Şimdi Ara

AMD FX8 4.8 yapınca Windows açılışında Bilgisayarı resliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    haklısınız ben bunu Crysisde en yükske grafikte 18-22 arası FPS aldığım için ypatım yaptıktan sonra 23-28 falan çıktı 35 falan ondan yaptım.

Ama başka hiç bir oyunda kasma sorunu yaşamıyorum. Farcry 3 60-65 fps ULTRA x8

Launch BioShock Infinite en düşük 45 Fps gördüm

Yaptığım hız aşırtmaları ne anakartı nede işlemciyi yorcağını sanmıyorum tek korkum ram

1333 MHZ ama 1866 diye satıyorlar bilsem almazdım elle 1866 mhz e çıkartıyorsunuz. Ben şimdi onu 2005 MHZ de kulalnıyorum üretim amacı üstündeki soğutucuyu saymazsak 1333 MHZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moons94 -- 16 Kasım 2013; 0:46:58 >
  • moons94 M kullanıcısına yanıt
    1866mhz (xmp) yazar xmp yi açtığınızda olabilecek en düşük timing değerlerinde max hızına kavuşur örneğin ram cl9 1333mhz çalışıyorsa cl11 1666mhz olur

Edit: Crysis 3 de nasıs o kadar düşük cidden şaşırdım ben q6600 ile aa falan ne varka kökleyerek 1080p de 35-60 arası fps alıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosniel_TR -- 16 Kasım 2013; 0:57:12 >
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    Onu bana herkes diyor.

Patch falanmı yüklemem lazım acaba cracktemi sorun var.

Kapalı alan FPS sini hatırlamıyorum ama tüm şehri açık alanı görürken 23 fps düştüğünü gördüm. kapalı alanlardan geçerken yanlış hatırlamıyorsam 45 fps

SSAO x4 sorun yok 45-60 fps alıyorum

Bilmem ne X8 yapınca sorun çıkıyor. 1920x1080 Ultrada

SSAO x4 kafadan attımda baya yüksek FPS veriyor

saints row the third hatırlamıyorum ama 60 FPS den aşağı değil

COD MW3 100 FPS sabit

BF3 55-65 arası helikopter sürekli üstüme sıkınca 45 düşüyordu.

Çok fazla oyun inidirip oynama şansım olmadı. PS3 de habere Naruto oynuyorum onla vakit geçiriyorum daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moons94 -- 16 Kasım 2013; 1:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moons94

Onu bana herkes diyor.

Patch falanmı yüklemem lazım acaba cracktemi sorun var.

Kapalı alan FPS sini hatırlamıyorum ama tüm şehri açık alanı görürken 23 fps düştüğünü gördüm. kapalı alanlardan geçerken yanlış hatırlamıyorsam 45 fps

SSAO x4 sorun yok 45-60 fps alıyorum

Bilmem ne X8 yapınca sorun çıkıyor. 1920x1080 Ultrada

SSAO x4 kafadan attımda baya yüksek FPS veriyor

saints row the third hatırlamıyorum ama 60 FPS den aşağı değil

COD MW3 100 FPS sabit

BF3 55-65 arası helikopter sürekli üstüme sıkınca 45 düşüyordu.

Çok fazla oyun inidirip oynama şansım olmadı. PS3 de habere Naruto oynuyorum onla vakit geçiriyorum daha çok.

Korsan oyunmuş sıkıntı yok o zaman normaldir hocam kusura bakmayında böyle bilgisayar toplayıpda hala oyunları torrentten çekmek gerçekten ayıp hayır yani tamam 80 lira falan birden veremiyor olabilirsinde bunu 10 taksitte yapıyorlar neyse sinirlenmiycem iyi geceler

• Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    Orjinal oyunu ben PS3 e alıyorum.
    Bilgisayarda da orjinal oyun alıyorumda hani çok sık almıyorum para biriktirip BF4 almayı hedefliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.