Bildirim
## AMD RADEON HD 6870 KULLANICI İNCELEMESİ ## (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
@cestvrai normalde orta seviye bir kartı highend gibi isimlendirip highend fiyatına satmak nasıl bir düşünce onu bir benimsemen lazım..Adamlar cin olmuş adam çarpıyor siz hala fiyat muhakemesini irdeliyorsunuz.Bu kartların değeri 6850 250 tl 6870 300tl dir..Buda gtx460 da dahil..Evt gtx 470 ve 5870 inde 400 civarı olması ve x2 lerinde 600 civarı olması gerekiyor kanımca.. Sen hem 5 yıllık teknolojiyi alla pulla üretim maliyetini düşür sonra çok iyi bir kartmış gibi adını değiştir faiş bir fiyattan millete kakalamaya çalış tepkim orada benim....Sonuçta biz burada forumda insanların bütçesine göre birbirine yakın performans kartları almasını sağlamaya çalışıyoruz kazıklanmasını değil.Ama tabi isteyen istediğini alabilir ona diyecek birşey yok ama insanlarıda yanlış yönlendir memeli.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cestvrai
güzel inceleme eline saglık. 2. bir 6870taksan o skorlar %80artar
tam bir ömer üründül yorumu -
quote:
Orijinalden alıntı: ParaBende
quote:
Orijinalden alıntı: cestvrai
güzel inceleme eline saglık. 2. bir 6870taksan o skorlar %80artar
tam bir ömer üründül yorumu
-
siz furmark'a bakmayın o test kartı sonuna kadar zorlayan bir test misal bendeki gtx 275 ile oyunlarda 80 derceleri görürken furmarkta kastırınca 105 derceyi görüyordum
yani furmark testleri ile oyun kullanımı arasında karta göre değişmek kaydıyla 15-25 derece fark mevcut testleri yapılırmı bilmem ama normal şartlarda oyun oynarken o kartın sıcaklığının 70 derce civarlarında olacağını düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: stabwound
testler umrumda değil neden bu kart bukadar çok ısnıyor =/ gtx460 hawk mı alsam acaba..... ben işin parasında değilim overlock'u da sevmem yapmam... ama kart ısınsın çok güç tüketsin istemiyorum sadece 4-5 senedir 2 farklı notebook kullandım ve bıktım donanımın ısınıp reset atmasından
-
quote:
testler umrumda değil neden bu kart bukadar çok ısnıyor =/ gtx460 hawk mı alsam acaba..... ben işin parasında değilim overlock'u da sevmem yapmam... ama kart ısınsın çok güç tüketsin istemiyorum sadece 4-5 senedir 2 farklı notebook kullandım ve bıktım donanımın ısınıp reset atmasından
Kartın ısındığı filan yok, kart isterse 250 derece olsun kart stabilse sorun yoktur. Her kartında sıcaklık aralıkları farklıdır, gtx 460 için 65 derece orta bir değerken, 6870 için 80 derece normal bir değerdir, gtx 275 için 90 derece normal bir değerdir. GTX 460 alıp OC yapmayacaksan üsütne üstlük HAWK alacaksan hiç kart mart alma daha iyi, git al bir tane inno gtx 470 senin için ideal... -
Bu NVidiacılar 1 tane oyun oynuyolar.Unigine
Bıktım artık şu forumdaki kirlilikten.Rezillik şu yapılanlar.Her konunun altında yok ATI Driver basamıyomuş.ATI ısınıyomuş.GTX480 in üstünden ızgara yapılıyomuş.Sıktı artık.Yöneticiler acilen el atmalı bu işe. -
6870 in fiyatı biraz pahalı onun dışında kartı almamak için bir neden yok.
Yeni seri olmasından dolayı 6990 6970 ve 6950 ninde biraz pahalı gelme olasılığı oldukça yüksek.
İnceleme için tşkler.
Bir başka gördüğüm şey ise 6870 incelemesinde gtx 460 ve 470 kelimelerinin daha sık geçmesi.Bilinçli nvidia fanboyluğu yapıldığı çok açık ortadadır.O kartı almasaydın vah ah tüh gibi şeyleri fanboylardan başka kimse söylemez.Donanımhaber ekiplerinin bu ekran kartı bölümünü baştan aşağı incelemesi ve formatını değiştirmesi gerekmektedir.
5970 gelir niye düşük saat hızlarıyla geldi denir 480 gelir ocakmı alıyoruz denir.6870 gelir 460 al onu alma denir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 28 Ekim 2010; 19:40:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
quote:
Kartın ısındığı filan yok, kart isterse 250 derece olsun kart stabilse sorun yoktur. Her kartında sıcaklık aralıkları farklıdır, gtx 460 için 65 derece orta bir değerken, 6870 için 80 derece normal bir değerdir, gtx 275 için 90 derece normal bir değerdir. GTX 460 alıp OC yapmayacaksan üsütne üstlük HAWK alacaksan hiç kart mart alma daha iyi, git al bir tane inno gtx 470 senin için ideal...
peki abi sen ne dersen öyle olsun. sen 6870 i yalayıp yutmuşsun maşallah sıcaklık değerlerini bile ezberlemişsin.
-
bu kartın gtx 470 e rakip olması söz konusu degil
gtx 460 lara bile rakip olamaz bence
hala millet unigine vs diyor
her türlü oyun testinede gelirim isteyen varsa
ayrıca sistemim i7 felan degil emektar Q6600 ve ddr 2 800 ram
sadece laf atmayi bilenler once biraz test yapsınlarda görelim
sadece çene den başka bişi yapabiliyorlarmı bize kanıtlasınlar
ne kadar böyle kişi varsa forumda 1 tane testlerini kullanici incelemelerini goremiyoruz
ancak laf kalabalığı
benim sayısız testim var ve en güzel örneklerinden bir tanesi
http://forum.donanimhaber.com/m_18515791/tm.htm
24 saat zaman harcayarak yaptım
-
senin de testlerini ve yapabileceklerini bilmiyor değiliz, pencereden fazla dışarı uzanma bence. -
Ben de normalde atici diye adlandırılabilirim(tamamen çok uygun fiyatlı ürün satmalarından dolayı "idi") fakat sanki artık pek de öyle olacak gibi gözükmüyor. Umarım nvidia ile birlik olup alicengiz oyunları yapmaya başlamazlar bu fiyatlar konusunda... -
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
bu kartın gtx 470 e rakip olması söz konusu degil
gtx 460 lara bile rakip olamaz bence
oc'li bir gtx460 civarı perf. var bence.. -
gittim kartı bugün aldım oyle detaylı test falan yapamadım.pahalı,test oyunlarında bi sorun görünmüyo.bu ısınma muhabbeti de 80 derece normal demiş bi arkadaş.biraz rahatladım ben.metro 2033 ve bad company 2 de ısınma oldu bende 80 civarında.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X