Şimdi Ara

AMD FX 8350 işlemci maximum ısı kaç olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar online oyun oynadıgım için geceleri pcyi açık bırakıyorum yaklaşık 4-5 gündür pc açık ama amd nin ısınma sorunu olduğunu duymuştum. Core Temp 1.0 la ölçüyorum 55-60 arası gösteriyor. Normal midir ? en fazla kaç olursa sıkıntı çıkarır ?
     AMD FX 8350 işlemci maximum ısı kaç olmalı

• ısınma sorun yok sadece stok fan sesli çalışıyor kasanın havalandırması iyise sorun olmaz yanlız dandik kasalarda havalandırma çoğunda iyi olmuyor. birde kaliteli psu kullanacaksın 300 w psu ısınma yanını görmedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: asig

ısınma sorun yok sadece stok fan sesli çalışıyor kasanın havalandırması iyise sorun olmaz yanlız dandik kasalarda havalandırma çoğunda iyi olmuyor. birde kaliteli psu kullanacaksın 300 w psu ısınma yanını görmedim daha

ekran kartsızmı kullanıyorsunuz ? 300w oyuncak kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

quote:

Orijinalden alıntı: asig

ısınma sorun yok sadece stok fan sesli çalışıyor kasanın havalandırması iyise sorun olmaz yanlız dandik kasalarda havalandırma çoğunda iyi olmuyor. birde kaliteli psu kullanacaksın 300 w psu ısınma yanını görmedim daha

ekran kartsızmı kullanıyorsunuz ? 300w oyuncak kalır

yok ben arkadaşa yazmıştım
  • asig kullanıcısına yanıt
    2gb 256 bit powercolor ekran kartı kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BabooLi -- 23 Temmuz 2014; 0:33:49 >
  • neyse o ekran kartını iyi bir psu la kullanıyorsun dur zaten
    seni dereceler normal gibi geldi
  • normalde 65i geçmediği sürece sorun yok ama evinizde gece oda sıcaklığı kaç derece oluyor o işlemci sanırım m2 ile o kadar zorlamaz kendini 61 dereceye çıkmışsa ya ortam çok sıcak ya da kasa havalandırması kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.