Şimdi Ara

AMD Overdrive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
8.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Overdrive bölümünde gpu saati bellek saatinin işlevleri nedir? yeniyim de ekran kartı işlerinde Şuan varsayılan ayarlarda Bunları yükseltirsek oyundaki performans da mı yükseliyor? Ve bunları yükseltince fanı da hızlandırmak daha mı iyi olur. Psu'ya fazla yüklenir mi? Yani baştaki durumdan çok daha fazla güç mü ister? Psu bilmiyorum çünkü hiç açıp bakmadım kaç watt Ekran kartım ATI 5570 1 gb 128 bit ddr3. Pek iyi değil ekran kartım biliyorum ama bu ekran kartı overclock uygulanabilir mi? Overclock işleminde psu çok önemli mi? Ve overclock en iyi hangi programlar vs yapılıyor?

AMD Overdrive

• Bu kartin kendi yazilimi %5-10 arasi karta gore bi performans artisi alirsin yani oyunda 3-5 karesaniye.burdan voltaj veremezsin birazdaha prof islemler icin msi afterburner kur ama tabi biraz bu isleri arastir karti naylona cevirme birde her karta olmaz bilgin olsun.

edit: mevcut kartin oc icin guclu uygun bir kart degil mevcut programla azicik yukseltirsin hepsi o olur. Ek guc girisi yok kartin. Fan hizinada gerek yok hem ses yapar hemde o kart zaten isinmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan66_ -- 23 Nisan 2012; 17:34:52 >

Orijinalden alıntı: Aѕℓαη66™

Bu kartin kendi yazilimi %5-10 arasi karta gore bi performans artisi alirsin yani oyunda 3-5 karesaniye.burdan voltaj veremezsin birazdaha prof islemler icin msi afterburner kur ama tabi biraz bu isleri arastir karti naylona cevirme birde her karta olmaz bilgin olsun.

edit: mevcut kartin oc icin guclu uygun bir kart degil mevcut programla azicik yukseltirsin hepsi o olur. Ek guc girisi yok kartin. Fan hizinada gerek yok hem ses yapar hemde o kart zaten isinmaz

Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu Yani ek güç girişi olmadığı için oc yapamıyorum? Bir de yeni bir kart alsam bunla crossfire yapabilir miyim anakartım asus P5G41 T-M LX

• quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

quote:

Bu kartin kendi yazilimi %5-10 arasi karta gore bi performans artisi alirsin yani oyunda 3-5 karesaniye.burdan voltaj veremezsin birazdaha prof islemler icin msi afterburner kur ama tabi biraz bu isleri arastir karti naylona cevirme birde her karta olmaz bilgin olsun.

Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu Yani ek güç girişi olmadığı için oc yapamıyorum? Bir de yeni bir kart alsam bunla crossfire yapabilir miyim anakartım asus P5G41 T-M LX

anakartında kartı ıkıncı bır kart takacak pce slotu yok halıyle takamazsın artı olsa bıle zaten o ekran kartıyla cros yapamazsın cros köprusu yok yanı ne ekran kartın nede anakartın crossfıre desteklemıyor. cros ıcın cıft slot desteklı anakart ve yuksek sevıye ekran kartlarına ıhtıyac vardır. zaten o sıstem çıkış itibariyle 4-5 senelık bır sıstem çok bişey beklenemez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnng38

quote:

anakartında kartı ıkıncı bır kart takacak pce slotu yok halıyle takamazsın artı olsa bıle zaten o ekran kartıyla cros yapamazsın cros köprusu yok yanı ne ekran kartın nede anakartın crossfıre desteklemıyor. cros ıcın cıft slot desteklı anakart ve yuksek sevıye ekran kartlarına ıhtıyac vardır. zaten o sıstem çıkış itibariyle 4-5 senelık bır sıstem çok bişey beklenemez

Haklısın en yakın zamanda sistemi yenilemek gerek tekrar teşekkürler

• Bende HD6970 var 1 ay oldu alalı ve bu 1 aydır problem yaşıyorum devamlı. Sorunum ise şudur dakka başı oyundan masa üstüne atma oyun oynayamıyorum bugün AMD OVerdrive den güç denetimini %10 arttırdım ve bugün sorun suz ilk defa oyun oynadım bunun ekran kartıma zararı olurmu. HD6970 de 6 ve 8 pinli 2 ayrı güç girişi var.
    MSI X470 GAMING DDR4 3466MHz Anakart AMD Ryzen 7 2700X İşlemci CORSAIR 32gb (4x8GB) DDR4 3200MHz Ram ASUS GeForce ROG STRIX RTX2070 O8G GAMING 8GB GDDR6 256Bit DX12 Ekran Kartı ASUS 31,5" XG32VQ 2K 4ms 144hz Kavisli Monitör COOLER MASTER 240MM ADRESLENEBİLİR RGB LED SIVI SOĞUTMA Samsung 1TB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD Seagate 10 TB HDD Logitech G910 Klavye G903 Mause COOLER MASTER 750W 80PLUS GOLD FULL GÜÇ KAYNAĞI TP-LINK ARCHER VR2800 MODEM
  • Hakkaten bu AMD Overdrive'daki güç denetimi olayı nedir?
    Daha Fazla Göster
  • HCAM BU KISIM BENDE YOK NEREDEN GİRDİN
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.