Şimdi Ara

AMD FX-8320 VS Intel Core i5 4430

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok az fark ile İntel önde ama fiyat farkı çok fazla. 1 adım gerisinde AMD ekran kartıyla o fark kapatılamazmı ? Boşuna intele para savuracagıma iyi bir ekran kartı ile bu farkı katlayamazmıyım ? Oyun için hangisi iyidir ? Teşekkürler

• oyun için alacaksanız 8320 ve iyi bir ekran kartı alın.
  • Kullanim ömrü açısından ? Cok fark olurmu zaten işlemciyi tamamen zorlayamam okadar yeni oyunlar oynamiyorum. Ancak sadece işlemcide bitmiyor iş. Bu yüzden 8320 ancak hiç amd kullanmadım. Bu yüzden kafamda soru işaretleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 8320 kullanıyorum günlük oc ile 4.3ghz olarak. hiçbir sorunu yok tavsiye ederim. intele vereceğiniz fiyat farkına güzel bir ekran kartı alırsanız daha iyi olur. oyunları oynatan başta ekran kartıdır.
  • OC a gerek varmı ? Ben uzun bir müddet kullanmayi düşünüyorum. Yeterli olmazsa düşünürüm OC ama 3 4 yıl yetecegını düşünüyorum.

teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oc yapmadan da kullanırsınız sorun olmaz. iyi bir güç kaynağınız ve anakartınız olursa uzun süre sorun çıkartmadan kullanırsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkaşlar anlaşildi AMD nin fx 8300 veya fx6300 alip iyi bir ekran kartı ile oyunlarımı oynuyacagim. Peki bu sistem bana kaç yıl yeter en az ? Oc suz
  • hyper threading Sayesinde intel performans ta önde degilmi ? Sistemi cok zorlamayacagim aslinda cok takılmamak gerek. Performans açısından İntelden 10 üzerinden 8 alabiliyorsam AMD den 10 Üzerinden 7 alabilirmiyim yani.

Teşekküler
  • çok takılmayın derim. intel ve amd arasındaki fiyat farkını ekran kartına yatırın kafanız rahat olsun. ikisi arasında bir fark yok nerdeyse.
  • AMD ye yönelecegim cok sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.