Şimdi Ara

AMD, Nintendo Wii İçin 50 Milyonuncu Grafik İşlemcisini Ürettiğini Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD, Nintendo Wii İçin 50 Milyonuncu Grafik İşlemcisini Ürettiğini Duyurdu

ATI ''Hollywood'' ekran kartı, konsollar için şimdiye kadarki en popüler AMD ekran kartı olarak yerini pekiştirdi.–

AMD yaptığı bir açıklamada, Nintendi Wii oyun konsolu için elli milyonuncu ATI ''Hollywood'' ekran kartının üretildiğini duyurdu.  Elli milyonuncu sevkiyatla birlikte, ''Hollywood" kod adlı ATI grafik işlemcisi, satış adedi bakımından bugüne kadarki en başarılı AMD oyun konsolu işlemcisi haline geldi.

Nintendo Araştırma ve Geliştirme Genel Müdürü Genyo Takeda, konuyla ilgili şunları söyledi: ''Nintendo, AMD ile süregelen ilişkisine büyük değer vermektedir.  ATI ''Hollywood'' ekran kartında sergilenen AMD''nin grafik teknolojisi uzmanlığı, Wii''nin başarısında büyük rol oynamaktadır. Çalışmalarımızın bir araya gelmesiyle, dünyanın dört bir köşesindeki evlerin salonlarında yüzleri güldüren bir eğlence deneyimi yaşatılıyor."

''Nintendo''yu Wii konsolundaki bu büyük dönüm noktası için kutluyoruz.  AMD, ailenin her bireyine sürükleyici deneyimler yaşatmak için Nintendo''nun heyecanını paylaşıyor," diyen AMD Grafik Ürünleri Grubu Genel Müdürü Rick Bergman, şöyle devam etti: ''ATI ''Hollywood'' ekran kartını, Wii sahiplerinin genel eğlence deneyiminde bu kadar belirgin rol oynayan serin ve sessiz bir grafik işlemci olarak sunmaktan gurur duyuyoruz.  AMD, Nintendo''yu değerli bir müşterisi olarak görmektedir ve konsol eğlencesini küresel bir fenomen haline getirmek için birlikte çalışmayı sürdürmektedir."

ATI ''Hollywood'' ekran kartı, Wii''nin dünya çapındaki tüketicilere heyecan verici ve sürükleyici bir oyun ve etkileşim yaşatmasını sağlayan, özel tasarımlı bir grafik işlemcisidir.  AMD, Nintendo''nun Wii ve GameCube konsollarına 10 yıldır grafik çözümleri sunmaktadır.

• Hayırlı olsun ne diyelim...
  • tabii bu wii nin üretim sayısının 50 milyona ulaşmasında ATI nin çok fazla bi katkısının olduğunu sanmıyorum. zira wii grafiksel açıdan çok kötü bi konsol. bence bu tamamen wii nin kendine has oynanış şeklinden kaynaklanan başarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spidercenk

tabii bu wii nin üretim sayısının 50 milyona ulaşmasında ATI nin çok fazla bi katkısının olduğunu sanmıyorum. zira wii grafiksel açıdan çok kötü bi konsol. bence bu tamamen wii nin kendine has oynanış şeklinden kaynaklanan başarı.

• Kedi murdar demezmis eristigi cigere....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.