Şimdi Ara

AMD Athlon II X4 640 Overclock - CPU-Z yanlış mış gösteriyor Voltajı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün sadece işlemcimin sınırlarını görmek için bir overclock denemesi yaptım.ilk overclock deneyemim ve aklıma bazı sorular takıldı.

yaklaşık 32 dk prime95 testinden sorunsuz olarak 3.6 GHZ hızında bitirdi. ben biostan 1.4875 Voltaj verdim ama cpu-z ve cpuid hw monitör 1.632 V gösteriyor ve bu biraz beni endişelendirdi.bu kadar voltaj vermek istemiyorum acıkcası.

AMD Athlon II X4 640 Overclock - CPU-Z yanlış mış gösteriyor Voltajı?

aşağda görüntüler mevcut biraz karmaşık olabilir kasada iyi bir havalandırma mevcut değil ama onu halledecem. görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

bu arada prime95 i kapatmak zorunda kaldım sorna tekrar acıp voltajı gösterdim yanlıs anlasılmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 17 Haziran 2011; 0:36:10 >

• tekrar denedim, 1.470 e geliyorum sistem stabil değil, 1.4875 yapıyorum stabil fakat cpu-z de 1.6v 1.632v arasında gösteryor voltajı.ama biosta 1.4875... böyle bir şey söz konusu olur mu?
  • arkadaşlar cevap verecek yok mu? yani voltajı 1.4875 vermeme rağmen cpu z de felan 1.632 gösteriyor... anakartım asus m4n82 deluxe , pc süper stabil ama voltaj kafamı karıstırıyor.lütfen yarıdm edin
  • Everest aida gibi farklı programlarla ölçüm yapmanı öneririm öncelikle. 3,6 güzel değer o işlemciye ancak stok soğutucu yetmez büyük olasılıkla. 1.6 standardın üzerinde. Asus kartlar genelde 1.55 lere kadar auto da voltaj verir. Yani hatalı olma ihtimali yüksek o değerin. Yada anakart bol keseden dağıtıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.