Şimdi Ara

AMD FidelityFX, Clever Mod sayesinde GTA 5'e başarıyla uygulandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AMD FidelityFX(FSR) teknolojisine haberlerimizde bir çok kez yer vermiştik. Pek çok oyun geliştiricisi, entegrasyonun ne kadar kolay olduğu hakkında açıklamalarda bulundu, ancak hiç kimse - belki de AMD bile - mod yapımcılarının mevcut oyunlara bu denli hızlı entegre edebileceklerini hayal edemezdi.







    Mod, GTA 5'in içinde halihazırda bulunan çözünürlük ölçekleme özelliğini AMD FSR ile değiştirerek çalışıyor, bu da FSR profillerinin daha sonra oyunun içinde bulunan gelişmiş grafik ayarlarında, çerçeve ölçekleme modu değiştirilerek menüden kontrol edilebileceği anlamına gelir ki bu da kullanıcılar için çok kullanışlı bir hale geliyor.



    Youtube üzerinden bir oynanış videosu yayınlayan mod üreticisi, FSR teknolojisinin GTA 5'e ait ölçekleme metodundan daha keskin görüntü sağladığını gözler önüne seriyor.







    Uygulamak isteyen kullanıcılar moda bu
    linkten ulaşabilir. Yüklemek için ise yapılması gerekenler çok basit; indirilen klasördeki,d3d11.dll ve gta5_fsr.ini dosyalarını, GTA 5'in yüklü olduğu klasöre aktarmak. Daha sonra oyun içerisinde bulunan gelişmiş görüntü ayarlarında bulunan çerçeve ölçekleme seçeneğinde gerekli ayarlamaları yapmak. Ölçekleme skalası ise şu şekilde:




    • 0.5x - Performans mod

    • 0.667x - Dengeli mod

    • 0.75x - Kalite modu

    • 0.883x - Üst düzey kalite modu



    Bu, AMD'nin FidelityFX süper çözünürlüğüne dair hayran yapımı uygulamalarının yalnızca başlangıcı gibi görünüyor. Bugünlerde çoğu oyun, daha iyi sonuçlar için benzer şekilde değiştirilebilen yerleşik bir çözünürlük ölçekleme özelliği sunuyor. Bu modları ve hayran projelerini kesinlikle yakından takip ediyor olacağız.




    Kaynak:https://videocardz.com/newz/amd-fidelityfx-super-resolution-now-available-in-grand-theft-auto-5-thanks-to-a-fan-mod







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.