Bildirim
amd cool in quiet özelliği çalışmıyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Amd Cool ın Quet driver kurman gerek -
kurulu... 1 haftaya kadar sorunusuz çalışyordu zaten.. şimdi sıcaklık 58 lerde geziyo... quote:
Orjinalden alıntı: forious
Amd Cool ın Quet driver kurman gerek
-
yardımcı olabilecek arkadasların cevaplarını bekliyorum -
gncl -
güvenlik kipinde driverı sil ve ardından tekrar yüklemeyi dene -
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_53
güvenlik kipinde driverı sil ve ardından tekrar yüklemeyi dene
güvenlik kipi nden bilmiyorumda regedit den silsem olur mu? -
regeditten neyi nasıl silcen bilmiyorum ama sen bilgisayarı güvenli kipten ac porogram ekle kaldırdan driverı kaldır sonra tekrar yükle yüklerken güvenlik kipten çıkmayı unutma -
Niye bu özelliği kullanma gereği duyuyorsun arkadaşım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 17 Mart 2008; 22:46:52 > -
şu an işlemci sıcaklığı 55-60 arası geziyor. bazı uygulamalrda donma yapıyor. cq çalışırken 35 i gecmiyor du... sıkıntı oldu... :(
quote:
Orjinalden alıntı: X2
Niye bu özelliği kullanma gereği duyuyorsun arkadaşım ?
-
cq 'yu bir kenara bırak şimdi. işlemcin X2 3800 mü yoksa 3800 mü? Ne olursa olsun default hızlarda soğutmanda problem yoksa işlemci ısın 30-35 derecelerde seyreder(Masaüstünde). uygulama,oyun vs. açıkkende olsa olsa 50-55 dereceyi görürsün.
Sorunu işlemcinin fanında aramalısın. Fanı söküp yeni bir t. macun sürerek tekrar monte et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 17 Mart 2008; 23:05:43 > -
tek çekirdek 3800 . fan için belirttiğin durumu bi deneyeyeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: X2
cq 'yu bir kenara bırak şimdi. işlemcin X2 3800 mü yoksa 3800 mü? Ne olursa olsun default hızlarda soğutmanda problem yoksa işlemci ısın 30-35 derecelerde seyreder(Masaüstünde). uygulama,oyun vs. açıkkende olsa olsa 50-55 dereceyi görürsün.
Sorunu işlemcinin fanında aramalısın. Fanı söküp yeni bir t. macun sürerek tekrar monte et.
-
bende de aynı sorun olmuştu fakat nasil çözdüm tam olarak hatirlamiorm... bios update yaptiktan snr düzelmişti galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 18 Mart 2008; 0:01:32 > -
CoolnQuiet e sormak lazım :) -
sistemini detaylari ile yaz..
bide cpu-z resmi cektikden sonra buraya koy... sonra bana PM at ve bu sayfanin linkini ver..
ben sana cozum getirecegim.. -
Sisteme herhangi bir zararlı bulaşmışsa olabilir, aynısı benim başımada gelmişti, virüsü kaldırınca düzeldi. Galiba virüs işlemciye birşekilde yükleniyordu ve C'n Q devreye girmiyordu, benim durumum böyleydi senin de aynıdımıdır bilemem -
arkadaşlar ilgilenenelere çok çok teşekkür ediyorum. problemi çözdüm. "Activexdebugger32" isimli bir virüs ün işlemciye yüklenmesi nedeniyle problem oluşmuş . bu virüsü regedit den silince durum düzeldi...
saygılar....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X