Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.575
Cevap
97
Favori
476.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Global sitede kod olarak belli saticilarin iismleri vardi. Itopya ve vatan gorunuyordu. Bende sinerjiden istedim sadece 1 tane xbox kpdu gonderdiler. Ustune mi yattılar bilemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • heavyblitzer kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben bu işten bir şey anlamadım, QP ye aldığım zaman mail atmıştım AMD den kod bekliyoruz dediler. Sonra AMD Rewards ta durumu yazdım, kod gönderme gibi bir durum yok. Stok kadar gönderiliyor dediler ve 15 günlük iade sürecinden önce göndermeyebilirler dediler. Bugün de QP nin canlı desteğinde yazdım, bizde öyle bir kampanya yok dedi. Ama, mailde var dediniz yazdım, o zaman tarafınıza iletilir dediler. Şaka gibi yahu, var mı yok mu? Yani var ve verilmiyorsa napıyor firmalar bu kodları eşe dosta mı dağıtıyorlar.
  • Bişey sorucam xfx rx5600xt alıcam ama bisey dikkatimi çekti Sapphire 5600xt 14gbps iken xfx 12 gbps ve sapphire bios güncellemesi gelmis obur kartlara daha gelmedi galiba gelicekmi xfx daha ucuz ama %10 fark varsa eger Sapphire alınması daha mantıklı degil mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batuemirbjk55 B kullanıcısına yanıt
    AMD tarafından 5600 XT'da ilk başta 12 gbps kullanacak olarak firmalara bildirdi firmalarda buna göre bellek satın aldı.

Bazı üreticiler kartlarda 14gbps bellek kullanmış bazıları ise 12gbps, bu nedenle 12gbps kullananlara hiç gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 1 Nisan 2020; 20:21:32 >
  • Fazla bi performans farkı olur mu sizce

• Batuemirbjk55 B kullanıcısına yanıt
    ciddi fark var performans ve yazılım bios farkı var.12 olan testlerde 1660ti üstünde performans verirken 14 olan 2060ın çok ufak farkla önünde yer alıyor.aralarındaki fark oyunlarda 10fps civarında ortalamada!! anlık olarak bu fark daha da fazla.rx5600xt serisinde şu an testlerdeki en iyi kart saphire üretimi olan kart.yabancı sitelerin en beğendiği ve tavsiye ettiği kart.bakın takip ettiğim bir youtube kanalında türk msı rx5600xt gaming x modeli test ediyor 3 4 gün oldu yeni.14mps bandında çalışıyor ok ama verdiği hız ve bant genişlikleri bu sefer tutmuyor.örneğin 288mps bant genişli ve 1600ghz civarlarında saat hızı var ama saphire versiyonunda 336gps daha büyük bant genişliği ayrıca 1750ghz hız performansı var.bu ciddi bir fark o yüzden kendi adıma bu detayları bilmeden fark etmeden satın aldım ama siz göz göre göre almayın derim.5600xt yeni bir kart ocak ayından beri piyasada neredeyse hiç bir testi ve kıyaslaması yok TÜRKÇE olarak.o yüzden çok fazla site ve video izlemiş biri performans kıyaslamarını okumuş biri olarak tavsiye ediyorum.aynı sürüm kartta bu kadar fark olurmu bu işleri bilmiyorum ama oluyormuş.

bu arada merak edenler için şu an çok oyunum yok ama popüler olan call of duty warzone oyununda ortalama 120fps alıyorum.8 gb ram ve ryzen 1600af işlemciyle.daha güçlü ve exta 8gb olan bir pcde bu performans daha yüksek olucaktır.aşırı sessiz fanlar oyun sırasında bile arada kapanıyor o derece soğuyor.60 dereceyi ben geçiremedim full ayarlar bu bahsettiğim değerler.yine ayrıca özür dilerim uzatıyorum tek seferde bırakmaya çalışıyorum AMD REWARDS ödüllerinden yararlanıyor bu kart.resident evil 3 ve monster hunter full görevli oyununu hediye olarak steam üzerinden aldım.bu 2 oyun 500tl ediyor girip bakabilirsiniz hatta geçiyor.

