Şimdi Ara

AMD FX 8350 Isı Değerlerim Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım boş yüksüz şekilde 45-50 derecede çalışıyor. Lol gibi fps si olmayan bir oyuna girip oynadığımda 70-75 dereceleri buluyor. Anakartımı sıfır amd m5a97 2.0 aldım. Diğer bileşenlerim 3 aylık. Soğutucum stok fan değil zalmanın egzozlu bi sogutucusu bulunuyor. Vatan bilgisayara götürdük adam termal macunlarını kontrol etti hiçbir sorun yoktu tekrar bağladık açılınca boştayken 50 derecede açıldı.

Sizce nasıl bir sorun var? Bilgisayarım en ufak bi yüklenmede kapanıyor. Artık çok sıkıldım bu durumdan. Vatan bilgisayarın mı işgüzarlığı var sorun yok diyorlar. Şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyintorun -- 4 Temmuz 2014; 1:37:14 >

• acilista bosta 45-50 derece biraz yuksek. bahsettiginiz oyunu oynarken isinin 70-75 dereceleri buldugunda elinizle sogutucaya dokununca cok sicaklik hissediyormusunuz? Ayrica yuklenince pc kapaniyor demissiniz nasil kapaniyor mavi ekran mi veriyor? isi sensoru de yanlis olcuyor olabilir ? Anakartta su isiya ulasinca sistemi kapat diye bir secenek acik olabilir mi?
  • dento35 kullanıcısına yanıt
    bazen mavi ekran veriyor. Bazen direk kapatıyor. Anakartın programında cpu 65-70 derece olunca uyarı veriyor. 5-10 dk sonra da kapanıyor. Anakart fabrika ayarlarında hiç dokunmadım.800 w psu kullanıyorum offfff
  • Zalmanın fanı dediğin 27 liralık olansa o fan stok fandan daha kötü.Stok fanı takıp bakar mısın birde?
  • aynı problem bende de vardı sıvı soğutma aldım hala ateş gibiydi işlemciyi gönderdim değiştirdiler şu anda bi sıkıntı yok. ve işlemci max 70 derece oluyor bende 70 den sonra güç kesiyor işlemci daha düşük frekans da çalışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.