Şimdi Ara

AMD FX 8350 - MSI 990XA GD55-8GB DDR3 SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 AMD FX 8350 - MSI 990XA GD55-8GB DDR3 SET
    Merhabalar;

Ryzen 1600 sistem topladığım için boşa çıkan eski sistemimi satıyorum. (Ryzen sistemi de satabilirim, -R5 1600AF, Asrock B450 Pro4, 2x8GB Geil EvoSpear 3000mhz- ikisinden birisini kullanmaya devam edeceğim)

Anakart seneler önce sıfır olarak tarafımca Vatandan alınmıştır, o günden beridir de kasamdadır, kasadan bir kaç defa temizlik için söküldü, çalışmasında bir sorunu eksiği yoktur. İki ufak kusuru vardır;
    1. USB 2.0 slotlarından birisinin içindeki plastik uzantı benim hatamla kırıldı, metali de eğilmiş, sanıyorum istenirse yapılabilir, ama bol USB girişi olan bir kart olduğu için ben gerek görmedim.
    2. Ekran kartı slotunun ucundaki mandal kırıldı, lakin ekran kartının girip çıkmasında, çalışmasında hiç bir sorun yaşamadım.

Bu anakart ile beraber Vatan'dan aldığım Phenom II 965BE forumdan satıldı. Anakart ile birlikte alınan diğer parçalar, 2x2 GB Hilevel 1333 Mhz belleklerdir. Bu belleklerin kapasitesi yetmez olunca, forumdan ikinci el Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 CL9 ram almıştım, lakin sadece 1 adedi çalışmaktadır, bu şekilde toplamda 8GB bellek vardır, anakartın otomatik hız aşırtmasıyla 1600MHZ de uyumlu bir şekilde çalışıyorlardı, ben 1333'de çalıştırmayı tercih ettim.

FX8350 elden ikinci el olarak aldım ve anakart ile bu şekilde kullandım, alırken bakmama rağmen görememişim, 3 pinde hafif eğrilik varmış, fark edince kendim kürdanla hafifçe düzelttim, sokete girmesinde bir sorun olmadığı gibi, sistem sorunsuz bir şekilde çalıştı ve bir kaç defa maruz bıraktığım Prime95 testinden de geçti. Kul hakkı geçmesini istemediğim için düzelttiğim bu kusuru da belirtme gereği görüyorum. Pinlerde eksiklik yoktur.

Ürün görselleri ve test sonuçları ilave edilecektir, şimdilik sanıyorum açıklamalar yeterlidir. Parça fiyatı olarak;

FX8350 : 500 TL
    MSI GD55 : 500 TL
    Corsair : 125 TL
    HI LEVEL : 100 TL

İşlemcinin sıfır stok fanı fiyata dahildir. İstenirse, Cooler Master 212X kule tipi soğutucuyu ücreti karşılığı sete ilave edebilirim.

İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] FX 4100, MSİ 970A-G43
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.