• TITANSTYLE T kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 1660s bakıyordum baya baya niyetlenmiştim. Nitekim şu anda 5600xt kullanıyorum. KDV indirimden alınabilecek en uygun üründü bence. Mail attım kod bekliyorum

• Niyetim 5700 xt nitro+ ve 1440p monitör ile konuya katılmaktı onun yerine rx 5500 xt 8gb ile katıldım. (3010 TL fiyatını gördüğüm karta o kadar para vermek içimden gelmedi) 4K monitörler 4K gpular iyice yaygınlaşıncaya kadar 1080p ekran ve bu kartla devam ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    21:9 2k oyun oynamak çok güzel sarıyor RX 5700 le yapılabilir
  • 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt
    aynen bende aynı durumu yaşadım mağdem 1900 2000tl 1660s e vericez dedim almışken daha iyisini alalım dedik.bu kadar övdük ettik güzel kart ok ama şu anki fiyatı 3000tl dayanmış durumda.3000tl ye ne gibi seçenekler var bilemicem fp oranı şüpheli bu fiyatla.gerçi rakibi 2060 onunda fiyatı bu civarlarda
    Kdv indirimi zamanı ilk gün 2213 TL idi sonradan 2223 TL ye çıktı fiyatı. Tabi ki şu an ki fiyatı çok yüksek

3500 e rx 5700xt satiliyor 3000 nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthur_Morgan

3500 e rx 5700xt satiliyor 3000 nedir ya
    Hey gidiiii, kara cumada bonus ve kuponla 2.850'ye 5700 XT nitro almıştık...
  • valla 5700xt de 4000ne dayanmış ortalama olarak.indirimde bakmak lazım ben vatanbilisayar ve n11 de göz attım.1660 ti 2300 2400 tl şu an.borsa gibi hocam birden çakıladabilir uçadabilir.
  • https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-20-4-1

Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.4.1 Highlights
    Support For
    Resident Evil 3™
    Fixed Issues
    Overwatch™ and Heroes of the Storm™ may experience a black screen or application hang while gaming for extended periods of time on some Radeon RX Vega series graphics product system configurations.
    HDR may fail to enable or be detected in applications and games using the Vulkan® API.
    Doom Eternal™ may fail to launch in some hybrid graphics system configurations.
    Radeon ReLive streaming may fail to launch or may crash when a stream session is started with performance metrics overlay enabled.
    Some clock values may fail to populate for a limited number of graphics products in the Radeon Settings Hardware information tab.
    Hotkeys can no longer be assigned to a single digit or character as this has the ability to block or cause interference with some default Windows® functionality.
    Some Radeon FreeSync Premium supported displays may not list all supported refresh rate options in Windows® when Radeon FreeSync Premium is enabled in the displays OSD settings.
    Known Issues
    Enhanced Sync may cause a black screen to occur when enabled on some games and system configurations. Any users who may be experiencing issues with Enhanced Sync enabled should disable it as a temporary workaround.
    Running Folding@Home while also running an application using hardware acceleration of video content can cause a system hang or black screen. A potential workaround is disabling hardware acceleration for the application that has it enabled.
    Using Edge™ web browser to playback video content with a multi display system configuration may cause a system hang or crash after extended periods of use.
    Performance Metrics Overlay and Radeon WattMan incorrectly report higher than expected idle clock speeds on Radeon RX 5700 series graphics products. Performance and power consumption are not impacted by this incorrect reporting.
    Modifying the HDMI Scaling slider may cause FPS to become locked to 30.
    Some games may exhibit stutter intermittently during gameplay on Radeon RX 5000 series graphics products.
    Desktop or In-game corruption may occur intermittently when HDR is enabled.
    Radeon RX Vega series graphics products may experience a system crash or TDR when playing games with Instant Replay enabled. A potential workaround for users experiencing these issues is to disable Instant Replay.
    Radeon RX Vega series graphics products may experience a system crash or TDR when performing multiple task switches using Alt+Tab.
    A system crash or hang may be experienced when using Edge browser to play Netflix™ content.
    Some users may still experience black screen or system hang issues during extended periods of gameplay. AMD will continue to monitor and investigate reports of these issues closely.
    Direct ML Media Filters are currently unavailable in Radeon Software Media gallery for video or image content.
    XSplit™ may experience an application hang or freeze when performing a scene switch.

• Yeni driverı bfV-dirt rally2 - WarZone da denedim , kartın enerji kullanımını ve performansını biraz daha dengelemişler gibi geldi.ama fan ayarı bazen kafasına göre takılıyor.Oyundan oyuna değişiyor.

• Msi rx 5500 xt 4gb 2 ay önce itopya dan aldım. 5700 almak için satmak istiyorum. Eğer ram, anakart vs işlemci de almak isteyen varsa hepsi yeni 2 aylık. Özelden mesaj atabilirsiniz.

• Yeni sürücüyü deneyen var mı ? Durum nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.