Şimdi Ara

amd fx 6100 vs i3 2100 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

sitede iki işlemci ilede testler mevcut 6100 ile 3570k testleri yapıldı ortada bi denklik war
    crysis 3 testlerinde i3 6100ün yarısına ancak geldi

mantıklı olun beyler 10 yıl önceki bi kaç programda yüzde 20 daha iyi diye i3 diye diretmenin alemi yok

işkurun kursuna katıldım 4gb ramli i3 makineler hepimizi canından bezdiriyor hergün

sahip değilim ama elimin altından geçtiğinde video çevirme winrar oyun vb testleri yapıyorum fx açık ara önde bilginize

çok sağol
  • CELL RSX der terkederim burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasature

quote:

Orijinalden alıntı: enoes

sitede iki işlemci ilede testler mevcut 6100 ile 3570k testleri yapıldı ortada bi denklik war
    crysis 3 testlerinde i3 6100ün yarısına ancak geldi

mantıklı olun beyler 10 yıl önceki bi kaç programda yüzde 20 daha iyi diye i3 diye diretmenin alemi yok

işkurun kursuna katıldım 4gb ramli i3 makineler hepimizi canından bezdiriyor hergün

sahip değilim ama elimin altından geçtiğinde video çevirme winrar oyun vb testleri yapıyorum fx açık ara önde bilginize

çok sağol

reca ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

Orijinalden alıntı: RKDesing

quote:

quote:

quote:

quote:

bi insan bu kadar sallayabilir 1440 900 hd6850 kart bende de var aynı özellikler ultrada ben nasıl 50yi geçemedim acaba o nasıl bi akıcılık ve 15 fpsyi bile görmek mümkün ultrada 6850yle ultrada biraz daha oynarsan göz hastanesinden randevu al 5dk oynayim dedim gözüm ağrımaya başladı

o senin işlemcinin problemi benim işlemci core i3 2120 demekki işlemcim seninkisinden üstün bu kadar basit herkesin algılaması farklıdır bana 30 fps akıcı gellir sana gelmez hala anlamıyorsunuz i3 2 gerçek 2 sanal olmak üzere 4 çekirdekli ve 4 çekirdek isteyen oyunlarda aldığı değerlerde ortada 2 çekirdekli olsaydı daha düşük değerler alırdı

alın bunu burdan

hepiniz amd cisiniz logolarınızdan belli sizinle daha fazla tartışamam çünkü hepinizin kafası örümcek ağlarıyla dolu crysis 3 işlemci değerlendirmesi konusunda ss lerim var inanmayanlar o konuya baksın amd sizi robot yapmış

Güzel kardeşim , bence sistem alırken ikilemde kalmıştım , 2100 veya 6100 alacaktım.2100 , 6100 çıktığında performans olarak önündeydi.Fakat E8400 ile Q6600 olan mevzuyu düşünüp 6100 aldım.Yoksa 2100 , fiyatına göre güzel bir işlemci.

Bu arada dediğin ayarlarda test yapma imkanım oldu.AA sız Ultra 1440X900 'de 29-30 kare alıyorum.22inç monitör ile sende sonuçlar nasıl ?

adam aa sız deniyormuş msa2x de oynuyordum ben şimdi no aayla denedim min 25 max 81 82 gördüm ortalama 37 40 civarında

tmm ne oldu kendi yazdıklarınla çelişiyorsun bide senin işlemcin ocli ekran kartında oclidir büyük ihtimal nerdeyse aynı değerleri alıyoruz demekki core i3 2100 2 çekirdek değilmiş değilmi

sen hala sanal ve gercekleri topluyorsun ben bisey demiycem artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.