Şimdi Ara

AMD FX X8 9590 Soket AM3+ 4.7GHz 16MB Önbellek 220W 32nm İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD FX X8 9590 Soket AM3+ 4.7GHz 16MB Önbellek 220W 32nm İşlemci - Referans İlandır

AMD FX X8 9590 Soket AM3+ 4.7GHz 16MB Önbellek 220W 32nm İşlemci AcarCagdas arkadaşımıza satılmıştır.

Sıfır işlemci ( Yaklaşık bir hafta kullanıldı )

Kutusu, faturası ve garantisi var.

Elden satış önceliklidir.

Fatura Tarihi : 06.11.2015

Vatan Bilgisayar Link

Benchmark

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiksadik -- 8 Mayıs 2016; 11:21:39 >

• Kanımca benchmark linki yanlış. Sizin CPU daha iyi, o kadar düşük skor alamaz.
  • Benchmark linki düzenlendi.

İlginiz için teşekkürler.
  • Fiyat Güncellendi.
  • AMD FX X8 9590
    alabilirim usta

aakyuz76@hotmail.com
  • HAYLAZLAZ kullanıcısına yanıt
    P.M. den cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X250, AM3+ Anakart
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm...
  • P.M. den cevaplandı.

Satışa devam.
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat Güncellenmiştir.
  • 220 w maşallah soba gibi.Çok aşırı ısınır,Epeyce fazla elektrik yakar.( En Çok yakan işlemci)
    i5 6600 6600k serilerin 3.5 ghz de bile Buna kafa tutar.Alıcak olan arkadaşların dikkatine.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcosarx

220 w maşallah soba gibi.Çok aşırı ısınır,Epeyce fazla elektrik yakar.( En Çok yakan işlemci)
    i5 6600 6600k serilerin 3.5 ghz de bile Buna kafa tutar.Alıcak olan arkadaşların dikkatine.

Baltalama dersleri vol. 1.
    Bu arada, almayı düşünecek arkadaşlar için 6600, 6700 ve fx-9590'ın passmark puanları:
    6600
    http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i5-6600+%40+3.30GHz
    6700
    http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-6700+%40+3.40GHz
    9590
    https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+FX-9590+Eight-Core

• quote:

Orijinalden alıntı: xcosarx

220 w maşallah soba gibi.Çok aşırı ısınır,Epeyce fazla elektrik yakar.( En Çok yakan işlemci)

Aynı işlemciyi kullanan birisi olarak katılıyorum size hocam. O kadar çok ısınıyor ki kışın doğalgaz kullanmıyoruz biz. Petekleri işlemciye bağladım. Maaşallah tüm ev ısınıyor. Hatta evin sıcak su ihtiyacını bile bununla sağlıyoruz biz. Ayrıca mahalleye gelen güç yetmeyince enerjisa bizim evin yanına ayrı trafo kurdu. Sadece benim kasayı besliyor. Ha bir de 3 faz ha. Sanayi elektriği lazım çalıştırmak için. Normal tek faz şebeke kurtarmıyor maalesef. Birde yangın tüpü alıp koydum kasanın yanına maazallah birşey olur tüm evi yakmayayım. Tedbirli olmak iyidir. O derece. Performans olarakta i5 6600-6600k ları örnek göstererek çok bonkör davranmışsın hocam.Keşke onlara yetişebilse. İ3 işlemciler ile kıyaslamak lazım aslında. kizil. nickli arkadaşın koymuş olduğu passmark puanları da photoshoptur kesin. Yoksa nerdeeeee. AMD gibi bir firmanın amiral gemisi olarak çıkarttığı bir işlemcinin öyle puanlar almasına imkan yok. Gülerler adama. Neyse herhalde anlamışsınızdır ne anlatmaya çalıştığımı.

İşlemciyi imzamdaki sistem ile yaklaşık 6 aydır kullanmaktayım. Şu ana kadar gördüğüm en yüksek sıcaklık 55-60C arası. O da Thermaltake nin contact 21 hava soğutması ile kullanıyorum (Vasatın 1 tık üzerinde bir soğutucudur kendisi ve tek fanlı kullanılmakta). Oyun oynayan bir adamımda. Özellikle haftasonu bazen 8-9 saat aralıksız oynarım. Şu ana kadar üzmedi hiç beni. Ha arada bir fan sesi kafa şişiriyor ama bir süre sonra onada alıştım artık rahatsız etmiyor. Bilmiyorum belki ilerde su soğutma alır takarım ama şu an pek ihtiyacım yok gibi.Elektrik faturasına gelince benimki gibi bir kullanımda aradaki fark daha önce gelen faturalara nazaran 5-10 Tl arasında değişiyor. Sonuçta bu işlemci performans için çıkartılmış bir işlemci. Az yaksın,az ısınsın,hem en üst düzey performans versin hemde ucuz olsun dersen yok daha yapılmadı öyle bir işlemci. Mercedes-AMG S 65 Coupé alıp (1.818.800 TL anahtar teslim) çok yakıyor ben buna tüp takacam dersen alma derler o arabayı. Git clio filan al. Neyse konu dağılmasın burada keseyim araba muhabbetini.Kısacası ben fazlası ile memnunum işlemcimden. Yukarıda deneyimlerimide paylaştım. Kusursuz bir işlemci değil ama uygun sistem bileşenleri ile gerçekten tatmin edici.

Sonuç olarak eğer aynı işlemciyi kullanan biri iseniz lütfen deneyimlerinizi paylaşın burada. Ama eğer bu işlemciyi hiç kullanmadı iseniz sadece kulaktan dolma diye tabir ettiğimiz bilgiler ile burada SİZİN gibi başka bir satıcı arkadaşı baltalıyorsanız yakışmamış. Silin yorumunuzu. Birisi sizin ilanınıza gerçeği yansıtmayan bir yorumda bulunsa ne kadar hoşunuza gider bunu bir düşünün.

Bu saatte bu kadar uğraşıp böyle bir yorumda bulunma gereğime gelince; yorumunuz satıcının fiyatını eleştirir bir yorum olsa çoktan sayfayı kapatmış başka bir şeyler ile ilgileniyor olurdum (ki forumda gezdiğim diğer ilanlara göre fiyat çok çok uygun) ama yorumunuz benimde kullanmış olduğum bir ürün ile ilgili gerçeği yansıtmayan bir yorum olduğundan hiç üşenmeyip bu yorumu yaptım. Neyse benden bu kadar. Hayırlı geceler dilerim.Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durall -- 7 Mayıs 2016; 0:13:14 >

• Ben bu işlemciyi denemek kullanmak istiyorum

Anlaşabilirsek alıcam pm.

• Tarafımdan alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ContEmpor4ry -- 8 Mayıs 2016; 0:48:28 >
  • Uzun yorum yazmanızın tek sebebi aynı işlemciyi kullanmanızdır.Başka bir şey değil.9590 diyosun 55 derece diyosun.Kafa mı buluyosun hocam.İntel işlemciler anca o kadar oluyor.Alacak olanların aklını karıştırmayın yazık günah.Amd pişmanlıktır.

• İşlemci Şatılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.