bugün bilgisayar başında ders çalışırken bir anda ekran şerit şerit oldu ve dondu res attım hiç bişey yapmamama rağem yine aynı şey oldu.sonra güvenli moddan girdim ve microsoft account security orjinal anti virüsü ile yaklaşık 3 saatlik virüs taramsından sonra bişey bulamadı güvenli modda bi 10dk sonra falan pc yine aynı şekil dondu bu kez bildiğimiz mavi ekran hatasını aldım.yazılımsal bir hatadır diye düşünüp foramt attım pc açtım bu kez görüntü 4bit şeklide geldi ekran kartı driver cdsineden driveri yükledim olmadı intenternetten güncel driveri indirdim yine olmadı olmadı taaaak yine ekran dondu.10 kere 20 kere foramtlar attım "C" yi biçimlendirdim yükeldim herşeyi yaptım yok olmuyor ya mavi ekran ya ekran donuyor ve kadlıyor hiçbişey olmuyor yada 4 bit şeklide karşıma geliyor yani bilgisayar garantili vatandan alınma ama bayram dolayısı ile en az 1 ay geri alamam sorun yazılımsal bi sorunsa ne yapabilirim sorun eğer ki donanımsal ise geçmiş olsun diyelim :) şimdiden teşekkür ederim