Şimdi Ara

AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ!!
    Kart çok performanslıdır hiçbir sorunu yok güncel tüm oyunları ultra ayarlarda oynamanızı sağlar fiyatıda gayet uygun garantisi devam ediyor 3-4 ay daha var ancak tam tarih bilmiyorum. Bu model fabrika çıkışı Overclock lu bir şekildedir diğer kartlarla karıştırmayın. Ayrıca çok sessiz bir karttır ekran kartı 60 dereceye gelmeden fanlar çalışmıyor. Sıfırdan farksız kutusuyla beraber gönderilcektir. Daha üst seviye kartlar ile takas olabilir. Fiyat 550 TL'dir

Technopat İnceleme:https://www.technopat.net/2014/03/27/msi-r9-280x-gaming-incelemesi/
    DonanımHaber İnceleme :http://www.donanimhaber.com/ekran-karti/haberleri/MSi-Radeon-R9-280X-ekran-karti-video-inceleme-AMD-Radeon-R9-280X-test-masamizda.htm

Sahibinden ilan no : 324288354

AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ!!  AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ!!

AMD MSI R9 280X 3GB GDDR5 384 BİT DX12 GARANTİLİ FİYAT DÜŞTÜ!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Ağustos 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Güncel
  • Güncel
  • Güncel
  • Hocam istedigin kadar guncelle bu fiyata satamazsin.. Oyle sacma bi fiyat koymussun ki adam 150 - 200 tl daha koyar sifir rx 470 gibi kat ve kat ustun bi kart alir.. Beliki seninde amacin o yonde satabildigin kadar pahaliya satip yeni nesil bi kart almak.. Ama uzgunum yok oyle bi dunya.. Ederi maksimum 450 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200TL üstüne koyup en fazla referans tasarım RX470 alırsın ve bu karttan kat kat bir performans alamazsın 85 derece ile oyun oynar en fazla 5-10 fps fazla alırısn. Eğer almayacaksanız gereksiz yorum yapmayın lütfen. 200 TL'si olan var olmayan var.
  • Keşke açıklamana " fiyatıda gayet uygun " yazmasaydın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam fiyat kimine göre uygun kimine göre uygun olmayabilir. Tercih ve bütce meselesi

• tercıh ve bütçe meselesı sızın kartın degerının 550 tl olduğunu göstermez
    haa dersınkı ben 550 tlye satıyorum dahada asagı satamam alan alır almayan almaz

ben powercolor r9 280 x 2 aylık kartı 22 ay garantılı 1.5 yıl evvel 450 ye ılan açtım 400 e zor sattım

aradan bu kadar zaman gecmıs ve fıyatlar eskıye nazaran yukselmıs bu durum sadece sızın ılanda degıl tum 280x satıcıları ıcınde gecerlı 500 tlden asagı 280x satan yok

sımdı dıyeceksınız sız ucuz sattınız dıye bendemı ucuz satayım yoo ben alıreknde 2.el aldım 450 ye almıştım 400 e de sattım
  • Ben ilani güncellemedikce fiyat budur fiyat hakkında yorum yapacaklar boşuna parmaklarını yormasinlar.

• Yakinda guncellemelere baslarsin.. Hayaller paris hayatlar muş.. 400 den gider sana soyleyeyim

• Olabilir kısmet bu işler bakarsın dolar 5TL olur ve fiyatlar artar :D
  • 400 tl en fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin görüşünüz bu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.