Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 955 - GeForce GTX570 darboğaz? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
6.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Birincisi Battlefield oyunu gerçekten sistemlerde ciddi sorun varmış gibi bir durum yaratıyor. Bence oyunun kendisinde bir sorun söz konusu.
    Bunun için AA yı kapatırsan ciddi bir artış görebilirsin.

Ki sen oyunu multi oynuyorsun bu durumda işlemcinin daha yoğun çalışması normal olabilir.
    Yalnız bir kaç yabancı sitedede gördüğüm üzere multi için 8 gb ram önermişler bunun dışında ram 4gb zaten yeterli.

Sistemin daha uzun süre seni çok rahat götürür.İçin rahat olsun.

Tek tavsiyem böyle bir sistem var iken güzel bir indirim yakalayıp bir monitör edinmen.
    Çünkü nasıl bir mouse ve klavye senin kontrolü kolaylaştırıyor ve performansını artırıyorsa monitörde o sistemin görselidir ve büyüklüğü, çmzünürlüğü önemlidir.
    O monitörü bende kullanuyordum eskiden çokta güzel bir görüntüsü vardır.
    Ancak minimum 22" tavsiyemdir.Ben bile denk getirsem bir 24 , 26 alma taraftarıyım sırf 1920 yüzünden.

Kafaya takıcak bir durum yok ayarı çok az dürüş , devamm....

• ya ne inatçısınız ne darboğazı oynadık aşağıdaki sistemle ne inatçısınızya ne bf3 oyununda bir sorun var nede başka bişeyde sen oyunu başka yerden yükle istersen 50fpsden aşağıya kolay kolay düşmez bf3 gtx 570ile başka bir sorunda şundan olabilir everest ultimate yükle en aşağıda bench karşılaştırma var ramler ile alakalı ram değerlerin çok abartılımı diğer sistemlere göre karşılaştır, power suppleyde sorun yoktur heralde, oyun sırasnda hiçbi program vs. açma ve ramin yettiğine bak oyun sırasında fiziksel ram yetmiyorsa pagefile atar ve pagafilın yeterlimi bak en az 4000mb ver yeterli değilse birşey daha ekleyeyim ben normalde 3.6ghzde kullandığım işlemcimi busefer 3hzde kullandım en zorlayan yerlerde baktım cpu kullanımı 70 lerde filandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 28 Aralık 2011; 22:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupperMert

quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Bu da oyun esnası ve oyun çıkış sonrası görünüm.

AMD Phenom II X4 955 - GeForce GTX570 darboğaz?

Biz Gpu'yumu takip ediyoruz yoksa Cpu'yumu ?

GPU tabi ki.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SupperMert

Ben durumu şu şekilde özetliyim.

Birincisi Battlefield oyunu gerçekten sistemlerde ciddi sorun varmış gibi bir durum yaratıyor. Bence oyunun kendisinde bir sorun söz konusu.
    Bunun için AA yı kapatırsan ciddi bir artış görebilirsin.

Ki sen oyunu multi oynuyorsun bu durumda işlemcinin daha yoğun çalışması normal olabilir.
    Yalnız bir kaç yabancı sitedede gördüğüm üzere multi için 8 gb ram önermişler bunun dışında ram 4gb zaten yeterli.

Sistemin daha uzun süre seni çok rahat götürür.İçin rahat olsun.

Tek tavsiyem böyle bir sistem var iken güzel bir indirim yakalayıp bir monitör edinmen.
    Çünkü nasıl bir mouse ve klavye senin kontrolü kolaylaştırıyor ve performansını artırıyorsa monitörde o sistemin görselidir ve büyüklüğü, çmzünürlüğü önemlidir.
    O monitörü bende kullanuyordum eskiden çokta güzel bir görüntüsü vardır.
    Ancak minimum 22" tavsiyemdir.Ben bile denk getirsem bir 24 , 26 alma taraftarıyım sırf 1920 yüzünden.

Kafaya takıcak bir durum yok ayarı çok az dürüş , devamm....

zaten ben en az 23" istiyorum bi internet cafede asus 23" led monitör vardı oynarken çok zevk veriyodu. ama bu monitörede kıyamıyorum tv olarak kullanılabiliyosa digiturkten kalma bi receiver vardı onu bağlar tv olarak kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

ya ne inatçısınız ne darboğazı oynadık aşağıdaki sistemle ne inatçısınızya ne bf3 oyununda bir sorun var nede başka bişeyde sen oyunu başka yerden yükle istersen 50fpsden aşağıya kolay kolay düşmez bf3 gtx 570ile başka bir sorunda şundan olabilir everest ultimate yükle en aşağıda bench karşılaştırma var ramler ile alakalı ram değerlerin çok abartılımı diğer sistemlere göre karşılaştır, power suppleyde sorun yoktur heralde, oyun sırasnda hiçbi program vs. açma ve ramin yettiğine bak oyun sırasında fiziksel ram yetmiyorsa pagefile atar ve pagafilın yeterlimi bak en az 4000mb ver yeterli değilse birşey daha ekleyeyim ben normalde 3.6ghzde kullandığım işlemcimi busefer 3hzde kullandım en zorlayan yerlerde baktım cpu kullanımı 70 lerde filandı.

benim takıldığım nokta konunun daha önceki mesajlarında bi tablo verildi cpu kullanım tablosu phenom ii x4 980 %70 kullanıyor. 955 daha fazladır ondan demekki darboğaz yapıyor dedim. bide erna- adlı bi kullanıcı var onun verdiği testlerdende darboğaz yapıyo diye düşündüm 3dmark11 testlerine yapılan yorumlardanda darboğaz yaptığını düşündüm. bence hafifte olsa var ama oyunda ayarları düşürünce biraz daha rahatlar. monitörden sonra biraz zaman geçsin yenileyecem..

• iyide sen ayarları düşürüp rahat oynarım diyosan hiç oynama zaten oyun full hd o sistemde oyun sorunsuz demekki sende başka bi problem var ilerde sorun çıkmayacağı belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: interyasin

iyide sen ayarları düşürüp rahat oynarım diyosan hiç oynama zaten oyun full hd o sistemde oyun sorunsuz demekki sende başka bi problem var ilerde sorun çıkmayacağı belli değil.

sağolasın..
  • Darboğaz falan yok. Grafikler grafikler..........

Ben test yaptım ekran görüntülerinide ekledim daha gerçeği varmı acaba.....

CF 'da bu seviyede çalışıyorsa tek 570te yapmaz(nokta)
    Bu konuda burada kapanmıştır.
    Saygılar.
  • hocam haklısın.. monitör almaya bakıyorum ben.. konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.