Bildirim
AMD Radeon X1050 Overclock Yardım?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ati tool ile oc yapabilirsin. -
Sagol duyarliligin icin. Ama denedim AtiTool olmadi. Bildigim kadariyla ASUS'un bi programi var. İsmini biliyorsaniz soyleyebilirmisiniz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendede x1050 var ama oem sanırım Quake yazıyor etiketinde.Ben Ati tool ile 480 270 gibi bişeyde kullanıyorum.Eski kartlar için asusun bildiğim bir programı yok şahsen.Ati tool ile yapılır sadece diye biliyorum ben.AtiTool nasıl bir sorun çıkartıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: qweray123
Bendede x1050 var ama oem sanırım Quake yazıyor etiketinde.Ben Ati tool ile 480 270 gibi bişeyde kullanıyorum.Eski kartlar için asusun bildiğim bir programı yok şahsen.Ati tool ile yapılır sadece diye biliyorum ben.AtiTool nasıl bir sorun çıkartıyor?
AtiTool açılıyor ama sayilar degistirilmiyor. Bi cok yerden videosunu izledim onlarla ayni islemi yapiyorum degismiyor. Ama simdi aklima geldi ASUS GpuTweak diye bi program vardi ordan deneyecegim bide.
Programı yönetici olarak çalıştırdınız değil mi? Yoksa sayılar gözükmez.
Evet yönetici olarak çalıstırdım. Zaten sayilar gozukuyor a degismiyor. Zaten ben hallettim. ASUS GPU Tweak ile overclock yaptim. Az da olsa yukselttim performansta etkisi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X