Şimdi Ara

AMD FX6300 Core Temp TJ MAX: 52 Gösteriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı bayramdan sonra aldım. ilk aldığımda Core Temp yüklediğimde TJ MAX: 85 gösteriyordu geçenlerde Bios Uptade yaptım Core tempi açtım TJ MAX: 52 gösteriyor. Şimdi sildim bir daha yükledim yine TJ MAX: 52 gösteriyor. Neden böyle gösteriyor acaba arkadaşlar. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

http://o1308.hizliresim.com/1d/r/rtxb5.png

Teşekkürler.

2-) Birde 40 dakika Crysis 3 oynadım ekran kartım ASUS GTX660 DİRECT CU İİ maksimum 64 derece olmuş. İşlemci 54 derece olmuş. Kasa Corsair 200R. Kasa üstünde gelen fanlar var sadece. Kasanın sadece yanlardan 10 cm uzaklıkta iki yanında tahta var önü arkası açık. Ayarlar: 1600x1200 - FXAA - Çok Yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a7v8x -- 23 Ağustos 2013; 14:29:51 >

• a7v8x kullanıcısına yanıt
    icoretemp'in dedigi kanun diye birsey yok. Ben sahsen bu programi bilmiyorum. Nereden nasil hesapliyor ? cpuboss max. 62,5 derece diyor.
    55 derecede cok tehlikeli bir sicaklik sayilmaz.
    Benim phenomII de standard sogutucuyla rahat 50 dereceleri goruyordu. Sogutucuyu degistirince bir daha 50 derece gormedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracle8

icoretemp'in dedigi kanun diye birsey yok. Ben sahsen bu programi bilmiyorum. Nereden nasil hesapliyor ? cpuboss max. 62,5 derece diyor.
    Benim phenomII de standard sogutucuyla rahat 50 dereceleri goruyordu. Sogutucuyu degistirince bir daha 50 derece gormedim.

Kaç dereceye kadar normal hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a7v8x

quote:

Orijinalden alıntı: oracle8

Kaç dereceye kadar normal hocam?

Cpu sıcaklığı için 72 dereceden fazla olursa tehlike zaten yanma gibi bi sorun yok çok ısınırsa pc otomatik kapanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.