Şimdi Ara

Amd Phenom II x2 555 & Asus M4A88TD-M (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar işlemcim ile anakartımı artık kullanmadığım için satıyorum.Kutuları mevcut olmayıp ve garantileri malesef bitmiştir.Herhangi bir oc işlemi uygulamadım zaten anlamıyorum.Satış önce havale sonra kargo şeklinde olacaktır.

Açıklama: anakartın işlemci yanına takılan o plastik aparatı malesef yok ürünü harici işlemci soğutucusu ile kullandığım için o parça lağzım etmiyordu lütfen teklif yaparken göz önüne alınız yani anakartın durumu resimdeki gibidir stok fanla kullanacaklar için problem yaratabilir.

Fiyat:SATILMIŞTIR (Lütfen pazarlık yada takas teklifi sunmayın zaten yapabileceğim indirimi yaptım daha aşağısı kurtarmaz :))
     Amd Phenom II x2 555 & Asus M4A88TD-M (SATILDI)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 7 Nisan 2014; 9:32:13 >

• maverick99 kullanıcısına yanıt
    yani takip etmek gerek :) iyi satışlar
  • p.m
  • pm pm pm pm
  • pm attım
  • Takip
  • pm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese merhabalar lütfen kusura bakmayın bir sürü pm geldi ilana bir açıklama ekledim ekstra aparat soranlar lütfen açıklamayı okusun ayrıca ilanda belirttiğim gibi önce havale sonra kargo şeklinde veya elden satış yapacağım ilginiz için teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick99 -- 5 Nisan 2014; 1:01:24 >
  • ürünler satılmıştır ilgilenen herkese teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.