Şimdi Ara

AMD Radon 7950 işlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben vatandan amd nin 7950 serisindn bitane ekran kartı aldım işlmci olarak i3 mü yoksa i5 mi ve kaç gb ram gider 8 mi 16 mı ve power 600 lük iyi olurmu? ve 500 gb harddikten kaçını c için ayırayım yani pc nin seri olması için yardım edin

• quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

arkadaşlar ben vatandan amd nin 7950 serisindn bitane ekran kartı aldım işlmci olarak i3 mü yoksa i5 mi ve kaç gb ram gider 8 mi 16 mı ve power 600 lük iyi olurmu? ve 500 gb harddikten kaçını c için ayırayım yani pc nin seri olması için yardım edin

ne amaçla kullanacaksınız ve bütçe ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

arkadaşlar ben vatandan amd nin 7950 serisindn bitane ekran kartı aldım işlmci olarak i3 mü yoksa i5 mi ve kaç gb ram gider 8 mi 16 mı ve power 600 lük iyi olurmu? ve 500 gb harddikten kaçını c için ayırayım yani pc nin seri olması için yardım edin

i3 7950 ye yetmez tam perf. kullanmak istiyosan i5 3570k veya fx 8350 veya fx 8320 almalısın 8gb ram oyun için hayli hayli yeterlidir ben hdd nin hepsini c de kullanıyorum ama perf. etki etceğini sanmıyorum
  • illaki ayriycaksan bi yuzelli gb ayir istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 3570k al mutlaka en az , paran varsa i7 3770 alabilirsin...
  • teşekkürler arkadaşlari 5 35k aldım saolun ama dediğiniz gibi param olsaydı i7 alırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.