Bildirim
//////// AMD İLE TAKASLANMIŞTIR..///// SIFIR AYARINDA 2500K VE MSİ Z68A GD55 GEN3////////
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
satılık seçeneği olsaydı iyi olurdu.yinede satmak isterseniz görüşelim..hayırlı takaslar -
Valla hocam satılık seçeneği olmayacak gibi ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Takasa uygun sistemi olanlara güzel bir takas seçeneği aslında. Şartlar uymasa da bir şansımızı denedik bakalım. -
Pm cevaplandı ______________________________
-
vay intel verip amd ye geçen ilk defa görüyorum hem de en performanslı modellerinden... kafam karıştı
adam bu davranışıyla, nickname ile, satış metni ile saygıyı hakediyor beyler, dağılın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oncat -- 29 Kasım 2011; 15:11:28 > -
Hocam bu ilk değilki çook yaptım ben bu işi.Sistemi bir büyültüyorum bi küçültüyorum Hep bu böyle olacaktır beni takip edin görürsünüz
Bu arada sistem amd sistem ile takaslanmıştır.Satış şu an itibariile bitmiş gözüküyor______________________________
-
Hayırlısı olsun yarın sorunsuz olarak tamamlanır inşallah -
İşallah hocam.Güle güle kullanınız.Saygılar benden ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X