Şimdi Ara

AMD FX6300 serisinin en iyisi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ilk AMD işlemcimi çok kısa süre içinde almayı planlıyorum. Tanıdığım ve güvendiğim bir bilgisayarcı abime gittim, toptancısından parça getirtecek bana, fiyatları da düşüyor vatan computer'a göre. Sebil bilgisayardan getirtecek.

Kafama bir şey takıldı, ben çok bilmiyorum amd işlemcileri fakat, bütçeme göre fx6300 veya fx8320 alacağım. 6300'ü söyledim. Fakat bana amd fx 6600k tarzı bir işlemci önerdi. 6600k dan eminim fakat, fx değildi sanırım. Fiyatı 245 lira civarı idi. Bana fx6300den daha iyi olduğunu söyledi. Bu konu hakkında bilginizi almak istiyorum. x6'larda en iyi performans 6300de midir?

• Sana apu işlemci önermiş. Fx6300 daha iyidir.
  • Mahalledeki pc ci abiler bişey bilmez kardeşim. Sen bütçeni söyle biz bişeyler bulalım sana onun söylediklerini burda karşılaştıralım en iyisine sahip ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partysquad P kullanıcısına yanıt
    6600K fena APU değil, 4 çekirdek, epey güçlü.

Ama FX-6300 CPU'dan güçlü diyen adamı bana gönder.

Meşe stoğunu eritmem lazım.
  • Teşekkürler arkadaşlar, fx 6300de kararlı olduğumu bildireceğim o halde.
    ekran kartı ne alacaksın?

arkadaşlar cpu gücü konusunda haklılar, fx6300 çok daha iyi fakat senin çok dar bir bütçen varsa oyun performansı açısından sana apu önermiş olabilir.

• 6300 F/P anlamında sadece fx serisinin değil çoğu kişiye göre şuan piyasada bulunan işlemcilerin arsındada en iyisidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buraya danışmadan tüm parçalara karar verme pişman olursun ilerde.
  • 6300 iyidr ama 8320 alman tavsiye edilir amd hakkında epey araştırma yapmıştım zamanında
    Ankaradamısın ?
  • 8320 ile aralarında 100 lira fark var, bütçem göre alıcam arkadaşlar duruma bakıp. Ekran kartına da henüz karar vermedim fakat belli modeller var. Ve bu arada evet Ankaradayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partysquad

8320 ile aralarında 100 lira fark var, bütçem göre alıcam arkadaşlar duruma bakıp. Ekran kartına da henüz karar vermedim fakat belli modeller var. Ve bu arada evet Ankaradayım.

6300 alırsan ekran kartı 760 ın üstüne çıkma darboğaz söz konusu olabilir. Ekran kartın güçlü olursa 8320 tavisye
  • O halde bütçemi biraz artırarak 8320 alayım ki daha uzun süre idare etsin beni.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.