Şimdi Ara

AMD'den resmi açıklama:HD5000 nesli öncesi ekran kartları üç ayda bir güncellenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD, Radeon HD 5000 nesli öncesi ekran kartlarına yönelik sürücü desteği(nin kesilmesi) hakkında resmi bilgilendirmede bulundu.

Açıklamanın bizi asıl ilgilendiren kısmı şu:

Radeon HD 2000/3000 ve 4000 nesli modellere yönelik yeni bir sürücü destek modeli oluşturulacak ve program dahilinde çeyrekten çeyreğe (yani 3 ayda 1) yeni sürücü yayımlanacak.

Bildiğimiz gibi AMD -beta, önizleme, yama vb. gibi ara ve ek sürücülerini dahil etmezsek- normalde WHQL sertifikalı yeni sürücülerini ayda bir yayımlıyor. Catalyst 12.3, 12.4, 12.5 vb. gibi giden sürücü paketlerinde ilk iki rakam yıla sonraki rakam ise aya tekabül ediyor.

İşte yeni sistemde bundan böyle Radeon HD 5000 serisi öncesi için yılda toplam 4 tane güncelleme yapılacak.

Detaylara geçecek olursak…

AMD'ye göre, bu sisteme geçmelerinin gerisindeki sebep zaten önceki nesillere yönelik sürücülerin 'oturmuş' olması. Yani performans sıkıntısı yok onlarda. Haliyle üç ayda bir gelecek bu yeni sürücülerle birlikte sadece kritik güncellemeler ve/veya uygulamaya özel yaşanabilecek sorunlar çözülecek. Böylece HD 5000 nesli ve ötesine de sağlam biçimde odaklanabilecekler hem.

Bu arada bir diğer önemli ayrıntı da Windows 8 ile ilintili. Bildiğimiz gibi AMD'nin Mart başında yayımladığı 'Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü' uyumlu ekran kartı sürücüsü HD 5000 öncesine destek vermiyordu. İşte bu bağlamda Mayıs ayında yayımlanan 8.97 tabanlı sürücünün yeni destek modellemesi doğrultusunda önceki nesil modellere yönelik ilk sürücü olacağını belirten AMD, selef nesil sürücülerin sadece WDDM 1.1 desteğine sahip olacağını söylüyor.

Windows 8'e yönelik yayımlacakları sürücü paketleri ise sadece WDDM 1.2'yi destekleyen ekran kartlarına yönelik olacak ki bunlarda Radeon HD 5000 ve ötesi. Yani denmek istenen Radeon HD 5000 öncesi ekran kartı sahipleri içerisinde Windows 8 kullanacak olanların 8.97 tabanlı sürücü ile yetinmek zorunda kalacakları. Ve tabii ki güncellemeleri de üç ayda bir alacaklar.

kaynak
    http://www.pclabs.com.tr/2012/04/24/amdden-resmi-aciklama-radeon-hd-5000-nesli-oncesi-ekran-kartlari-uc-ayda-bir-guncellenecek/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 24 Nisan 2012; 12:55:23 >

• Millet bu kadar tepki göstermese sürücü desteğini keserlerdi.
  • He şöyle AMD hizaya gel, levyeyi görünce birşeyler oldu sana akıllandın bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 24 Nisan 2012; 14:03:56 >
  • amd kıvırmayı iyi yapıyor ( indirim yapılmayacak dediler yapıldı 5000 serisinin altında kartlara destek verilmeyecek denildi artık verilecek )

verdikleri sözler 1 hafta için geçerli şimdi amd fan boylara sormak lazım daha verdikleri sözü tutamayan firma kartın arkasında nasıl duracak 7000 serisi hikaye oldu 8000 serisine başlasınlar

Bu sene çok büyük zarar edecekler artık sürücü üzerinde çalışacak bolca zamanları olur

AMD firması olmasa kesinlikle daha ucuza daha performanslı ekran kartı ve işlemci alırım (kullandığım kartın 2 kat performans artışı olmadıkça ne işlemci ne de ekran kartı alınır ayrıca sidi. yarışı da biter)

İnşallah firma batar adam gibi işlemci ve ekran kartı alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 24 Nisan 2012; 14:47:43 >
  • Ya söylemiyim söylemiyim diyorum ama. AMD ile ilgili ne zaman kötü bir haber çıksa ortaya atlayan arkadaşlar var onlar ne ayak Nvidia ve İntel'de hisseleri var sanırsam. Ben 4670 kullanıyorum ve AMD ile pek yazılımsal bir sorun yaşamadım. Performans artışı olmuyor diyorlar. Şunu düşündünüzmü belkide yazılımsal olarak performans artıramılayacak bir durumdadır zira amd kartlar yeni oyunlara driver çıkmadan önce nerdeyse %100e yakın performans sunarlar. Nvidia driver gerektiriyor. Kart zaten tam potansiyeliyle çalışıyorsa yazılımsal olarak birşey yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VokalAnestezi -- 24 Nisan 2012; 14:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VokalAnestezi

Ya söylemiyim söylemiyim diyorum ama. AMD ile ilgili ne zaman kötü bir haber çıksa ortaya atlayan arkadaşlar var onlar ne ayak Nvidia ve İntel'de hisseleri var sanırsam. Ben 4670 kullanıyorum ve amd ile pek yazılımsal bir sorun yaşamadım. Performans artışı olmuyor diyorlar. Şunu düşündünüzmü belkide yazılımsal olarak performans artıramılayacak bir durumdadır zira amd kart ne yeni oyunlara driver çıkmadan önce nerdeywse %100e yakın performans sunarlar. Nvidia driver gerektiriyor. Kart zaten tam potansiyeliyle çalışıyorsa yazılımsal olarak birşey yapamazsın.

AMD ucuz işlemci ve ekran kartı üretmiyor artık bunu anlamayan fan boyları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

He şöyle AMD hizaya gel, levyeyi görünce birşeyler oldu sana akıllandın bi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: VokalAnestezi

Ya söylemiyim söylemiyim diyorum ama. AMD ile ilgili ne zaman kötü bir haber çıksa ortaya atlayan arkadaşlar var onlar ne ayak Nvidia ve İntel'de hisseleri var sanırsam. Ben 4670 kullanıyorum ve amd ile pek yazılımsal bir sorun yaşamadım. Performans artışı olmuyor diyorlar. Şunu düşündünüzmü belkide yazılımsal olarak performans artıramılayacak bir durumdadır zira amd kart ne yeni oyunlara driver çıkmadan önce nerdeywse %100e yakın performans sunarlar. Nvidia driver gerektiriyor. Kart zaten tam potansiyeliyle çalışıyorsa yazılımsal olarak birşey yapamazsın.

AMD ucuz işlemci ve ekran kartı üretmiyor artık bunu anlamayan fan boyları var

Bu forumda 3 yıldır pc önerisinde bulunuyorum. Tabi farklı nickler kullandım. NOT: Multi değil tabikide farklı zamanlarda
    AMD kartlar çıktıktan 2-3 ay sonra f/p kartları oluyor. Nvidia kartlar gereğinden pahalı oluyor ve indirimde yapılmıyor. 7xxx serisinin pahalı olması gayet normal rakibi yok halen nvidia kart bulunmuyor. AMD babanızın firması değil adamlar kar amacı güdüyor sonuçta. Ama açıkçası önerdiğim sistemlerin %95'inde AMD önermişimdir hem CPU hemde GPU olarak. Fiyatına göre perforamansları oldukça iyi bence. Misal 5750, 6850, 6950, 5850. Şu an 4670 kullanıyorum alalı 3 sene civarı oldu sanırım. Aslında 9800GT alcaktım ama hem fazla güç tüketiyordu hemde pahalıydı. 4670 aldım 100TL civarına halen kullanıyorum hiç yarı yolda bırakmadı. herkes AMD'nin sürücülerinden şikayetçi ama ben hiç sorun yaşamadım. Performans artırmıyor diyorlar. Zaten yeni çıkan oyunların %90'nında sorunsuz çalışıyor AMD kartlar üstelik hemen hemen tam performansla. Bence asıl sorun nvidia'nın sürücülerinde nasıl oluyorda %100 gibi bir performans artışı oluyor dememk ki yazılımda bir sorun var. Bu onların iyi olduğunu değil aslında sorunlu olduğunu gösterir. AMD kartlardan aldığım tek sorun Catalyst sürücüsü çalışmayı durdurdu. Tabi oda sıcaklıktan olmuştu.

Edit : Şu anda İntel kullanıyorum. Fanboy değilim. Hatta mühendislik okuyorum benim işimde duygulara yer yok herşey mantıktır. oowww yeah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VokalAnestezi -- 24 Nisan 2012; 16:25:55 >

• 5770 almayı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanbag306

5770 almayı düşünüyordum.

@hasan
    Alabilirsin 5000 serisinden öncekiler için konuşuyorlar.

Bu arada bence desteği kesmekte haklılar. Adamlar her yeni nesilde mimaride değişiklikler yapıyorlar. Yeni olanlara odaklanıyorlar. Benim gibi eski seri kullananlar (HD4670 gibi) artık adamlardan birşey istemeyi bıraksın milattan önce bir kart aldık adamları zorlamanın anlamı yok. Neyle neyi satın almak istiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VokalAnestezi -- 24 Nisan 2012; 16:28:36 >
  • haber sadece 4xxx-3xxx-2xxx serisi pciex serisi için geçerli ; agp serileri için değil ; agp de son çıkan güncel seri 4xxx serisi olduğu için agp serilerine her ay güncelleme devam edilecektir.
    ayrıca eski shader model 3.0 destekli 1xxx (19xx vs pciex-agp) kartlarada (nvidia 6xxx serisi shader model 3 destekli kartlara bile win7-win8 desteği verdiği için) win7-win8 sürücüleri geliyor.

ve sonra 7xxx- ve 6xxx ve 5xxx serisinde tam sürücü oturma sağlandığında bu modeller içinde eskisi gibi 3 ayda bir sürücü çıkacaktır.

nedeni nvidia ile doğru düzgün rekebet edebilmek. o salak haberi yayınlayan siteye söylesinlerde haberi xötünden değiştirip değiştirip yayınlamasınlar yada işine gelen kısmı alıp işine gelmeyen kısmı yayınlamama tutumlarını lütfen bıraksınlar.
    internette çıkar amaçlı bir sürü site var ve bunların çoğuda pc malzemesi satan firmalarla haşır neşirler ; tabiki doğru olanı kırpacaksınki millete yeni donanım kakalasınlar.
    donanım haber forum böyle site değildir.

lütfen haberin doğrusunu yayınlasınlar. kısacası nvidianın yaptığı yapılıyor ; tüm serilere 3 ayda bir sürücü çıkartılacak ; ve agp+pciex takımı olarak yazılım takımı ikiye ayrıldı. pciex takımıda 5xxx-6xxx-7xxx 4xxx-3xxx-2xxx-1xxx serisi olarak ikiye ayrıldı.

en iyisi buydu zaten ;3 ay tüm seriler için düzgün yeniliklere açık sürücü çıkartmak için yeterli bir zaman.
    ve ekleme olarak ;

4xxx-3xxx-2xxx-1xxx serilerinde açılabilecek tüm özellikler catalyste açılacak.ve divx hızlandırma desteği geliyor 4xxx serisine.

haberin aslı bu arkadaşlar.nvidiada eski yeni ayrımı yapılmadığı için ati amd hatasını anlamış olacakki aynı olaya gidiyorlar.nvidianın eski 6xxx serisine agp-pciex ayırımı yapmadan win7-win8 sürücüsü çıkartabilmesi ; ki o sürüm 2004 te çıktı. amd büyük bir yanlıştan dönmüştür.
    sizlerde bir daha eski, yeni agp-pciex ayırımı yapmayınız.bu hepinize ders olsun.
    ve ati amd agp serisine her ay sürücü çıkartmakla sizlere sopa altından abayı gösteriyor ; agpde güncel en son sürüm 4xxx serisi olduğu için tabiki 4xxx-3xxx-2xxx serileride günceldir ; onlarda şimdilik 3 ayda bir sürücü çıkartma durumu yok.pciex kartlar için 4xxx-3xxx-2xxx serisi güncel olmayabilir ; ama agp için 4xxx serisi günceldir.tabiki 3xxx-2xxx seriside.
    zaten piyasada 4xxx-3xxx serisi agp tabanlı kart satılmasının temel nedenlerinden biri de bu ; hala his sapphire gibi kuruluşlara paralar kazandıran bir sektör agp.
    ve haberin aslı için lütfen ati amd merkezini arayabilirsiniz.
    bir daha lütfen sağdan soldan kulaktan dolma ; ve başka sitelerden alınan bilgilerle lütfen forumda yayın yapmayınız.yayını aldığınız siteler ya asparagas haber veriyor ; yada gerçeği çarpıtıyor yada gerçeği işine gelen bölümünü yayınlayıp işine gelmeyen bölümü kesiyorlar ; aynı bizim Türkiyedeki gazeteler gibi. bu yapılan yayın ahlakına sığmaz . yapılan halkı kandırmak ,çıkar sağlamak ; çıkarcı satıcıların ekmeğine bal sürmekten başka bir işe yaramıyor.
    iyi forumlar var ;iyi gazeteler olabilir ; iyi satıcılar iyi satış yapan kurumlar olabilir.
    ihş ALLAH , herkes bunlara denk gelsin ; kötülere değil. amin (amen )

ALLAH (God) ; all world is protect and all humans ; animals etc are protect . amin (amen )

çevirmeye gerek yok sanırım.ayırım yapmayan belki gelecekte ayırım yapabilecek olan salak bir adamın duasıdır.kim bilebilirki belki ölmüştür ; belki hala yaşıyordur.

her şey , ALLAH ın mucizesidir ve ALLAH dilerse ; isterlerse yapmasınlar bakalım.Gerçeği yanlız ; ALLAH bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

haber sadece 4xxx-3xxx-2xxx serisi pciex serisi için geçerli ; agp serileri için değil ; agp de son çıkan güncel seri 4xxx serisi olduğu için agp serilerine her ay güncelleme devam edilecektir.
    ayrıca eski shader model 3.0 destekli 1xxx (19xx vs pciex-agp) kartlarada (nvidia 6xxx serisi shader model 3 destekli kartlara bile win7-win8 desteği verdiği için) win7-win8 sürücüleri geliyor.

ve sonra 7xxx- ve 6xxx ve 5xxx serisinde tam sürücü oturma sağlandığında bu modeller içinde eskisi gibi 3 ayda bir sürücü çıkacaktır.

nedeni nvidia ile doğru düzgün rekebet edebilmek. o salak haberi yayınlayan siteye söylesinlerde haberi xötünden değiştirip değiştirip yayınlamasınlar yada işine gelen kısmı alıp işine gelmeyen kısmı yayınlamama tutumlarını lütfen bıraksınlar.
    internette çıkar amaçlı bir sürü site var ve bunların çoğuda pc malzemesi satan firmalarla haşır neşirler ; tabiki doğru olanı kırpacaksınki millete yeni donanım kakalasınlar.
    donanım haber forum böyle site değildir.

lütfen haberin doğrusunu yayınlasınlar. kısacası nvidianın yaptığı yapılıyor ; tüm serilere 3 ayda bir sürücü çıkartılacak ; ve agp+pciex takımı olarak yazılım takımı ikiye ayrıldı. pciex takımıda 5xxx-6xxx-7xxx 4xxx-3xxx-2xxx-1xxx serisi olarak ikiye ayrıldı.

en iyisi buydu zaten ;3 ay tüm seriler için düzgün yeniliklere açık sürücü çıkartmak için yeterli bir zaman.
    ve ekleme olarak ;

4xxx-3xxx-2xxx-1xxx serilerinde açılabilecek tüm özellikler catalyste açılacak.ve divx hızlandırma desteği geliyor 4xxx serisine.

haberin aslı bu arkadaşlar.nvidiada eski yeni ayrımı yapılmadığı için ati amd hatasını anlamış olacakki aynı olaya gidiyorlar.nvidianın eski 6xxx serisine agp-pciex ayırımı yapmadan win7-win8 sürücüsü çıkartabilmesi ; ki o sürüm 2004 te çıktı. amd büyük bir yanlıştan dönmüştür.
    sizlerde bir daha eski, yeni agp-pciex ayırımı yapmayınız.bu hepinize ders olsun.
    ve ati amd agp serisine her ay sürücü çıkartmakla sizlere sopa altından abayı gösteriyor ; agpde güncel en son sürüm 4xxx serisi olduğu için tabiki 4xxx-3xxx-2xxx serileride günceldir ; onlarda şimdilik 3 ayda bir sürücü çıkartma durumu yok.pciex kartlar için 4xxx-3xxx-2xxx serisi güncel olmayabilir ; ama agp için 4xxx serisi günceldir.tabiki 3xxx-2xxx seriside.
    zaten piyasada 4xxx-3xxx serisi agp tabanlı kart satılmasının temel nedenlerinden biri de bu ; hala his sapphire gibi kuruluşlara paralar kazandıran bir sektör agp.
    ve haberin aslı için lütfen ati amd merkezini arayabilirsiniz.
    bir daha lütfen sağdan soldan kulaktan dolma ; ve başka sitelerden alınan bilgilerle lütfen forumda yayın yapmayınız.yayını aldığınız siteler ya asparagas haber veriyor ; yada gerçeği çarpıtıyor yada gerçeği işine gelen bölümünü yayınlayıp işine gelmeyen bölümü kesiyorlar ; aynı bizim Türkiyedeki gazeteler gibi. bu yapılan yayın ahlakına sığmaz . yapılan halkı kandırmak ,çıkar sağlamak ; çıkarcı satıcıların ekmeğine bal sürmekten başka bir işe yaramıyor.
    iyi forumlar var ;iyi gazeteler olabilir ; iyi satıcılar iyi satış yapan kurumlar olabilir.
    ihş ALLAH , herkes bunlara denk gelsin ; kötülere değil. amin (amen )

ALLAH (God) ; all world is protect and all humans ; animals etc are protect . amin (amen )

çevirmeye gerek yok sanırım.ayırım yapmayan belki gelecekte ayırım yapabilecek olan salak bir adamın duasıdır.kim bilebilirki belki ölmüştür ; belki hala yaşıyordur.

her şey , ALLAH ın mucizesidir ve ALLAH dilerse ; isterlerse yapmasınlar bakalım.Gerçeği yanlız ; ALLAH bilir.

Subhannallah kardeş bunları bilmiyordum.

• quote:

amd kıvırmayı iyi yapıyor ( indirim yapılmayacak dediler yapıldı 5000 serisinin altında kartlara destek verilmeyecek denildi artık verilecek )

verdikleri sözler 1 hafta için geçerli şimdi amd fan boylara sormak lazım daha verdikleri sözü tutamayan firma kartın arkasında nasıl duracak 7000 serisi hikaye oldu 8000 serisine başlasınlar

Bu sene çok büyük zarar edecekler artık sürücü üzerinde çalışacak bolca zamanları olur

AMD firması olmasa kesinlikle daha ucuza daha performanslı ekran kartı ve işlemci alırım (kullandığım kartın 2 kat performans artışı olmadıkça ne işlemci ne de ekran kartı alınır ayrıca sidi. yarışı da biter)

Keşke sizin gibi rüya aleminde yaşayabilseydik.

O zaman sizin gibi pony lere binebilir. Gökkuşağının altında altın kazanı bekleyen leprikon ile çay içer. GS-FB maçını tartışırdık.

• fan'ı boy'u felan bilmem de o zaman biri şunun cevabını versin ;
    diyelim crysis 3 çıktı elinizde hd 4890 ekran kartınız var oyunda 30 fps görmeniz gereken (yani gtx 275 in 30 fps gördüğü yerde) siz 10-15 fps ile oyun oynayabiliyorsunuz
    yeni driver çıkalı da 15 gün olmuş şimdi düzeltme için 2.5 ay mı bekleyeceksiniz ?
    yada şöyle diyeyim bu durumda sıra hd 5xxx serisinde onunda 2 sene sonra driverını damlatarak vermeye başlarlar.
    ben yine söylüyorum zamanında çok amd-ati kullandım elimden sadece 4 serisi olarak 2 tane hd 4850,3 tane hd 4870,2 tane hd 4890 (öncesi ve sonrasına girmiyorum hiç) geçti çok oyunda oynadım çok memnun da kaldım zamanında
    ama amd-ati hiç beklemediğim şeyler yapıyor intele kızardım ,nvidia'ya kızardım gitti amd hd 7770 diye uçuk fiyatlaı kart yaptı kimse yok diye hd 7950 ve hd 7970 in fiyatlarını uçurdu.
    tamam nvidia da farklı değil intel 'de ama amd'ye sempatim vardı benim gözümde marka değeri zedelendi.artık intel işlemci kullanıyorum nvidia da ekran kartı hd 6950 alacaktım ondan da vazgeçtim.
    belki dersiniz alsan ne olur almasan ne olur ama inanıyorum ki benim gibi düşünen çok kimse de vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 24 Nisan 2012; 17:53:36 >

• quote:

amd kıvırmayı iyi yapıyor ( indirim yapılmayacak dediler yapıldı 5000 serisinin altında kartlara destek verilmeyecek denildi artık verilecek )

arkadaşı ağır ağır dışarı alalım

• quote:

Ağır fanboy tespit edildi.
    Seçenekler:

Karantinaya al - Forumdan uzaklaştır

Önerilen;

Karantinaya al...

Ne içtiniz merak ediyorum?
    Magic mushroom?

• ben gerekeni yazdım yukarda okuyan gerçeği görür ; besmeleyi okuyun sonra üst mesajımdaki yazının tamamını okuyunuz.
    habire asparagas haberler için birbirinizi yemenize gerek yok ; amd siz misiniz ;nvidia nın sahibi siz misiniz ? sizlerin cebinize mi para giriyor ?
    ben zaten üst mesajımda olması gerekeni söyledim ; niye uzatırsınız yahu
    nedir bu insanların ati amd -nvidia-intel -agp-pciex-yeni seri -eski seri ayırımı yahu

forum yöneticisi olsaydım ayırım yapanı ; üst nesil kartım var diye alt nesil serilere (agp-pciex farketmez) sahip olanları küçümseyen , kendini bir şey sananları uyarırdım.yada gerekirse banlardım.
    bir gün o aldığınız yeni nesil kartlar (nvidia-amd ati farketmez) sıf eski kartlara sahip olan insanlarla dalga geçip küçümsemeniz yüzünden ve kartlara sahip olanların bedduasını almanız yüzünden yanarsa sistemle beraber hiç şaşırmayınız.
    neden bazı insanların ekran kartları yanıyor ; bozuluyor sanıyorsunuz . hep gösterişli kibirli kendimizi bir şey sanmamız ve herkese tepeden bakmamız yüzünden bunlar.

hiç ekran kartı yanan biri ; hiç mesaj yazdığı forumlardaki kendi yazılarına bakmayı denedi mi ?
    ekran kartı neden yandı diye o zaman cevabını alırsınız .

kibirlenmeyen kendini bir şey sanmayan vs vs sanmayan insanlarında ekran kartları yanabiliyor.

kul üretimi ; made in human canım ; kusurlu olması normaldir.

yanlız temel taşı olan atomlar vsler ; ALLAH , tarafından yaratılmıştır. ALLAH u Teala , bir ekran kartı veya sürücü yaratsaydı o kart ve sürücü nasıl özelliklere sahip olurdu ? hiç düşünmeyin bile kafayı çizersiniz sonra ; benden söylemesi. türü ne olursa olsun durum böyle olabilir. ben bile kafayı yiyebilirim yahu ; ben o yüzden oralara pek girmiyorum ; sizde pek girmeseniz iyi olur o kısıtlı toz zerreceğinden ufak irademizle.

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

kesinlikle +111111111111111111111111111111111

• quote:

Orijinalden alıntı: nickbaron66

quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

kesinlikle +111111111111111111111111111111111

levheyi bilemem ama ışığı görmüş olmalılar.
    şimdi tüm amd takımını ; ALLAH ın izniyle .......................................

• Yahu ne hizaya gelmesi, ne tükürdüğünü yalaması? Nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum.

AMD 2000 öncesi serilere sürücü desteğini "kestiğini" açıkladığı zamanlar da 3 ayda bir sürücü yayınlardı. Ve bunlar sorun giderme amaçlıydı. Yani, AMD daha önceki politikasına aynen devam ediyor. Geri adım, hoplama, zıplama falan yok. Ha 4000 serisine yeni sürücü gelmeyecek olması benim gözümde de çok çok büyük bir eksidir, orası ayrı tabi.

Yok levyeyi gördü hizaya geldi, yok batsın bitsin yok olsun. Bahar havası yaramadı buradakilere, oksijen fazla geldi herhalde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.