Şimdi Ara

//////// AMD İLE TAKASLANMIŞTIR..///// SIFIR AYARINDA 2500K VE MSİ Z68A GD55 GEN3////////

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

//////// AMD İLE TAKASLANMIŞTIR..///// SIFIR AYARINDA 2500K VE MSİ Z68A GD55 GEN3////////

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizanteri -- 29 Kasım 2011; 15:38:56 >

• satılık seçeneği olsaydı iyi olurdu.yinede satmak isterseniz görüşelim..hayırlı takaslar
  • Valla hocam satılık seçeneği olmayacak gibi
  • Takasa uygun sistemi olanlara güzel bir takas seçeneği aslında. Şartlar uymasa da bir şansımızı denedik bakalım.
  • Pm cevaplandı
  • vay intel verip amd ye geçen ilk defa görüyorum hem de en performanslı modellerinden... kafam karıştı

adam bu davranışıyla, nickname ile, satış metni ile saygıyı hakediyor beyler, dağılın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oncat -- 29 Kasım 2011; 15:11:28 >
  • Hocam bu ilk değilki çook yaptım ben bu işi.Sistemi bir büyültüyorum bi küçültüyorum Hep bu böyle olacaktır beni takip edin görürsünüz

Bu arada sistem amd sistem ile takaslanmıştır.Satış şu an itibariile bitmiş gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısı olsun yarın sorunsuz olarak tamamlanır inşallah
  • İşallah hocam.Güle güle kullanınız.Saygılar benden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.