Şimdi Ara

amd cool in quiet özelliği çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • amd cool in quiet özelliği çalışmıyor . biostan enabled yaptım ve güç seçeneğinden en az güç yönetimini seçtim ama hala çalışmıyor. işlemcim 3800+ . 1 senedir sorunsuz çalışıyordu ama 1 haftadır bu sorunu çözemedim. yardımcı olabilecek arkadasların cevaplarını bekliyorum.
    saygılar...

• Amd Cool ın Quet driver kurman gerek
  • kurulu... 1 haftaya kadar sorunusuz çalışyordu zaten.. şimdi sıcaklık 58 lerde geziyo...
    quote:

Orjinalden alıntı: forious

Amd Cool ın Quet driver kurman gerek
  • yardımcı olabilecek arkadasların cevaplarını bekliyorum
  • gncl
  • güvenlik kipinde driverı sil ve ardından tekrar yüklemeyi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_53

güvenlik kipinde driverı sil ve ardından tekrar yüklemeyi dene

güvenlik kipi nden bilmiyorumda regedit den silsem olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • regeditten neyi nasıl silcen bilmiyorum ama sen bilgisayarı güvenli kipten ac porogram ekle kaldırdan driverı kaldır sonra tekrar yükle yüklerken güvenlik kipten çıkmayı unutma
  • Niye bu özelliği kullanma gereği duyuyorsun arkadaşım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 17 Mart 2008; 22:46:52 >
  • şu an işlemci sıcaklığı 55-60 arası geziyor. bazı uygulamalrda donma yapıyor. cq çalışırken 35 i gecmiyor du... sıkıntı oldu... :(
    quote:

Orjinalden alıntı: X2

Niye bu özelliği kullanma gereği duyuyorsun arkadaşım ?
  • cq 'yu bir kenara bırak şimdi. işlemcin X2 3800 mü yoksa 3800 mü? Ne olursa olsun default hızlarda soğutmanda problem yoksa işlemci ısın 30-35 derecelerde seyreder(Masaüstünde). uygulama,oyun vs. açıkkende olsa olsa 50-55 dereceyi görürsün.

Sorunu işlemcinin fanında aramalısın. Fanı söküp yeni bir t. macun sürerek tekrar monte et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 17 Mart 2008; 23:05:43 >
  • tek çekirdek 3800 . fan için belirttiğin durumu bi deneyeyeyim.
    quote:

Orjinalden alıntı: X2

cq 'yu bir kenara bırak şimdi. işlemcin X2 3800 mü yoksa 3800 mü? Ne olursa olsun default hızlarda soğutmanda problem yoksa işlemci ısın 30-35 derecelerde seyreder(Masaüstünde). uygulama,oyun vs. açıkkende olsa olsa 50-55 dereceyi görürsün.

Sorunu işlemcinin fanında aramalısın. Fanı söküp yeni bir t. macun sürerek tekrar monte et.
  • bende de aynı sorun olmuştu fakat nasil çözdüm tam olarak hatirlamiorm... bios update yaptiktan snr düzelmişti galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 18 Mart 2008; 0:01:32 >
  • CoolnQuiet e sormak lazım :)
  • sistemini detaylari ile yaz..

bide cpu-z resmi cektikden sonra buraya koy... sonra bana PM at ve bu sayfanin linkini ver..
    ben sana cozum getirecegim..
  • Sisteme herhangi bir zararlı bulaşmışsa olabilir, aynısı benim başımada gelmişti, virüsü kaldırınca düzeldi. Galiba virüs işlemciye birşekilde yükleniyordu ve C'n Q devreye girmiyordu, benim durumum böyleydi senin de aynıdımıdır bilemem
  • arkadaşlar ilgilenenelere çok çok teşekkür ediyorum. problemi çözdüm. "Activexdebugger32" isimli bir virüs ün işlemciye yüklenmesi nedeniyle problem oluşmuş . bu virüsü regedit den silince durum düzeldi...
    saygılar....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.