Şimdi Ara

AMD E-300 Ofis için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD E-300 APU işlemci ofis uygulamaları,internet uygulamaları kısacası genel kullanım için uygunmudur?

Şu ürünü düşünüyorum;
    http://www.hizlial.com/u30.001.1350.0326/lenovo-g575c-59-324662-amd-cift-cekirdekli-e300-13ghz-2gb-320gb-amd-radeon-hd-6310m-156-win7-starter-notebook

• aslında pek tavsiye etmiyorum toplam bütçeniz ne kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet uygundur. Bahsettiğiniz modelden daha alt seviyede yer alan C-50 apu'lu notebook kullanmış biri olarak, beklentileriniz yüksek değilse, gayet yeterli olduğunu söyleyebilirim. Bir arkadaşa dükkanında müzik, internet, film gibi şeyler için kullanması üzere Compaq almıştık. Gayet yeterliydi. Genel bir sıkıntısı yok.

Bugün ben de C-60'lı bir netbook siparişi verdim Vatan'dan. Uzun süredir Fusion'lı bir netbook bulamadığım için alamamıştım, notebook mu alsam diye düşünmeye başlamıştım. Ama benim için pek uygun değildi (taşınabilirlik, pil süresi ve gereksiz güç). Bana göre notebook biraz daha güçlü olmalı. Yani o boyuttu bir pc'yi yanımda çalışıyorsam, bana daha fazla güç sunmalı diye düşünürüm. Apu'ları ise netbook'lar için uygun bulurum. Yine de tercih sizin tabi. Düşük seviye de oyun bile oynatabiliyor apu'lar. Intel'in Atom'ları göre çok iyi durumdalar çokluortam konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 12 Ağustos 2012; 23:43:54 >

• 650-750 TL arası bir bütçe var. Windows 7 kesinlikle olmalı.

Sağlık ocağında hasta kaydı girmek vs. için kullanılacak. Yeterli olursa fazla para vermek istemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan

650-750 TL arası bir bütçe var. Windows 7 kesinlikle olmalı.

Sağlık ocağında hasta kaydı girmek vs. için kullanılacak. Yeterli olursa fazla para vermek istemiyoruz.

Yeterli olucaktır ama e-450 işlemcilerde bu fiyat civarı var onlarıda araştırın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Yeterli olucaktır ama e-450 işlemcilerde bu fiyat civarı var onlarıda araştırın....

Bu notebook var;
    http://www.hepsiburada.com/liste/hp-presario-cq57-437st-amd-e450-165ghz-2gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b1z82ea/productDetails.aspx?productId=bd300423&categoryId=98

Aynı kasaya sahip, akrabamda laptop vardı menteşesi sıkıntılı idi. Çok performans farkı varmı ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serty23

quote:

Bu notebook var;
    http://www.hepsiburada.com/liste/hp-presario-cq57-437st-amd-e450-165ghz-2gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-b1z82ea/productDetails.aspx?productId=bd300423&categoryId=98

Aynı kasaya sahip, akrabamda laptop vardı menteşesi sıkıntılı idi. Çok performans farkı varmı ki?

Daha yenı işlemci %50 daha performanslı ama kasa ve marka olarak birşey diyemem...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunduğum ilde şu ürün varmış;
    http://teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032004/acer_as5733z_p612g25mikk_notebook

En mantıklısı bu gibi...
  • acer ao722 kullaniyorum c60 li memnun degilim internette gezinirken arada kitleniyor e300 bi model yuksekgaliba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-300'lü notebook'u aldım. Gelince performansını göreceğiz.
  • quote:

E-300'lü notebook'u aldım. Gelince performansını göreceğiz.

Hayırlı olsun. Sizi yarı yolda bırakmaz ofis uygulamaları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

E-300'lü notebook'u aldım. Gelince performansını göreceğiz.

Hayırlı olsun. Sizi yarı yolda bırakmaz ofis uygulamaları için.

Teşekkürler. Banada bırakmaz gibi geliyor.
  • İşlemciyi test ettim.

Ofis uygulamaları,internet,müzik için uygun bir işlemci.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.