Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 965 veya Intel Core i7-860? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim bildiğim x4 965 i7 920'nin arkasından geliyor oyun performansında, iş programlarında geri kalıyorsa sebebi intelin kendi komut setlerinin olması, işlemci performansı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Benim bildiğim x4 965 i7 920'nin arkasından geliyor oyun performansında, iş programlarında geri kalıyorsa sebebi intelin kendi komut setlerinin olması, işlemci performansı değil.

Allah aşkına insanları yanlış yönlendirmeyi bırak artık bunun sebebi işlemci performansı değilmiş. komut seti işlemcinin parçası değil mi? i7 ler hızlı işte ayrıca oyun diyorsun adam belki daha sonra iş içinde kullaancak?
  • Anakartı aynı aldım. İşlemciyi 750 aldım herkese teşekkürler. Ram yokmuş aldığım yerde o da gelince deneyimlerimi sizinle paylaşırım.
  • i5 750 bile amd 965i geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Benim bildiğim x4 965 i7 920'nin arkasından geliyor oyun performansında, iş programlarında geri kalıyorsa sebebi intelin kendi komut setlerinin olması, işlemci performansı değil.

Allah aşkına insanları yanlış yönlendirmeyi bırak artık bunun sebebi işlemci performansı değilmiş. komut seti işlemcinin parçası değil mi? i7 ler hızlı işte ayrıca oyun diyorsun adam belki daha sonra iş içinde kullaancak?

seni bu kadar intel ve nvidia yı savunmaya iten sey nedir anlamıyorum.ne zaman nvidia yada intel konusu acılsa sen ve senın mesajların orda...

bende intel ve nvidia kullanıyorum 2 kasamda da ama senın gibi gözü kapalı fanatikce savunacak bir konu goremıyorum..

konuya gelince perf. icin yorum yapmıycam ama ''fiyat olarak amd genede daha ucuzdur'' FAKAT adam 2 secenek sunmus millet konuyu nerelere cekmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: hærun

i5 750 bile amd 965i geçiyor

bu kadar emin olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelkurmay89

hiç i7 alıpta parayı sokağa saçma ya i5 al yada zamanın varsa amd işlemci fiyatlarını 200$ altına düşürecek ve yeni 965 ler gelecek onları bekle derim...bekleyemem dersen en iyisi i5

i7 alıpta parayı sokağa saçma diyorsunya bu sözlerini i9 işlemciler çıkınca yutarsın gibime geliyor.

''atomu bile parçalayabilirsiniz ama önyargıları asla!!! '' albert einstein
  • quote:

Orijinalden alıntı: serayhefe

Anakartı aynı aldım. İşlemciyi 750 aldım herkese teşekkürler. Ram yokmuş aldığım yerde o da gelince deneyimlerimi sizinle paylaşırım.

Ramleri de bugün taktım OCZ 1600 CL7 ama win 7 4 GB rapor edildi 2 kullanılıyor diyor.
  • HOCAM BENDE AMD FİYAT/PERFORMANS OLARAK...

ŞU ARALAR İNDİRİMDE VAR...

BENDE PHENOM II 955 BE VAR ÇOK İYİ..

SAYGILAR..

AMD Phenom II X4 965 veya Intel Core i7-860?
  • Pc de ne oyun var ki bir sey fark etsin. X4 940 ve ustu tum islemciler sizin bildiginiz o Intel ezer mantigindan coktan siyrilmis Amd islemcileridir. hem i7 hem X4 940 kullandim. Masaustu performansta i7 tabii ki daha iyiydi fakat aralarindaki farkin %80'i psikolojik ve saniyelik etmenlerden olusuyordu. Ben su an sistem alacak olsam sifir , i5 750 li bi makine dusunebilirim. Ama uygun butceli ve kolay kolay eskimeyecek bir alet alacak olsam kesinlikle x4 940 ve ddr2 li makine yaparim.. i7 920 fiyatlari su an ne alemde bilmiyorum fakat mesleki acidan bir extrasini gorenler disindaki ev kullanicilarina degmez. kasaya bu kadar para harcamayin. Oyun yok piyasada adam akilli oynayacaginiz. Sizin oynadiginiz pc oyunlarindan 10 kat fazlasi ps3 te deli gibi oynaniyor... cok para yatirmayin bu islere arkadaslar dikkatli kullanin paranizi.
  • 860 performans ve enerji tasarrufu açısından 920 den çok daha iyi, alternatifler dahil alacağın işlemciyi zaten en az 1,2 yıl boyunca değiştirmezsin, bu süreç içinde performans ve elektrik tasarrufu istiyorsan kesinlikle 860 almalısın, ama yok ben anakartımı 5,6 yıl değiştirmem ve her yıl cpuyu güncellerim diyorsan 920 al..

şahsen ben anakartımı 3 yılda bir cpu ile beraber değiştiriyorum, pc 7/24 açık olduğundan elektrik tasarrufuna çok önem veriyorum ve dolayısı ile 860 aldım.. 920 işlemcisi olan arkadaşlarımlada test ettik ve 860 daha iyi, ayrıca amdnin en iyi işlemcisi 965 be c3 bile benchmark testlerinde 860 ın çok çok altlarında kalıyor, yıllardır amd kullanıyordum fakat i7 gerçekten güzel bir başarı.

not: işiniz bilgisayar değil ise bukadar para vermeye değmez, sonuç olarak gta 4 bile cpuyu en fazla %40 kullanabiliyor, divx convert olayları ile falan uğraşmayan sadece oyun/internet için alan standart kullanıcılar için israf diye düşünüyorum, bu şekilde düşününce amd daha çok ön plana çıkıyor yinede.

AMD Phenom II X4 965 veya Intel Core i7-860?

Konu ile ilgili dhnin avrupa donanım sitelerincede onaylanmış benchmark test sonuçlarını referans alabilirsiniz.

http://en.expreview.com/2009/08/28/core-i7-860-tested-faster-than-core-i7-920.html/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maturax -- 12 Kasım 2009; 9:31:58 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.