Şimdi Ara

AMD MAKINAM DURMADAN RESET ATIYO KENDI KENDINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YENI BASLADI BU HASTALIGI DURDUK YERE RESET ATIO MAKINA SICAKLIK DEGELRIDE FENA DIIL PSU DAN YAPARMI BUNU ARKADASLAR ACABA

AMD 2500 MAKINA BIDE POWER KABLOLARINI MECBUREN BIRBIRNE BAGLADIM SALAKCA BI EWEREST PSU 450 WATT AMA ADAMLAR 4 TANE GUC CIKISI VERMISLER 2 HDD 2 CD DWD VAR BIDE KASANIN ZIMBIRTISI VAR MECBUR BAGLADIM BIRBINE

SIZCE + FANMI TAKMALIYIM YADA BASKA BISIMI YAPMALIYIM

PSU YADA ISLEMCIMI ISINIYOR ANLAMADIM

AMD MAKINAM DURMADAN RESET ATIYO KENDI KENDINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimeWaRe -- 27 Nisan 2007; 22:59:19 >

• Herhangi bir hata mesajı ya da bip sesi alıyor musunuz..? Sıcaklık dereceleri normal görünüyor. RAM'leri kontrol edin, ayrıca overclock (hızaşımı) uygulamışsanız default ayarlara geri getirmenizi öneririm..
  • güvenli kipte bi aç bakalım yine resetleyecekmi eğer resetlemesse demekki yüklediğin bi programda hata var..
  • oc yapmadım hıc makınama ayrıca defaultta ettım cıldırcam yaa sımdıde reset bıle atmıo kapanıo bıraz bekleyınce acıyor oda arkadakı powerı cıkarıp takınca
  • Power Supply(Güç kaynağı) 'de sorun olabilir.Power Supply'i değiştirip deneme imkanınız varsa değiştirip deneyin derim.
  • Power’da sorun olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Power’da sorun olabilir...

450 w dı bu yaa 300 var onu takıyım bı sorun olurmu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneme amaçlı bir takın bakalım sorun devam ediyor mu?
    Reset sorunu kesiliyor mu bakalım...
  • ınsallah psudandır ıslemcıden dıye tahmın edıyorum
  • Deneyebildiniz mi?
    Son durum nedir?
  • 35 derece normal bi sıcaklık ben 80 e vuranı gördüm

ben de amd 2800 kullanıyorum sıcaklık değerlerim aşağı yukarı aynı... sanırım psu sorunlarında makine reset yerine direk güç keserek kapanıyor...ama tabi denemek lazım bi...
  • aynı sorun bendede başlamıştı geçen yıl pusu'yu değiştirdim fayda etmemişti. bazen hiç açılmıyor bazende uzun süre kullanıyordum. ramardan şüphelendim fakat onlardada bişi çıkmadı. sorun evin elektrik tesisatındaymış, mutfakta bir lamba açsalar bile veya üst kattaki komşum çamaşı yıkasa ogün bilgisayarımı kullanamıyordum. imkanın varsa bir başka yerde bilgisayarını bir kaç gün dene derim.
  • denedım yıne aynı hala reset atıo bu sefer acmıo bıle ısın kotusu 300 watt psu denedım ama ıslemcıden olma ıhtımalı olabılırmı dıcem zaman gectıkce ısınıo fılan
  • yokmu basına gelen arkadaslar
  • bende amd 2800 vardı sendeki sorunların aynısıyla karşılaştım. kasanın kapağını açtım önüne bi tane vantlatör koydum yaz aylarını sorunsuz geçirdim tamamen ısınmadan kaynaklı. fan sayısını çoğaltmaya bak. olmazsa aç kasanın kapağını bide öyle dene
  • hurrıcane kasa her yanı essek akdar fan dolu on arka yan

ısın garıbı reset atmıokı daha kapanıyor ole kalıo sıcaklık hıc aklımdan gecen bısı dııl artık acıkcası
  • walla benim duyduğum amdlerin 3000 serisine kadar ısınma sorunu çok fazlaydı. 3000 serisinden sonra da bu sorun devam etti ama dozu azaltıldı. yanılıyorda olabilirim ama inşallah daha büyük bir sorun değildir
  • 2 senedır kullanıyorum tık yoktu ne olduysa 3 gun once oldu once reset atmalar sımdıde hıc acmamalar
  • Donanımların çakışması söz konusu da olabilir. Sorunun nerede olduğunu saptayabilmek adına, sadece İşlemci - HDD ve RAM ile açın makinanızı. Diğer donanımları devre dışı bırakın bakalım. 1'den fazla ram kullanıyorsanız bire düşürün..
  • sanırımhalloldu sansıma bakınkı dıger psu da boızukmus arkadasınkını taktım 300 w su an sorunsuz calsıyor su ankı tek derdım

http://forum.donanimhaber.com/m_13890384/tm.htm

bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.