S Gaming Advanced Edition Hepsiburada %20 kampanyasından 3.034,92 TL'ye almıştım ama 1 hafta sonra daha kullanmadan iade edip bunu aldım hem RTX 2070 Super performansı yakalamış hem de daha ucuza almış oldum. Bu nedenle Raytracing oyun oynayacağım diye bir derdiniz yoksa daha uyguna daha yüksek performans veren kartı tercih etmeniz akıllıca olur. Arkadaşın yaşadığı problem yazılımsal sorun forumda AMD konusu mevcut oradan en sorunsuz ve test edilmiş sürücüleri yüklese bir sorun yaşamayacak aslında.




  • Duz 5700 sahipleri modern warfare betasinda kac fps aliyor 1080p full ayarlarda?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bi arkadaş ın tavsiye si üzerine 19.9.2 yi yukledim düzeldi gibi sanki custom olarak bence daha iyi kartı uzun yıllar kullanacaksanız ses ısınma sıfır diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Sapphire 5700 xt pulse ile aralarında ne kadar performans farkı vardır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatanın taksit seçeneğinde

    CardFinans 2+4 taksit kampanyasına Enpara kredi kartları, Fix Card’lar ve ticari kartlar dahil değildir.

    Enpara kredi kartı kullanan biri olarak alamıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BenKimimKimimBen kullanıcısına yanıt
    Özetle her ikisi de defaultta 4K 'da 2 FPS oynuyor, Nitro+ 'ı OC yapınca +3 FPS daha ekleniyor. Yani Pulse default, Nitro+ 'ı OC yapınca toplamda 5 FPS oynuyor.

    2K 'da aynı senaryoda 4 FPS oynuyor, Nitro+ 'ı OC yapınca da + 4FPS daha ekleniyor. Tüm bu senaryolarda Pulse defaulttayken geçerli tabii Pulse'un da eli armut toplamıyor.

    Aslında tüm olay VRam soğutmasında Nitro+ 'ın hem Vram hem de aktif soğutması çok daha iyi olmasından dolayı bu yüzden de yüksek OC kabiliyeti var ama Nitro+ 'ın TR fiyatı 3.5K TL, Pulse'un ki Vatan KDV indirimi ile 2.9K oldu aradaki fark 600 TL değer mi bence değmez.





  • HWS kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam haklısınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi siz birebir olayın tanığısınız Sapphire Pulse kullanıcıların yaşadığı Yeşil, Kara ,Pembe ekran hatalarını yaşadınız mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    Abi nasil sorun yasiyorsunuz bilmiyorum , sanirim en son driverda oluyor bunlar , bende sapphire blower fanli rx 5700 var 19.7.5 driver ile hic sikinti yok , ekran 2K 144hz cozunurluk , ses cok hafif isinma 70 ,75 derecelerde. Amd de sapphiredan sasmayin.
    İşde Referans tasarımla Çin malı Sapphire Pulse farkı bir kanıtıda arkadaşımız belirtmiş. Bakınız referans tasarımda 0 sorun yaşiyorum diyor duyoyormusunuz DH.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newegg'te bu fiyatlara satılıyorken TR'den kart almak taksit harici mantıksızlıktan başka bir şey değil.
    https://www.newegg.com/global/tr-en/p/pl?N=101589871%20601341484&Order=PRICE
  • sasuta kullanıcısına yanıt
    bunlara + krgo ücreti en az 170 tl ekleniyor 3000'i buluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan

    Şimdi siz birebir olayın tanığısınız Sapphire Pulse kullanıcıların yaşadığı Yeşil, Kara ,Pembe ekran hatalarını yaşadınız mı ?
    1 aydır sapphire referans 5700xt kullanıyorum, hiç bir sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan

    Şimdi siz birebir olayın tanığısınız Sapphire Pulse kullanıcıların yaşadığı Yeşil, Kara ,Pembe ekran hatalarını yaşadınız mı ?
    Yaşamadım kesinlikle. OC yaptığımda problem oldu o da benden kaynaklı. Sonra standart ayara döndüm sıfır sıkıntı.
  • Pulse 5700 ekran kartım kargodan geldi.Sıtatik poşette bant yoktu.Ayrıca kartın üstündeki ince jelatin bantta da bombeler vardı.Sanki sökülüp tekrar yapıştırılmıştı.Vatan bana iade edilmiş kartı göndermiş olabilirmi.Ne dersiniz.Pulse kart alanlar yardımcı olabilir mi.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.