Şimdi Ara

AMD FX8350 + ASUS M5A99FX PRO R2.0 + 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1866Mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AMD FX8350 + ASUS M5A99FX PRO R2.0 + 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1866Mhz
    AMD FX8350 + ASUS M5A99FX PRO R2.0 + 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1866Mhz

http://www.vatanbilgisayar.com/fx-x8-8350-soket-am3--4ghz-16mb-cache-32nm-islemci.html

http://www.vatanbilgisayar.com/m5a99fx-pro-r20-amd-990fx_sb950-ddr3-2133mhzoc-sata-30-usb-30-anakart.html

http://www.vatanbilgisayar.com/8gb-2x4gb-sniper-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram.html

Bütün ürünler Vatan bilgisayardan alınmadır. ( 26-10-2013 )

Kutu içerikleri eksiksiz. İstanbul içi nakit olarak elden satılacaktır.

Parçalar ayrı satılmayacaktır.

TEK FİYAT 800,00 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Kasım 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

• ürünler güzel fiyat gayet uygun
  • Arkadasimla anlasmistiniz, bu kadar referansi olan bir uyeye yakismadi acikcasi.

Yakistiramadik, iyi gunler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Arkadasimla anlasmistiniz, bu kadar referansi olan bir uyeye yakismadi acikcasi.

Ilk olarak Ben arkadasiniza en son bi teklif sundugumda; saat 20:32 idi.. Arkadasiniz 01:14 te dondu aradan 5 saat gectikten sonra...

Ikinci olarak; urunlerin istanbul ici elden satis yapilacagi bilgisini ilani actigimda belirtmistim.

Ucuncu olarak; eger sizin arkadasiniz 5 saat icerisinde bir cevap vermedi.. O zaman zarfinda; forumdan oturdugum yere 5 dakika mesafede bir arkadas pm atti ve nakit olarak alacagini belirtti.

Simdi; dibindeki adama mi satmak mantikli yoksa sanalpazardan get acip urunleri kutulayip izmire gonderip; karsi tarafin onayini bekle, sonra tekrar sanalpazarin onayini bekle, sonra 2 gun de paranin hesaba gecmesini bekle.. Bu mu mantikli..ki zaten urunlerin hasar gorme riski de cabasi. Hepimiz biliyoruz kargocularin urunleri nasil firlatarak araca yuklediklerini.

Yani bunun referansin az olup cok olmasi ile ilgisi yok.. Siz paraniz cebinizde benim urunlerim evimde. Ortada magdur yok.

Tabi ki etik olarak dogru bir davranis demiyorum ama serbest piyasa menfaati de dusunmek gerekli.

iyi gunler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 21 Mayıs 2014; 1:56:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Arkadasimla anlasmistiniz, bu kadar referansi olan bir uyeye yakismadi acikcasi.

Ilk olarak Ben arkadasiniza en son bi teklif sundugumda; saat 20:32 idi.. Arkadasiniz 01:14 te dondu aradan 5 saat gectikten sonra...

Ikinci olarak; urunlerin istanbul ici elden satis yapilacagi bilgisini ilani actigimda belirtmistim.

Ucuncu olarak; eger sizin arkadasiniz 5 saat icerisinde bir cevap vermedi.. O zaman zarfinda; forumdan oturdugum yere 5 dakika mesafede bir arkadas pm atti ve nakit olarak alacagini belirtti.

Simdi; dibindeki adama mi satmak mantikli yoksa sanalpazardan get acip urunleri kutulayip izmire gonderip; karsi tarafin onayini bekle, sonra tekrar sanalpazarin onayini bekle, sonra 2 gun de paranin hesaba gecmesini bekle.. Bu mu mantikli..ki zaten urunlerin hasar gorme riski de cabasi. Hepimiz biliyoruz kargocularin urunleri nasil firlatarak araca yuklediklerini.

Yani bunun referansin az olup cok olmasi ile ilgisi yok.. Siz paraniz cebinizde benim urunlerim evimde. Ortada magdur yok.

Tabi ki etik olarak dogru bir davranis demiyorum ama serbest piyasa menfaati de dusunmek gerekli.

iyi gunler.

Son teklifiniz ssd üzerindendi, bunun dışında anlaşmıştınız.

Sırf ticari amaç güdüyorsanız ve etik sizin için birşey ifade etmiyorsa elbette anlaşmanın, güvenin sizin nazarınızda birşey ifade etmemesi normal.

Tekrar ediyorum beni mahcup ettiniz, orada yazan referanslar sırf ürün bazlı olmamalı. Zorla bana ürün satacak değilsiniz ama karşılıklı uzlaşıdan sonda bunların yaşanması sıkıcı bir durum.

Iyi günler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Urunler islamoglu61 e satilmistir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.