eski AGP sistemim satıp yeni bir sistem toplamak üzereyim fiyat politikası yüzünden amd alacagım işlemci olarak amd x2 6000,anakart olarakta Msi K9N NEO-F V3 almayı düşünüyorum kafamdakiler bunlar anakartın yeni çıkacak phenomları destekleğini biliyorum phenomlar cıkana kadar sempron işlemci alıp idare edeyimmi sizlerin fikirleri nedir saygılar
çöpe gitmiş olacak semprona verdiği para , dörtte bir fiyatına ancak satarsın sonra . artık miadı dolmak üzere olan bir işlemciye de (x2 6000) 190 dolar vermek akıl karı değil . phenomları bekle diyeceğim , onlarda muhtemelen ilk çıktıklarında biraz pahalı olacaklar . fazla hesaba girmememek lazım böyle , ben olsam 70 dolara x2 4000 alırdım galiba .
Ben daha bugün verdim siparişi AM2 x2 4000+ ve Msi K9N NEO-F V3 bence şuan fiyatları çok uygunhttp://www.gigatek.com.tr/ buraya bir gözat istersen üye olunca fiyatlar biraz daha düşüyor siparişini burdan verebilirsin.
6000+ sene sonunu düşünürsek pek akıl karı gibi durmuyor. gerçi 6000+ iyi işlemci ama değer mi? bende 4000+ alırdım. gerçi ben 100 dolar üstü işlemcilere hiç sıcak bakmamışımdır ya!
bekle bekle nereye kadar sonu gelmiyoki bunun, yeni işlemciyi bekle sonra fiyatının ucuzlamasını bekle o zaman zarfında yeni işlemciler lanse ediliyo bu sefer onu bekle nereye kadar, bence 100 doları geçmeyen bi işlemci ile idare etmek en iyisi fazla zarar etmemiş olursun bu şekilde 4000+ iyi bi seçim olur bence de
aslında hepiniz haklısınız ama şimdi üst seviye işlemci almayı düşünüyorum sebebine gelince 2-3 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum diger aklıma takılanda Msi K9N NEO-F V3 bu anakartı alırsam HT3 desteginin olmaması performans açısından ne kaybımız olur
quote:
Orjinalden alıntı: teeKin
aslında hepiniz haklısınız ama şimdi üst seviye işlemci almayı düşünüyorum sebebine gelince 2-3 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum diger aklıma takılanda Msi K9N NEO-F V3 bu anakartı alırsam HT3 desteginin olmaması performans açısından ne kaybımız olur
valla bilemiyoruz şu anda yeni nesil işlemcilerin ht3 destekli bir anakartta ne kadar bir artısı olacağını .