Bildirim
Amd high definition audio device yüklenmedi yardım ses çıkmıyor :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bilgisayarım simgesine sağ tıklayarak çıkan menüden sırasıyla sistem özellikleri - donanım - aygıt yöneticisi sekmelerine tıklayın.
Açılan menüde sistem aygıtları yanındaki + işaretine tıklayıp alt başlıklarını açın, "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" yazan yere sağ tıklayıp önce "devre dışı bırak" sonra da "kaldır" seçeneklerini seçin. -
quote:
Orijinalden alıntı: biziz
Bilgisayarım simgesine sağ tıklayarak çıkan menüden sırasıyla sistem özellikleri - donanım - aygıt yöneticisi sekmelerine tıklayın.
Açılan menüde sistem aygıtları yanındaki + işaretine tıklayıp alt başlıklarını açın, "Microsoft UAA Bus Driver for High Definition Audio" yazan yere sağ tıklayıp önce "devre dışı bırak" sonra da "kaldır" seçeneklerini seçin.
Hocam microsoft uaa bus driver maleaef yok resim attim bakabilirmisin hangisini kaldiracagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef koymuş olduğunuz resmi göremiyorum, benim önerdiğim yol genelde Realtek ses kartlarında çıkan sorunu çözmek için kullanılan bir yoldur, nedense en çok kullanılan ses kartı olmasına rağmen bir XP güncellemesi nedeniyle böyle bir yükleme sorunu vardır, sizin sorununuzun da aynısı olabileceğini düşünmüştüm. Özelden bir site adresi göndereceğim, orada birkeç çözüm yolundan bahsetmekte, belki onlardan biri sorununuza yardımcı olur. -
Malesef ise yaramadi bu lanet sorundan nasıl kurtulacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar müzik açıyorum yeşil ibre ses hareket ediyor ama hoparlore ses gelmiyor kafayı yiyeceğim yardım edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 14 Ağustos 2013; 9:35:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- görev çubuğu çalışmıyor
- kernel power 41 hatası
- bios pili biterse ne olur
- mss32.dll hatası
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- gsync nedir
- telefon neden kasar
- ekranı ikiye bölme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X