AMD FX-9590 5 Ghz saat hızını overclocksuz olarak standar halde sunan ilk işlemci özelliğini taşıyor. Bunun yanında çok yüksek fiyat ile (999$) son kullanıcıya sunulması oldukça fazla eleştirilmişti. Elbette çok fazla güç tüketiminin de bunda etkisi de oldukça fazlaydı.
Normal hızı 4.7 Ghz ve Turbo ile 5 Ghz hızına ulaşabilen FX-9590, 8 çekirdekli ve 8 MB önbelleğe sahip. 220W güç tüketimi olan işlemci 32 nm mimari teknolojisi ile üretiliyor.
AMD markası FX-9590 model işlemcisini bu defa daha avantajlı bir fiyata üstelik sıvı soğutma kiti ile birlikte 350-360$ civarı bir fiyata yeniden satışa çıkartmayı planlıyor.
saçma sapan ingilizce yazılan yazıyı konudan mı sayıyorsun. herkes ingilizce bilmek zorundamı bu forumda farkındaysa Türkiyede yaşıyoruz ve çok şükür resmi dilimz hala TÜRKÇE.
quote:
Orijinalden alıntı: XmysticX
quote:
Orijinalden alıntı: Gandalf81
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
tebrikler konuyu açan 3. kişisiniz.bu arada newegg sitesinde amd su soğutma kitli 9590 satıldı yeniden gelmiyor yani zaten satılmıştı.
forumda arama yaptım öyle bir konu bulamadım konuyu açmadan önce.
saçma sapan ingilizce yazılan yazıyı konudan mı sayıyorsun. herkes ingilizce bilmek zorundamı bu forumda farkındaysa Türkiyede yaşıyoruz ve çok şükür resmi dilimz hala TÜRKÇE.
Ay ay sinirlendi. adama bak hele neler diyor yok Türkiye,Türkçe felan ben onlardanmı bahsettim ? konu bulamamışsın açılan bende linkini attım ne bu şiddet bu celal konu açıp aklınca konu tutturamadın sonra hıncını benden çıkarıyorsun
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
tebrikler konuyu açan 3. kişisiniz.bu arada newegg sitesinde amd su soğutma kitli 9590 satıldı yeniden gelmiyor yani zaten satılmıştı.
forumda arama yaptım öyle bir konu bulamadım konuyu açmadan önce.
Ay ay sinirlendi. adama bak hele neler diyor yok Türkiye,Türkçe felan ben onlardanmı bahsettim ? konu bulamamışsın açılan bende linkini attım ne bu şiddet bu celal konu açıp aklınca konu tutturamadın sonra hıncını benden çıkarıyorsun
bas git işine konu tutsa ne tutmasa ne? umrumdaydı sanki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme