Şimdi Ara

AMD'den Intel'e yanıt; Phenom II işlemcilerde %20 indirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nvidia nın karını işlemci sektörü ve ekran kartı sektörünü daha iyi karşılaştırabilesin diye verdim. Yani her iki tarafın en iyileri... Aslına Amd gibi bir firmadan daha iyisini beklemek gerçekten hayal olur. Sonuçta İntelle aralarında dağlar var. Hem para bakımından hem de teknoloji bakımından. Amd aslında çoktan batardı ama hiç bir firma batmasını istemez. Çünkü işlemci pazarındaki tekelleşme bütün bilgisayar sektörünü kötü etkiler. Bütün işlemciler yüksek fiyat düşük performans. Zaten millet microsofttan bıkmış. O yüzden amd batmaz ama IBM gibi bir firmanın kanatları altında daha iyi şeyler yapmasını beklerdim.
  • indirimlerle değilde yeni işlemcilerle yanıt verse once!
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Nvidia nın karını işlemci sektörü ve ekran kartı sektörünü daha iyi karşılaştırabilesin diye verdim. Yani her iki tarafın en iyileri... Aslına Amd gibi bir firmadan daha iyisini beklemek gerçekten hayal olur. Sonuçta İntelle aralarında dağlar var. Hem para bakımından hem de teknoloji bakımından. Amd aslında çoktan batardı ama hiç bir firma batmasını istemez. Çünkü işlemci pazarındaki tekelleşme bütün bilgisayar sektörünü kötü etkiler. Bütün işlemciler yüksek fiyat düşük performans. Zaten millet microsofttan bıkmış. O yüzden amd batmaz ama IBM gibi bir firmanın kanatları altında daha iyi şeyler yapmasını beklerdim.

yanlış örnek verdin işte.
    iki firmayı da kendi çaplarına göre değerlendireceksin.ona göre batar mı batmaz mı yorumu yapcaksın.amd çok daha kötü günleri atlattı ve ati den elde ettiği karı da o nedenle verdim.kendi çapına göre ekran kartı piyasasından iyi kar elde etti.intelin karı ile bunu kıyaslaman yanlış.intelin arkasında yahudi zanginlerinin desteği varken tabiki intele bişey olmaz merak etme sen

• Seviyorum bu amd yi yahu tam da alacağım gün indirimli aldım :)
    |AMD Ryzen 7 3700x| |Xigmatek Aurora 120| |Gigabyte B450 Aorus Elite| |Asus GeForce Dual RTX 2070| |Gskill SniperX 32GB DDR4 3200| |Samsung 970 EVO+ 2TB| |Cooler Master 600W 80+| |GamePower Warcry ATX| |Samsung Odyssey G5 27" 2K| |Logitech G102 Prodigy| |Philips SPK8614| |Rampage R36 Drop| |Logitech X-230|
  • Kimse batmaz merak etmeyin konfeksiyon atolyesimi bunlar. Hem rekabet bize yaradigi kadar onlarada yariyor... Kendilerini surekli gelistirmek zorunda kaliyorlar bu sayede...

burda var almayı düşünenlere

ayrıca sorayım burdaki fiyat indirimli fiyat mı?

yoksa bahsedilen indirim daha sonra mı olacak çünkü 275USD deniyodu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.