Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.575
Cevap
96
Favori
476.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım fiyatlar biraz düşer yoksa 2. el inanılmaz yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Hocam inanılmaz pahalı yahu 2. el fiyatları 0 dan amd işlemci + anakart parası istiyorlar. 7700k icin 2000 lira isteyenler var kafayı yemişler. OC 6600 devam şimdilik böyle.
    Kesinlikle öyle millet hep sıfır fiyatlar yükselince 2.el fiyatlarıda tavan yaptırdı. 1-2 kupon ile falan 2.el fiyatıyla aynı fiyatlara geliyor.
  • LaToZaR kullanıcısına yanıt
    Ben varım buyrun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Ben varım buyrun hocam.
    Hocam bu backplatte tam güç girişlerinin üstünde plastik koruyucuyu çıkarın kullanın yazısı var ama orda bulunan kaplama sanki çıkmaması gereken gibi duruyor siz çıkardınız mı ?
  • LaToZaR kullanıcısına yanıt
    Hoocam ben hazır sistem olarak almıştım ama kartı şöyle bir kurcaladığımda herhangi bir koruyucu yok backplate üzerinde. Ama internetten unboxing baktınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

Hoocam ben hazır sistem olarak almıştım ama kartı şöyle bir kurcaladığımda herhangi bir koruyucu yok backplate üzerinde. Ama internetten unboxing baktınız mı?
    İzledim hocam ama oraları hep geçiyorlar gibi bide mantık olarak o yazının orada yazmaması lazım çıkmış olsaydı diye düşünüyorum. Biraz tırnakla zorlayalım bakalım.
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Bf5'i i5 8400 ile besleyememiştim ozaman kartım gtx 1070ti di. devamlı drop yedim işlemci kullanımı sık sık %100 dü. 6/6 yetmiyorsa 4/8 de yetmez bu saatten sonra. Youtube taki videolara aldanıp drop olmuyor diyip insanları yanlış yönlendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur4591 -- 10 Mayıs 2020; 0:9:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _İZ BIRAKAN_ kullanıcısına yanıt
    İstersen 5.9 ghz yap yine farketmez 6/6 çekirdek potansiyeli belli. 3600 de rahat besliyor. İmzamdaki sistem

• Sanırım benim donma problemleri tek kanal RAM yüzünden kaynaklanıyor. Çünkü çözünürlük ve grafik ayarlarından bağımsız ne seçersem seçeyim düşük fps alıyorum
  • ramları cruical cl15 yaptım işlemciyide 4.0 a sabitledim RX 5700 Gaming X son driveri yükledim 4.2 olanı ne reset ne bişey harika oldu
  • r5 3600 bfV'i nasıl besleyemez ya.Ben mi yanlış okuyorum
  • ozgur4591 kullanıcısına yanıt
    Kardeş 6/6 olunca 12 çekirdek olduğumu sanıyorsun ?

2018 de çıkan çıkan oyunu i7 lerde kaldırmıyorsa bu oyunu DİCE 2018 de kime çıkartdı bu oyunu ALOOO !!!

BFV tüm hyper threading olan işlemcilerde çatır çatur çalışıyor, siz kendinizi kandırabilirsiniz 2018 dan beri DİCE resmini forumlarını takip ederim, i5 ler için çok darboğaz konusu açırdı ama birkez bile i7 darboğaz konusu açırmadı.

İyiki yeni bir işlemci aldınız, otomotiv forumundaki gibi yeni araba alan kişiler gibi işlemci övücem diye olmayan şeyleri uyduruyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 10 Mayıs 2020; 0:48:17 >
  • numenorian kullanıcısına yanıt
    Millet nasıl işlemciyi ve ekran kartını övücem diye kafayı yedi dostum yakında ekran kartımı sadece sunucu cpusu treadripperlar besler derse şaşırma

Aynısı otomotiv konusunda da aynı, adam yeni araba alıyor, muadilini kötüleme konusu açıyor hemen

Harbiden yani ne saçmalık yahu. Ben yanlış mı okudum dedim ama dönüp bir daha okudum adam r5 3600 darboğaz yapar demiş ciddi ciddi. Bu oyunu dediğiniz gibi kime çıkarmışlar. Sanki 8k çözünürlükte, cgi kalitesinde, 1000 kişilik sunucularda oynuyorlar. Çılgınlık resmen. nabalım şimdi bfV mp oynayacaz diye threadripper'lı sistem mi toplayalım. Millet bu oyunu 1600 ile çatır çatır oynuyor. ne 3600 nden bahsediliyor.
  • numenorian kullanıcısına yanıt
    Kaç fps alıyorsun dostum bfv de ?
  • Honey Badger kullanıcısına yanıt
    Oynamadım ki. Sadece 3600 un bu oyunda darboğaz yapamayacağını söyledim. 3600+2080ti ikilisi ile 1080p takiliyorsa belki dicem de yok yav onda bile FPS drop yiyeceğini sanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BF4 e girdim 100 130 fps arası değişiyor ama BF V resmen sürünüyor. Yeni bir cpu ve ikinci ram şart oldu.
    evet i7 6700K kaldırmıyor şuan i3 olan işlemci 10 . nesil ile
    ''iyi ki bir yeni işlemci aldınız'' ne alaka anlamadım ben kafanız mı güzel hocam.. i5 8400 ün kaldıramadığı oyunu i7 6700k niye kaldırsın . ben 2 senede 6100-7400-8400-8700k-3600 kullandım neyin yeni almış şımarıklığı anlamadım
  • i5 8400, i7 4700K, 6700K, 7700K bu gibi 6c 6t ve 4c 8t islemcilerde bf5 mp'ni adam akilli oynayamazsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.