Şimdi Ara

AMD, Dirt 2'de daha yüksek Crossfire performansı için yeni güncelleme hazırladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu dirt 2 de grafik var ama ben hd4200 tümleşik ekran kartımla harika bir şekilde 1280*1024 mediumda oynuorum
  • Crossfire X nedir arkadşlar bilgi verir misiniz acaba..birde bende ati 3800 var sizce nasıl..yüklemelimiyim performans yaması...grafikler çok yüksek ayarda ama köşeli köşeli çözünürlük yüksek olmasına rağmen...birde en son driver ı yükledim hata veriyo bede eskiye geri döndüm...teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Crossfire X nedir arkadşlar bilgi verir misiniz acaba..birde bende ati 3800 var sizce nasıl..yüklemelimiyim performans yaması...grafikler çok yüksek ayarda ama köşeli köşeli çözünürlük yüksek olmasına rağmen...birde en son driver ı yükledim hata veriyo bede eskiye geri döndüm...teşekkürler...

    CrossfireX Ati'nin çoklu kart yapılandırmasına verdiği isimdir. Daha önceden yalnızca Crossfire deniyordu. Sebebi, yalnızca 2 kart ile çoklu kart yapılandırması kurulmasına olanak tanımasıydı. Şuan ise 4 karta kadar çoklu kart yapılandırılması kullanılabiliyor. Bu sebeple CrossfireX adını alıyor. Mesela 3 adet hd5870, hd5870 CrossfireX3 şeklinde açıklanabilir.

    HD3870, 2 nesil öncesinin orta sınıf kartıdır. O dönemde hd3870x2'ler ve 8800gtx gibi kartlar üst sınıf konumundaydı. Çizimlerde kırıklı yapıları azaltmak Anti-Aliasing ile mümkün olacaktır. Ancak hd3870'in AA performansı çok iyi değildir.

    Not: Biraz önce de sanırım sizin güncellediğiniz bir haberi gördüm. Lütfen gerekli-gereksiz her haberi hortlatmak gibi eylemlerde bulunmayın. Forumun genel sıkıntısıdır!




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.