Şimdi Ara

AMD driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    teşekkür ederim hocam. sorunum düzeldi dediğim gibi. şuanlık daha fazla düşürmeme gerek yok. ayrıca geçen gün cod4 indirdim steamden eskileri yad etmek adına, fakat bu sistemde en yüksek ayarlarda 30 fpsnin üstüne çıkamıyorum. en düşük ayarlara çektiğimde ise 40-45 fps nin üstünü göremiyorum. bunun sebebi sizce ne olabilir ? sorun sadece call of duty ile sınırlı da değil. bu arada yardım eden herkese tekrar tekrar çok teşekkür ederim. konuyu da kitlemeyi düşünmüyorum, böyle bir problemle karşı karşıya olan arkadaşlar hala olabilir yardıma ihtiyacı olanlar buraya yazsınlar, elimizden geleni ardına koymayalım çok lanet bir problem.
  • Alphazero9 kullanıcısına yanıt
    gpu tam kullanmama muhtemelen 90 ile 80 arasinda gidiyor.oyun eski oldugundan surucude ona gore optimize cektiginden eski kartlarda daha az kullanim ile daha iptimal performans hedeflenisler

yani misal amd surucu cikartir yeni oyunlarda performans artisi olur cok eski oyunlarda ise performans ve enerji verimliligi diye not düşer buda cod4 yaşadığın durumu ozetliyebilir

2 ginci secenek ise gpu prpgraminda enerji verimlilik varsa veya benzeri kapat windows güç seçeneklerinde de aynısını yap

3 driveri komple sil programlarida dahil aygit yoneticisinden sadece surucuyu yukle

3den geriye doru dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonsuzBalık kullanıcısına yanıt
    hocam yeni oyunlardada aynı problemi yapıyor. sistemimin kaldırabildiği her oyunda durum bu yani. sanırım ben elimi ayağımı çekiyorum bu işten. frekansı düşüreli şurda birkaç gün oldu, yine görüntü gidip gelmeye başladı parçalar balkondan aşağı atarım ben bu kasayı
  • Alphazero9 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Aynı sorunu bende yaşıyorum, Asus 280x kart belirli aralıklarla ilk başta driver çalışmayı durdurdu falan diyordu sonra dan resetlemeler ve donmalar başladı, Sistem sıfır kullanılan power supply dahil herşey yenilendi kartın en son bios versiyonunu yaptım driver güncellemeleri yaptım güncel olmayan driverlar kurdum, baştan sistem yükledim sorun düzelmedi, en son asus tweak ile kartın 2d vd 3d saat hızlarını birbirine sabitledim kartın 2d hızı şu an 3d hızında çalışıyor bu şekilde sorun bende çözüldü. Ekran kartının saat ayarları sabitlenmediği zaman aynı hataları almaya başlıyorum.
    Kullandığım ekran kartı başka bir sistem de 5 gün boyunca açık bırakıldı ve kart zorlanmasına rağmen bir kere hata vermedi. Bu arada kullandığım anakart Asus Maximus Ranger VIII anakart'ın bios updateleri de güncel ama buna rağmen kart bende saat ayarları yapılmadığında kafayı yiyor sıcaklık olarak en fazla 65 dereceyi gördü.

• sorun sanırım pci-e kablosundan kaynaklı. şimdilik çözdüm
  • Bu sorunu bende yaşıyorum pc format attım ara ara oluyor. Sıcaklıktan olduğunu zannetmiyorum ekran kartındamı problem oldu ondan da emin değilim açıkçası 2 seneyi doldurma aldğım ekran kartı. Net bi cevabıda yok bu sorunun okuduğum yorumlara bakılırsa.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.